^

Ihon ikääntyminen

Hän piirsi kasvotusten

Hellävarainen iho tänään on melko yleinen, eikä se näytä houkuttelevalta - yleensä se on saggy, on vaalea sävy ja ryppyjä näkyvät nopeammin.

Ikä muuttuu

Gerontologia on tiede, joka tutkii ikääntymisen, ikään liittyvien ihmisen muutosten prosessia: sen biologisia, lääketieteellisiä, sosiaalisia, psykologisia, hygieenisiä ja taloudellisia näkökohtia (ikääntymisen tieteen).

Lajikkeiden ryppyjä ja niiden ulkonäön syyt

Kuten tiedätte, kaiken ikääntymisen myötä tällainen yksittäinen merkki, kuten rypistynyt iho. Siksi useimmat ikääntymiseen liittyvien ihomuutosten korjausmenetelmät ovat suoraan tai epäsuorasti pyrkineet vähentämään ryppyjen syvyyttä ja vakavuutta.

Ihon biologinen ikääntyminen: ihon ikääntymisen tyypit

Ihon ja ihon rakenteissa on muutoksia. Erityisesti merkittävä lasku määrän orvaskeden solujen rivien häiriöiden keratinosyyttien erilaistumisen, keratinosyytit koon kasvua, muutos suhteessa seramidin tai muita erittäin erikoistuneita ihon lipidien tarjoamaan ce sulkuominaisuudet, mukaan lukien nesteen kertyminen ihoon.

Ihon ikääntyminen: ennenaikaiset ja luonnolliset ikääntymisen tekijät

Ikääntyminen on monimutkainen biologinen prosessi aineenvaihdunnan ja rakenteellisten ja toiminnallisten muutosten kehossa, joka ottaa kiinni sekä sisäelimet että järjestelmät ja kudokset, jotka muodostavat ulkoisen ulkoasun. Kudokset, jotka muodostavat ulkoisen ulkoasun, tietenkin sisältävät ihon, samoin kuin eräät lihakset (erityisesti kasvojen ja kaulan jäljittelevät lihakset).

Hormonit ja iho

Hormoneilla on tärkeä rooli ihon fysiologiassa, joten hormonaalisen tasapainon rikkominen vaikuttaa välittömästi sen tilaan. Esimerkiksi kilpirauhashormonien epätasapaino voi johtaa ihon liialliseen kuivumiseen ...

Stressin teoria

Vastauksena merkki vaarasta (kipu, ulkonäkö saalistaja jne), kehomme alkaa uudistaa toimintaansa siten, että maksimoidaan selviytymismahdollisuuksia - tai hyvin nopeasti paeta tai antaa erittäin voimakasta vastarintaa vihollinen.

Ihon uudistamisen taikuus

Useimmiten ostettaessa kallista kermaa "ryppyistä" tai käymästä kauneushoitoon, naiset toivovat ihmeen. Vastoin kaikkia syiden perusteluja useimmat uskovat, että on olemassa työkalu, joka korjaa ihon, kuten kelloseppä, joka korjaa heikentyneen kellon.

Vapaa radikaalit ja antioksidantit

Vapaa radikaali - molekyyli tai atomi, jossa on pariton elektroni ulommalla kiertoradalla, jonka osuus sen aggressiivisuus ja kykyä ei vain reagoida molekyylien solukalvon, vaan myös tehdä niistä vapaita radikaaleja (itsensä ylläpitävän avalanche reaktio).

Ikääntyminen ja valokuvaus

Sanotaan, että muoti rusketus välittänyt pariisilainen legendaarisen Coco Chanel, kun hän palasi risteily Välimerellä, iski kalpea pariisilaisen kaunottaret pronssi rusketus.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.