^

Ihonhoito

Atraumaattinen kasvojen puhdistus

Toisin kuin manuaaliset tai tyhjiötekniikat, atraumaattinen kasvojen puhdistus suoritetaan ilman kosketusta. Siksi iho ei ole loukkaantunut eikä se kokenut mekaanista rasitusta, eikä sivuvaikutuksia ärsytyksen, kireyden ja hyperemian muodossa esiinny.

Ylähuulen epilaatio

Jokainen, joka haluaa päästä eroon antenneista pitkään, voi turvautua epilointimenettelyyn. Toisin kuin karvanpoisto, kun vain hiusten näkyvä osa poistetaan, tähän menetelmään sisältyy karvatuppien tuhoaminen.

Kasvojen puhdistus hapoilla: hyaluroni, salisyyli, maito

Jos kosmetologi suositteli kasvojen puhdistamista hapoilla, sen tulisi aloittaa huolellisella valmistelulla - riippumatta siitä, olisitko salonissa tai kotona. Ero on siinä, että kosmetiikkalaitoksessa tämän tekee ammattilainen, ja jos teet sen itse, sinun tulee huolehtia valmistelusta henkilökohtaisesti.

Kasvovoide anti-aging-vaikutuksella: parhaiden tuotemerkkien sijoitus

Laadukas kerma sisältää eri yhdistelminä seuraavia yhdisteitä: retinoli, askorbiinihappo, polyfeenit, isoflavonit, proksylaani, hydroksihapot, hyaluronihappo, kollageeni, elastiini, peptidit, välttämättömät ja rasvaiset kasviöljyt.

Voiteet rasvaiselle iholle: huippuluokan

Rasvapitoisuuden lisääntyminen rasva-rauhasien liiallisen aktiivisuuden vuoksi, mikä johtaa linolihapon - solukalvon rakennusmateriaalin - vähenemiseen ja happamuuden vähenemiseen.

Miten päästä eroon kamomilla akne: reseptejä

Yrtti Matricaria koostuu eteerisistä öljyistä ja muista aineista, joilla on hyödyllinen vaikutus ihoon ja jotka auttavat ihottumia. Harkitse suosituimpia reseptejä kamomilla akne

Kamomilla pimples kasvoille: decoctions, infuusiot, voiteet, naamarit

Kamomilla (Matricaria) on vahvat anti-inflammatoriset ja antiseptiset ominaisuudet. Tämän vuoksi hän käsittelee akneja kasvoillaan ja kehollaan. Kasvi desinfioi ja tukahduttaa tulehdusprosessit.

Kasvojen puhdistus aktiivihiilellä

Aktiivihiiltä, useimmat meistä tietävät vain, että se on erittäin hyödyllinen lääke myrkytykseen ja joihinkin suoliston ongelmiin.

Kamomilla kasvohoidot: hyödyt, reseptit

Tämä on lääkekasvi kaikissa tilanteissa: vatsakipu, turvotus, ilmavaivat, ruoansulatushäiriöt, silmäinfektio, ihottumat, kylmä ja kurkkukipu - ensinnäkin muistan kamomillan.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.