Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Käyttöehdot

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 09.06.2019

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT huolellisesti ennen tämän sivuston käyttöä.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy kaikkia näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä sivustoa!

Näitä ehtoja sovelletaan sivustoihin, jotka on tarkoitettu kuluttajien (ei-ammattilaisten) käyttöön ei-kaupallisiin, henkilökohtaisiin, perhe- tai kotitalouskäyttöön, mukaan lukien iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, mukaan lukien näiden sivustojen aliverkkotunnukset ja mobiiliversiot (me yhteisesti kutsumme näitä sivustoja "iLive", "iLive Site" tai "Site").

Näitä käyttöehtoja voidaan muuttaa tai täydentää milloin tahansa. ILive-sivuston jatkuva käyttö tarkoittaa, että hyväksyt nämä muutokset.

Sivusto ei tarjoa lääkärin apua.

ILive-verkkosivuston sisältö, esimerkiksi teksti, grafiikka, kuvat, iLive-lisenssinhaltijoilta saadut tiedot ja muut iLive-verkkosivuston (”Sisältö”) sisältämät materiaalit on tarkoitettu yksinomaan tiedotustarkoituksiin. Sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Pyydä aina lääkäriltä tai muulta pätevältä lääkäriltä neuvoja terveydentilaan liittyvistä kysymyksistä. Älä koskaan laiminlyö ammattitaitoista lääkärinhoitoa ja älä lykkää lääkärin käyntiä, mitä luette iLive-sivustolla!

Jos luulet, että tarvitset hätähoitoa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai hätäpalveluun. ILive ei suosittele tai suosittele tiettyjä testejä, lääkäreitä, tuotteita, menettelyjä, mielipiteitä tai muita tietoja, joita sivustossa mainitaan. Käyttämällä iLive-sivustossa julkaistuja tietoja käytätte yksin omalla vastuullasi.

Lasten yksityisyys

Olemme sitoutuneet suojelemaan lasten yksityisyyttä. ILive-sivusto ei ole suunniteltu tai tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. ILive ei kerää henkilötietoja henkilöistä, ellei tiedetä, että hän on alle 13-vuotias. Vanhempi tai huoltaja on yksin vastuussa siitä, että alaikäiset valvovat iLive-sivuston käyttöä. Vanhempi tai huoltaja ottaa myös täyden vastuun tulkinnan ja iLive-sivuston kautta tarjottavien palvelujen tulkinnasta ja käytöstä alaikäiselle.

Materiaalien käyttö

Kaikki tällä sivustolla julkaistut materiaalit on suojattu tekijänoikeuslailla Euroopan unionissa ja ulkomailla. ILive antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella tai ladata yhden kopion aineistosta iLive-sivustolla vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, jos lähetät tekijänoikeusilmoituksen materiaalin lopussa, esimerkiksi: "iLive.com.ua Kaikki oikeudet pidätetään" ja muut ilmoitukset (aktiiviset sisällön sisältämien tekijänoikeus- ja omistusoikeuksien linkit, joita ei ole kielletty indeksointia varten.

Materiaalien nimike kuuluu edelleen iLiveen tai sen lisenssinantajiin. Mikä tahansa materiaalien käyttö, jota näissä käyttöehdoissa ei nimenomaisesti sallita, on näiden käyttöehtojen vastainen ja voi loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita lakeja. ILive voi muuttaa sisältöä tai poistaa sen ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki oikeudet, joita tässä ei ole nimenomaisesti myönnetty, on varattu iLiven ja sen lisenssinantajille.

Jos rikot näitä ehtoja, lupa käyttää materiaaleja päättyy automaattisesti, ja sinun on välittömästi tuhottava kaikki kopiot, jotka teet mistä tahansa materiaalin osasta.

ILiven ja sen lisenssinantajien vastuu

ILive-sivuston ja sisällön käyttö on omalla vastuullasi.

ILive-verkkosivustoa käytettäessä tiedot välitetään infrastruktuurin kautta, joka voi olla iLiven ja sen toimittajien valvonnan ja toimivallan ulkopuolella. Näin ollen iLive ei ole vastuussa iLive-sivuston käytön yhteydessä lähetettyjen tietojen tai muiden tietojen viivästymisestä, vikaantumisesta, keskeytyksestä tai vahingoittumisesta.

