^

Kosmetiikka ja meikki

Teepuuöljy kasvoilleOhran käsittelyyn käytetään höyrykylpyjä, joille on tarpeen valmistaa liuos, jossa on 2-3 pisaraa...

Meikki ei ole pelkästään piirustus vaan myös mallintaminen, korjaus (korjaus) muodon ja ihonväri. Koristeellisten huumeiden avulla tavoitteena on korostaa houkuttelevia kasvojen piirteitä. Tärkeintä on käyttää näitä lääkkeitä. Hyvä meikki tulee olla lempeä ja korostaa itse koostumuksen hienousta, sen tulisi olla luonnollista, lähes näkymätöntä. Asianmukaisella levittämisellä ja oikea-aikaisella poistamisella se ei riko tavanomaisia prosesseja ihossa. Päivänä se toimii ohut suojaava kerros, joka suojaa tehokkaasti ihoa ympäristötekijöiden haitallisilta vaikutuksilta.

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.