^

Ihonhoito

Aurinkosuojat kasvoille

Ultraviolettisäteiden vaikutusten torjumiseksi se tuottaa melaniinia, joka ei aina ole tasaisesti jakautunut iholle, muodostuu pigmenttiläiskiä.

Lasten kasvovoiteet aikuisille ja lapsille

Kosmetologien välillä on erimielisyyksiä siitä, onko mahdollista käyttää lasten kasvovoidetta. Jotkut pitävät sitä erittäin hyödyllisenä kosteuttamiseen, pehmentämiseen, tulehduksien poistamiseen, suojaamiseen auringolta, tuulelta ja kylmältä, aknen hoitoon ja ihon rauhoittamiseen.

Kasvojen karvanpoistovoiteet

Kasvojen karvanpoistovoiteet auttavat tekemään ihosta puhtaan ja kauniin kivuttomasti ja helposti.

Kasvojen ihon kuorinta ferulihapolla

Erityisen suosittu kosmeettisten toimenpiteiden joukossa on pinnallinen kemiallinen kuorinta, joka auttaa poistamaan tiettyjä iho-ongelmia ja parantamaan orvaskeden rakennetta. Tällainen menettely on kuorinta ferulihapolla.

Atraumaattinen kasvojen puhdistus

Toisin kuin manuaaliset tai tyhjiötekniikat, atraumaattinen kasvojen puhdistus suoritetaan ilman kosketusta. Siksi iho ei ole loukkaantunut eikä se kokenut mekaanista rasitusta, eikä sivuvaikutuksia ärsytyksen, kireyden ja hyperemian muodossa esiinny.

Ylähuulen epilaatio

Jokainen, joka haluaa päästä eroon antenneista pitkään, voi turvautua epilointimenettelyyn. Toisin kuin karvanpoisto, kun vain hiusten näkyvä osa poistetaan, tähän menetelmään sisältyy karvatuppien tuhoaminen.

Kasvojen puhdistus hapoilla: hyaluroni, salisyyli, maito

Jos kosmetologi suositteli kasvojen puhdistamista hapoilla, sen tulisi aloittaa huolellisella valmistelulla - riippumatta siitä, olisitko salonissa tai kotona. Ero on siinä, että kosmetiikkalaitoksessa tämän tekee ammattilainen, ja jos teet sen itse, sinun tulee huolehtia valmistelusta henkilökohtaisesti.

Kasvovoide anti-aging-vaikutuksella: parhaiden tuotemerkkien sijoitus

Laadukas kerma sisältää eri yhdistelminä seuraavia yhdisteitä: retinoli, askorbiinihappo, polyfeenit, isoflavonit, proksylaani, hydroksihapot, hyaluronihappo, kollageeni, elastiini, peptidit, välttämättömät ja rasvaiset kasviöljyt.

Voiteet rasvaiselle iholle: huippuluokan

Rasvapitoisuuden lisääntyminen rasva-rauhasien liiallisen aktiivisuuden vuoksi, mikä johtaa linolihapon - solukalvon rakennusmateriaalin - vähenemiseen ja happamuuden vähenemiseen.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.