Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Mainospolitiikka

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 07.06.2019

ILive saa rahoitusta mainonnasta, sponsoroinnista ja muista kumppanuuksista, kuten kumppaniohjelmista. Todellisuudessa mainostajien rahoittaminen antaa meille mahdollisuuden tarjota parempia palveluja. Samalla olemme täysin joustamattomia toimituksellisessa autonomiassa. Eri aihealueita koskevien tietojen lisäksi emme koskaan anna sponsoreille vaikutusta luomaan sisältöön.

Mainostamme sivustoissa iLive.com.ua, iLiveOK.ru, iLiveOK.com, mukaan lukien näiden sivustojen aliverkkotunnukset ja mobiiliversiot (kutsumme näitä sivustoja kollektiivisesti "iLive", "iLive Sites" tai "Sites") kolmansilta osapuolilta (" Mainostajat ”), joihin voi kuulua kolmansien osapuolten bannerit, merkit, kontekstuaalinen mainonta ja mainostajan luoma tai tarjoama sisältö (yhdessä” mainonta ”). Lisäksi tässä käytännössä käytetty termi "mainonta" sisältää kolmansien osapuolten bannerit, moduulit, linkit, mikrositit, omat mainokset ja muut mainostajien tarjoamat tai niiden puolesta tarjotut sisällöt. Mainostajan vastuu mainoksen sisällöstä, sen tarkkuudesta ja objektiivisuudesta.

Tämän politiikan keskeiset kysymykset ovat mainonnan sijoittaminen iLive-sivustoille, mainonnan näyttäminen iLive-sivustoilla ja mainosten poistaminen iLive-sivustoista. ILive voi omalla harkintansa mukaan tulkita ja panna täytäntöön tämän politiikan ja kaikki muut mainontaan liittyvät kysymykset iLive-sivustoilla. ILive voi muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa oman harkintansa mukaan julkaisemalla tarkistetun käytännön.

ILive määrittelee oman harkintansa mukaan iLive-verkkosivuilla sijoitettavat ja näytettävät mainostyypit, kun taas mainonnan näyttäminen iLive-sivustoissa ei missään tapauksessa ole mainostetun tuotteen tai palveluiden hyväksyntä. Tai yritys, joka mainostaa, tuottaa, jakaa tai edistää tuotteita tai palveluja.

ILive ei salli tietoisesti mainontaa, joka iLiven mielestä ei ole uskottava ja oikeudenmukainen.

On olemassa tiettyjä mainosluokkia, joita iLive ei koskaan anna tietoisesti iLive-sivustoille. Näihin luokkiin kuuluvat muun muassa seuraavat:

 • Laiton, "ei-toivottu", "tehoton" ja / tai "vaarallinen" tuote (iLive pidättää oikeuden määrittää, mikä on "ei-toivottu", "tehoton" ja / tai "vaarallinen")
 • petollisia, vääriä, laittomia, harhaanjohtavia tai loukkaavia materiaaleja
 • materiaali, joka nöyryyttää, nauraa, syrjittää (avoimesti tai peitossa) tai vainoaa yksilöä tai ihmisryhmää iän, kansallisen alkuperän, rodun, uskonnon, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, siviilisäädyn, vammaisuuden tai muun sellaisen piirteen perusteella, jota ei pidetä hyväksyttävänä iLive-sivustoille
 • alkoholi
 • aseet, mukaan lukien ampuma-aseet, ampumatarvikkeet tai räjähteet
 • rahapelejä
 • pornografia
 • tupakan käyttöä
 • vääriä (väärennettyjä) uutisia tai hätäviestejä
 • epätarkkoja, epätodennäköisiä tai yliluonnollisia kuvauksia tuotteista tai palveluista
 • multimediaviestit tai kuvat, jotka "pop up" tai "pop up"
 • videoita tai viestejä, jotka välittävät liioiteltuja ja perusteettomia lausuntoja, kuten "ihmeellistä" paranemista tai laihtumista
 • mainosyksiköt, jotka jäljittelevät kaikkia tietokoneen tai ohjelmiston toimintoja, jotka edellyttävät käyttäjän toimia (klikkaa)

ILive säilyttää selkeän eron mainonnan ja iLive-toimituksellisen sisällön välillä. Kaikki iLive-sivustojen mainokset on merkitty selkeästi ja yksiselitteisesti. ILive ei salli mainontaa iLive-sivustoilla, jotka eivät ole merkitty mainonnalla, mainostajalta, yrityksen uutisista tai vastaavista nimityksistä, jotka osoittavat, että mainostaja tarjoaa mainostajan tai sen puolesta.

Napsauttamalla mainosta käyttäjä voi siirtyä mainostajan sivustoon tai vastaavaan mainossivulle iLive-sivustoilla.

ILive säilyttää yksinoikeuden määrittää, mitkä hakusanat tietyn avainsanan tai aiheen tietoja näyttävät iLive-sivustoilla. Hakutuloksissa määritetty sisältö näytetään sen lähteellä. Jos Mainos näkyy hakutuloksissa, se merkitään sellaiseksi.

ILive pidättää itsellään oikeuden päättää milloin tahansa oman harkintansa mukaan siitä, sijoitetaanko, hylätään, lopetetaan tai poistetaan näyttö iLive-sivustoista. ILive ei voi antaa mitään takeita siitä, että mainonta toimii ilman virheitä kaikilla alustoilla, mukaan lukien verkkosivustot ja mobiilisovellukset.

Mainostaja on vastuussa kaikkien paikallisten ja ulkomaisten lakien ja määräysten noudattamisesta, jotka koskevat hänen mainontaa iLive-sivustoilla (sisältävät kaikki oikeudellisesti sitovat vaatimukset, ilmoitukset ja lausunnot mainonnassa). ILive ei seuraa mainostajien noudattamista tällaisten lakien ja määräysten mukaisesti. ILive pidättää kuitenkin oikeuden tarkastella kaikkia mainoksia sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti, ja jos iLive selvittää mahdolliset, mukaan lukien mahdolliset sovellettavat lait tai säännöt tai käytännöt, iLive voi poistaa mainoksia iLive-sivustoista.

Ei ole sallittua sisällyttää mitään pikseleitä, tunnisteita, flash-säiliöitä tai muita ohjelmakoodeja tietojen keräämiseksi mainonnassa iLive-sivustoilla (tunnistaa tällainen pikseli, tunniste, koodi tai laite edelleen "Pixel") tai sijoita majakoita, evästeitä tai Muita tapoja kerätä tietoja iLive-sivustojen käyttäjien selaimissa, ellei iLive ole nimenomaisesti hyväksynyt sitä kirjallisesti. ILive voi sallia Pixelin sisällyttämisen mainokseen tietyin edellytyksin, kuten: (i) mainostaja ei voi käyttää tällaista pikseliä keräämään henkilökohtaisia tunnistetietoja iLive-käyttäjää koskevista tiedoista, (ii) tällainen pikseli ei voi olla salama tai objektiorientoitu, (iii) Pikseli voidaan estää ja eväste voidaan poistaa käyttäjän selaimen asetuksilla, (iv) mainostaja ei liitä mitään keräämiä tietoja henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin, jotka hän voi olla mistä tahansa muusta lähteestä, ja (v) mainostaja ei päivitä olemassa olevaa profiilia tai luo profiilia tietokannassaan iLive-sivustolla kerättyjen tietojen perusteella, mukaan lukien se, että joku on iLive-käyttäjä tai kaikki tiedot, jotka on saatu viite-URL-osoitteen tiedoista.


iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.