ILive-sivusto ja sisältö tarjotaan ”kuten on” -periaatteella. Ilive, SEN LISENSSINANTAJAT ja toimittajat, NIIN PITKÄLLE tiettyä lakia, KIELTÄYTYVÄT MINKÄÄNLAISIA, TAKUITA, LAKISÄÄTEISIÄ TAI MUUTEN, SISÄLTÄEN MUTTA EI AINOASTAAN TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, että ei rikota muiden osapuolien oikeuksia SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUS. Edellä mainittua rajoittamatta iLive, sen lisenssinantajat ja sen toimittajat eivät anna mitään huomautuksia tai takuita seuraavista asioista:

 • ILive-sivustolla olevien sisältöjen, ohjelmistojen, tekstien, grafiikan, linkkien tai viestien tarkkuus, luotettavuus, täydellisyys, oikea-aikaisuus tai oikea-aikaisuus.
 • Noudata kaikkia hallituksen määräyksiä, jotka edellyttävät reseptilääkkeiden tietojen paljastamista tai iLive-verkkosivustolla olevan sisällön sisältämän ohjelmiston hyväksymistä tai vaatimustenmukaisuutta.

ILive, sen lisenssinantajat, toimittajat tai iLive-verkkosivustolla mainitut kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, satunnaiset tai välilliset vahingot, henkilövahingot tai kuolema laittomasta toiminnasta, menetetyistä voitoista tai tappioista) tietojen häviämisen tai liiketoiminnan lopettamisen seurauksena) seurauksena siitä, että iLive-verkkosivustoa tai sen sisältöä on käytetty tai se ei kykene käyttämään takuun, sopimuksen, deliktion tai muun oikeudellisen teorian ja Riippumatta siitä, onko iLive, sen lisenssinantajat, toimittajat tai iLive-sivustossa mainitut kolmannet osapuolet ilmoitettu mahdollisesta vahingosta. ILive, sen lisenssinantajat, toimittajat tai muut iLive-verkkosivustolla mainitut osapuolet eivät ole vastuussa mistään henkilövahingosta, mukaan lukien kuolema, jotka aiheutuvat sivuston käytöstä, sisällöstä tai julkisista alueista (kuten alla määritellään). Näiden ehtojen mukaiset korjaustoimenpiteet ovat yksinoikeuksia ja rajoittuvat niihin, jotka on nimenomaisesti säädetty näissä käyttöehdoissa.

Mukautetut materiaalit

ILiveen lähettämiäsi henkilökohtaisia tietoja ohjaa iLive-tietosuojakäytäntö. Jos näiden ehtojen ja iLive-tietosuojakäytännön välillä on ristiriitaisuuksia, nämä ehdot ovat voimassa.

Sivusto sisältää toimintoja (mukaan lukien viestilaudat, kysymykset asiantuntijoille, käyttäjäarvostelut, kommentit jne.), Joiden avulla käyttäjät voivat luoda sisältöä sivustolla (yhdessä, julkiset alueet) sekä ladata sisältöä sosiaalisen verkostoitumisen alustoille ( mukaan lukien, mutta ei näihin rajoittuen, Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, Instagram ja Pinterest, yhdessä sosiaalisen verkostoitumisen foorumi). Hyväksyt, että et lataa tai lähetä mitään viestejä tai sisältöä yleisille alueille tai sosiaalisen verkostoitumisen alustoille, jotka loukkaavat tai loukkaavat kenenkään oikeuksia. Lähettämällä viestejä tai sisältöä julkisille alueille tai sosiaalisen verkostoitumisen alustoille hyväksyt sen, että tällaiset tiedot eivät ole luottamuksellisia tarkoituksesta riippumatta. On tärkeää huomata, että iLive ei ole vastuussa minkään sosiaalisen verkostoitumisalustan toimista, käyttöehdoista tai käytännöistä. Ennen kuin käytät sosiaalisen verkostoitumisalustan käyttöä, sinun pitäisi tuntea sen käyttöehdot ja sen käytännöt, mukaan lukien tietosuojakäytäntö.

