^

Kasvojen naamarit

Maskin kasvot ryppyistä meripihkahaposta: reseptejä

Tämän korjaamon ansiosta voit päästä eroon monista kosmeettisista ongelmista, parantaa ihon kuntoa ja myös puhdistaa sen.

Kahvipintainen naamio

Kun tuoretta kahvia aamu-kuppi antaa ihmiselle vastuun elinvoimaisuudesta, niin maski kahvipohjaista sointuu täydellisesti ihon soluihin ja sopii samalla kaikille ihotyypeille

Sitruunamyrkkyjä

Rikas C-vitamiinin lähde, sitruunamehu - ja se on osa kotitekoisia naamioita, voiteita ja pensaita - on monia etuja, kun sitä käytetään suoraan iholle.

Suklaan naamio - kosmeettinen trendi

Kaakaota pidetään runsaana antioksidanttien lähteenä, kuten procyanidiineina, polyfenolisia flavonoideja ja katekineja. Kaakaojauhe sisältää kaliumia, natriumia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia, mangaania, rautaa, kuparia, seleeniä ja sinkkiä.

Kasvojen ja hiusten hedelmämaalaukset

Hedelmien naamarit auttavat kyllästämään ihoa hyödyllisillä ainesosilla. Hedelmät ovat erityisen tärkeitä ihmisen iholle.

Maito kasvoille maidosta

Mitä vaikutusta naamari naisilla on maidosta? Varmasti, myönteinen. Ja maidolla on oma käyttökelpoinen ominaisuutensa jokaiselle iholle.

Yhdistelmähoidoille

Kotitekoiset naamarit yhdistelmä-iholle auttavat ratkaisemaan monia seka-ihon tyypin ongelmia.

Herneistä valmistetut naamarit ovat hyviä mille tahansa iholle

Monet saattavat tuntua odottamattomilta herneillä, mutta tämän suositun papun käyttö on täysin luonnollista, koska kotona ihonhoitotuotteet sisältävät lähes kaikki kasviperäiset tuotteet.

Parafiinimaski: terveys ja ihon uudistaminen

Parafiinimassa on valmistettu sulasta parafiinista, öljytisleestä, joka on kiinteiden hiilivetyjen (alkaaneja) seos, joka muutetaan nestemäiseksi tilaksi, kun se kuumennetaan + 45-60 ° C: seen.

Kasvohiekka aloe - tehokas korjaus kaikissa tilanteissa

Aloe-mehusta tehdyt naamarit ovat erinomainen väline kasvojen ihon säilyttämiseksi sävyinä. Mehevä lehdet aloe mehu paljon: se ei ole vain kosteutta, joka suojaa kasvi "varalla", jos pitkittynyt kuivuus, mutta myös keskittyä elämää ylläpitävä aineita.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.