Jos lähetät tietoja, et hyväksy, että et lähetä tai lähetä iLiveä sähköpostitse (mukaan lukien Yhteystiedot-sivulla luetellut sähköpostiosoitteet) mitään viestejä tai sisältöä, joka rikkoo tai rikkoo niitä -tai oikeuksia. Jos lähetät iLivelle tietoja, ajatuksia, käsitteitä tai keksintöjä sähköpostitse, hyväksyt, että tällaiset tiedot eivät ole luottamuksellisia tarkoituksesta riippumatta.

Jos julkaistat tietoja julkisella alueella tai sosiaalisen verkostoitumisen foorumissa tai jos lähetät iLivelle tietoja, ajatuksia, käsitteitä tai keksintöjä sähköpostitse, annat tai takaat automaattisesti, että tällaisen sisällön tai henkisen omaisuuden omistaja toimittaa suoraan iLiveä (rojalti vapaa), pysyvä, peruuttamaton, maailmanlaajuinen ei-yksinomainen käyttöoikeus käyttää, toistaa, luoda johdannaisia, muokata, julkaista, muokata, kääntää, levittää, käyttää ix ja näyttö viestejä tai sisältöä käyttäen mitä tahansa välinettä ja missä tahansa muodossa tai muodossa, kuten jo tiedetään, tai millä tahansa tavalla, jota ei vielä keksitty. ILive voi sublicensoida oikeutensa useilla alilisenssien tasoilla. Jos haluat yrityksen, ideoiden, konseptien tai keksintöjen olevan yksityisiä tai henkilökohtaisia tietoja, älä julkaise niitä julkisessa vyöhykkeessä tai sosiaalisen verkostoitumisen foorumissa eivätkä lähetä sitä iLiveen sähköpostitse. Yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin ajoissa, mutta emme voi aina tehdä niin.

Mukautetut materiaalit - kuvat, video, äänitiedostot

Sitoudut lähettämään tai lataamaan vain mediatiedostoja (kuten valokuvia, videota tai ääntä) iLive-verkkosivustolla tai sosiaalisen verkostoitumisen alustassa, jonka olet itse luonut tai joilla sinulla on kaikki oikeudet siirtää ja lisensoida ja jotka eivät riko tavaramerkkiä tekijänoikeuksia, luottamuksellisuutta tai muita oikeuksia. Julkisuuden, elokuvien ja piirrosten kuvat tai videot ovat yleensä tekijänoikeuden suojaamia.

Yksityisyyden suojaamiseksi suostut siihen, että et lähetä mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten nimeäsi, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitettasi tai verkkosivustosi URL-osoitetta) omalle tai muulle. On kiellettyä ladata tiedostoja, kuten kuvia tai videoita muista ihmisistä ilman heidän lupaansa.

Lataamalla kaikki mediatiedostot iLive-verkkosivustolle tai sosiaalisen verkostoitumisen alustalle takaat, että sinulla on kaikkien siellä kuvattujen henkilöiden lupa julkaista ja myöntää tässä kuvattuja oikeuksia. Älä koskaan jaa kuvaa tai videota kenenkään muun kanssa, ellei sinulla ole nimenomaista lupaa.

On ehdottomasti kiellettyä ladata minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja, jotka sisältävät vihaa, väkivaltaa, loukkaavia kuvia tai käyttäytymistä, hämmennystä, pornografiaa, seksuaalisia kuvia tai materiaalia, joka voi johtaa siviilioikeuteen tai rikosoikeudelliseen vastuuseen sovellettavien lakien tai määräysten mukaisesti. Saattaa olla ristiriidassa näiden käyttöehtojen, iLive-mainontapolitiikan ja iLive-tietosuojakäytännön kanssa.

Hyväksyt, että et lataa materiaaleja, jotka sisältävät ohjelmistoviruksia tai muuta tietokoneen koodia, tiedostoja tai ohjelmia, joiden tarkoituksena on keskeyttää, tuhota tai rajoittaa minkä tahansa ohjelmiston tai tämän sivuston toimintaa.

Lataamalla mediatiedostot iLive-verkkosivustolle tai sosiaalisen verkostoitumisen alustalle, kuten valokuvalle tai videolle, annat iLivelle pysyvän, ei-yksinomaisen, maksuttoman, maailmanlaajuisen lisenssin käyttää, kopioida, tulostaa, näyttää, toistaa, muuttaa, julkaista, siirtää ja levittää medioissa tiedotusvälineet; (b) hyväksyt, että jokainen toimitetuissa tiedostoissa oleva henkilö (tai jos alaikäinen, hänen vanhempansa / laillisen huoltajansa) sallii iLiven käyttää, kopioida, tulostaa, näyttää, toistaa, muokata, julkaista, lähettää ja levittää tiedostoja ja materiaaleja tiedotusvälineissä; ja (c) annat luvan vapauttaa iLive ja sen tytäryhtiöt, johtajat, virkailijat ja työntekijät kaikista vaateista ja kuluista, mukaan lukien asianajajan palkkiot, jos rikot tässä asiakirjassa kuvattuja vaatimuksia ja ehtoja.

ILive pidättää itsellään oikeuden muokata tietoja ennen julkaisemista sivustolla ja poistaa milloin tahansa tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Salasanat

ILiveellä on useita työkaluja, joiden avulla voit tallentaa ja tallentaa tietoja. Olet vastuussa kaikista kohtuullisista toimenpiteistä sen varmistamiseksi, että kenelläkään ei ole luvatonta pääsyä salasanoihin tai iLive-tileihin. Olet yksin vastuussa (1) kirjautumistunnuksesi ja salasanasi seurannasta ja käytöstä; (2) valtuuttaa, tarkastella, hallita iLive-tilin ja salasanan käyttöä ja käyttöä; (3) pikaviesti iLivessä, jos luulet, että tilisi tai salasanasi on vaarantunut, tai jos on jokin muu syy, miksi salasana on poistettava käytöstä. Jos haluat lähettää meille sähköpostia, käytä "Ota yhteyttä" -linkkiä, joka sijaitsee sivustomme jokaisen sivun alareunassa. Voit myöntää iLivelle ja kaikille muille Sivuston työhön osallistuville henkilöille tai organisaatioille oikeuden siirtää, seurata, hakea, tallentaa ja käyttää tietojasi sivuston käytön yhteydessä. ILive ei voi ja ei ole vastuussa antamastasi tiedosta tai siitä, että te tai kolmas osapuoli käyttävät iLive-työkalujen ja -palvelujen avulla lähetettyjä tai vastaanotettuja tietoja.

ILive-yhteisöt, julkiset alueet ja sosiaalisen verkostoitumisen foorumit

Jos käytät julkista aluetta, kuten sanomalevyjä, kommentteja, asiantuntija-kysymyksiä, käyttäjäarvioita tai muita osallistujien yhteisöjä, tai julkaista jotain sosiaalisen verkostoitumisen foorumeilla, olet yksin vastuussa omista virkoistasi, näiden viestien julkaisemisesta ja riippuvuutesi julkisista alueista tai sosiaalisen verkostoitumisen foorumeista löytyvistä viestistä. ILive ja sen lisenssinantajat eivät ole vastuussa julkisten tilojen tai sosiaalisen verkostoitumisen foorumeiden toimien seurauksista. Jos sinusta tuntuu uhanalaisena tai sinusta tuntuu, että joku muu on vaarassa, ota välittömästi yhteyttä paikalliseen lainvalvontavirastoon. Jos luulet, että tarvitset hätähoitoa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai hätäpalveluun.

Ottaen huomioon mahdollisuuden käyttää julkisia alueita ja sosiaalisia verkostoitumisalustoja, hyväksyt, että seuraavat toimet ovat näiden käyttöehtojen merkittävä rikkominen:

 • Julkisen vyöhykkeen tai sosiaalisen verkostoitumisalustan käyttö mihin tahansa tarkoitukseen paikallisten, valtiollisten, kansallisten tai kansainvälisten lakien vastaisesti;
 • Sellaisten materiaalien julkaiseminen, jotka loukkaavat muiden immateriaalioikeuksia tai oikeutta yksityisyyteen tai muihin henkilöihin;
 • Laittoman, räikeän, loukkaavan, uhkaavan, häiritsevän, loukkaavan, loukkaavan, vihamielisen tai kohtuuttoman julkaiseminen iLiven mielestä minkä tahansa muun henkilön tai organisaation materiaaleista;
 • Mainosten tai liiketoimintatarjousten julkaiseminen;
 • Varoittamisen jälkeen estetään keskustelemaan rauhallisesti tai julkaisemaan kommentteja, jotka eivät liity keskusteltavaan aiheeseen (ellei ole sovittu, että keskustelu on ilmainen);
 • Roskapostiviestit (mukaan lukien "onnen kirjaimet") tai minkä tahansa pyramidin järjestelmät;
 • Antaa itsesi toiselle henkilölle;
 • Virusten tai muun haitallisen tietokoneen koodin leviäminen;
 • Muiden tietojen kerääminen (kerääminen, kaavinta), mukaan lukien sähköpostiosoitteet, tunnistamatta niitä, kommenttien julkaisemiseen tai katseluun;
 • Anna kenenkään käyttää valtakirjaasi kommenttien lähettämiseen tai katseluun;
 • Saman muistiinpanon julkaiseminen useammin kuin kerran (roskaposti); tai

Muut toimet, jotka estävät tai estävät muita henkilöitä käyttämään yleistä vyöhykettä, sosiaalisen verkoston alustaa tai sivustoa, tai iLiven mielestä luovat riskin, että iLive, sen asiakkaat tai tavarantoimittajat aiheuttavat minkäänlaista vastuuta tai vahinkoa.

ILive pidättää itsellään oikeuden (mutta ei velvollisuutta) tehdä jotain tai kaikkia seuraavista:

 • Tallenna vuoropuhelu julkisissa chat-huoneissa.
 • Tarkista, täyttävätkö viestit tämän jakson ehdot, ja päättää omasta harkintansa mukaan poistamisesta tai viestin poistamispyynnöstä.
 • Poista loukkaavia, laittomia, provosoivia tai näiden käyttöehtojen mukaisia viestejä.
 • Lopeta käyttöoikeus kaikkiin julkisiin tiloihin ja / tai iLive-sivustoon näiden käyttöehtojen rikkomiseksi.
 • Seuraa, muokkaa tai paljasta julkisia alueita tai sosiaalisen verkostoitumisalustan viestejä.
 • Muokkaa tai poista iLive-sivustossa lähetettyjä viestejä riippumatta siitä, rikkovatko nämä viestit näitä vaatimuksia.

ILive tai sen lisenssinantajat eivät vastaa iLive-verkkosivuston käyttäjistä tai muista henkilöistä tai organisaatioista, jotka suorittavat edellä mainitut toimet tai eivät.

Mainokset, hakukyselyt ja linkit muihin sivustoihin

ILive voi tarjota linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. ILive voi myös valita tietyt sivustot ensisijaisiksi vastauksiksi syötetyille hakukyselyille, ja iLive voi hyväksyä, että mainostajat voivat vastata tiettyihin hakukyselyihin, joissa on mainoksia tai sponsoroitua sisältöä. ILive ei suosittele tai tue kolmannen osapuolen sivustojen sisältöä. ILive ei ole vastuussa linkitettyjen kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, iLive-sivustolla luotuista sivustoista, kolmannen osapuolen sivustoista, jotka tarjotaan hakutuloksina, tai kolmannen osapuolen mainoksista, eikä tee mitään esityksiä niiden sisällöstä tai tarkkuudesta. Kolmannen osapuolen sivustojen käyttö on omalla vastuullasi ja riippuu tällaisten sivustojen käyttöolosuhteista. ILive ei tue mitään iLive-sivustolla mainostettuja tuotteita, palveluita tai hoitoja. Lisätietoja on  mainontapolitiikassamme.

Korvaus

Suostut suojelemaan ja suojelemaan iLiveä, sen virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä, edustajia, lisenssinantajia ja tavarantoimittajia kaikista vaateista, vahingoista, vaatimuksista tai velvoitteista ja korvaamaan kaikki kustannukset, mukaan lukien rajoituksetta kohtuulliset asianajajan palkkiot ja oikeudenkäyntikulut, jotka johtuvat näiden ehtojen ja ehtojen rikkomisesta.

Yleiset ehdot

ILive ei väitä, että mikään iLive-sivusto ja sisältö ovat tarkoituksenmukaisia tai niitä voidaan käyttää missä tahansa maantieteellisessä paikassa. Sisällön käyttö ei välttämättä ole laillista tietyille henkilöille tai joissakin maissa. Jos käytät iLive-sivustoja, teet sen omalla vastuullasi ja vastuullasi ja olet vastuussa lainkäyttösi lakien noudattamisesta.

Seuraavat säännökset ovat voimassa näiden ehtojen umpeutuessa tai päättyessä mistä tahansa syystä: iLiven ja sen lisenssinantajien vastuu, käyttäjämateriaalit, käyttäjämateriaalit - kuvat, video, äänitiedostot, korvaus, toimivalta ja yleiset ehdot.

Toimivalta

Olette nimenomaisesti samaa mieltä siitä, että iLiven tai sellaisten, jotka ovat millään tavalla yhteydessä iLive-sivuston käyttöön, yksinomainen toimivalta kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimille, ja suostut suoraan henkilökohtaisen toimivallan käyttämiseen Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimissa minkä tahansa tällaisen riita, mukaan lukien väitteet, jotka liittyvät iLiveen tai sen tytäryhtiöihin, tytäryhtiöihin, työntekijöihin, urakoitsijoihin, virkailijoihin, johtajiin, televiestintäpalvelujen tarjoajiin ja sisällöntuottajiin.

Näitä ehtoja ja määräyksiä sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöön noudattamatta lainvalintasääntöjä. Jos jokin näiden ehtojen määräys on pätemätön tuomioistuimelle, jolla on toimivaltainen lainkäyttöalue, tällaisen säännöksen pätemättömyys ei vaikuta näiden ehtojen jäljellä olevien määräysten pätevyyteen, jotka pysyvät voimassa. Mitään näistä ehtoista ehtoja ei pidetä syynä tällaiselle luopumiselle tulevaisuudessa.

Tekijänoikeussuoja

Jos uskot, että Web-sivustossa olevat materiaalit loukkaavat tekijänoikeuksiasi, voit pyytää poistamaan nämä materiaalit tältä sivustolta sähköpostitse, käytä "Ota yhteyttä" -linkkiä, joka sijaitsee jokaisen sivun sivun alareunassa, ja toimittamalla seuraavat tiedot:

 • Tunnista tekijänoikeuksin suojattu materiaali, oikeudet, joita teidän mielestänne loukataan. Kuvaile materiaalia, määritä teoksesi valtuutetun version kopio tai sijainti (esimerkiksi URL).
 • Tunnista materiaali, jonka uskot olevan rikkomus ja sen sijainti ILive-sivustossa. Kuvailkaa materiaalia ja anna meille URL-osoite tai muu asiaankuuluva tieto, jonka avulla voimme löytää materiaalin.
 • Nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 • Lausuma, jonka mukaan uskotte vilpittömästi, että tekijänoikeuksien omistaja, sen edustaja tai laki eivät ole hyväksynyt materiaalien käyttöä.
 • Ilmoitus siitä, että antamasi tiedot ovat tarkkoja ja osoittaa, että tekijänoikeuden haltija tai tekijänoikeuden haltija on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuksien haltijan puolesta.
 • Vahvista tämä valitus tekijänoikeuden haltijan tai valtuutetun edustajan allekirjoituksella tai sähköisellä vastaavalla.

Tekijänoikeuksien haltijoiden oikeuksien suojaamiseksi iLive noudattaa tällaisissa olosuhteissa sellaisten sivuston tilaajien ja käyttäjien tilien päättämistä, jotka ovat tekijänoikeusloukkauksia.

Lopulliset ehdot

Jollei iLive-verkkosivuston nimenomaisessa ”oikeudellisessa ilmoituksessa” nimenomaisesti mainita, nämä käyttöehdot ja iLive-tietosuojakäytäntö muodostavat koko sopimuksen sinun ja iLiven välillä iLive-sivuston ja sisällön käytöstä.

Kiitos yhteistyöstäsi. Toivomme, että iLive-sivusto on hyödyllinen ja kätevä käyttää! Kysymyksiä tai kommentteja, jotka koskevat tätä sivustoa, mukaan lukien mahdolliset linkit rikkomuksista, voidaan lähettää Yhteydenottolomakkeella. Yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin ajoissa, mutta niiden lukumäärän vuoksi meillä ei aina ole mahdollisuutta tehdä niin.


iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.