^
A
A
A

Freckles: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 23.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Freckles (eepheids, ephelides) ovat pieniä ruskehkoja pisteitä, jotka esiintyvät I-II-fototyyppien yksilöissä insolation taustalla, pienillä pigmenttisillä pisteillä kasvoissa ja kehossa. Freckles havaitaan useammin blondeissa, joilla on reilu iho ja siniset silmät. Näkyy lapsuudessa, on aina, mutta aktiivisen insolaation aikana pigmenttipistemäärä kasvaa ja voimistuu niiden värjäämisellä. Iän myötä niiden määrä vähenee, ja ne voivat kadota kokonaan.

Merimiehiä kutsutaan auringon ihmisiksi, ja epheldidit ovat itse auringon suudelma. Katsotaanpa, miksi ne näyttävät, onko mahdollista päästä eroon niistä ja miten ihoa hoidetaan asianmukaisesti pigmenttipisteillä.

Ephelides voi olla vaaleankeltainen tai tyydytetty tummanruskea väri. Tutkijat ovat osoittaneet, että heillä on perinnöllinen alttius. Pigmentoituja paikkoja voidaan sijoittaa käsiin, hartioihin, kasvoihin, harvemmin rintaan ja selälle. Talvella heistä tulee vähemmän näkyviä, mutta keväällä ja kesällä ne kasvavat, he ovat kirkkaampia ja tyydytettyjä. Useimmiten vaaleat ihmiset tulevat pisamia. Nämä pigmenttikohdat alkavat näkyä 5-6 vuoden iässä ja vähitellen katoavat iän myötä. He antavat henkilölle erityistä arkuutta ja viehätystä. Ihmiset, jotka haluavat poistaa pigmenttikohdat kehosta, aliarvioivat tämän luonnon lahjan.

Hyvin usein freckles sekoitetaan tällaisia pigmentaatioita kuin chloasma. Ne ovat erikokoisia ja värejä. Talvella ne muuttuvat vaaleiksi, ja kesällä ja keväällä tulee voimakkaampi ja havaittavampi. Syy tällaisten "pigmenttipaikkojen" ilmaantumiseen on suoliston, maksan, munuaisten tai raskauden sairaus. Tällaisen pigmentaation poistamiseksi on välttämätöntä parantaa ependidien ulkonäköä aiheuttava sairaus. Ja vasta sen jälkeen, kosmeettisten menetelmien avulla voit päästä eroon pigmentaatiosta.

Ihmiset, joilla on eepidisiä vaikutuksia luonteeltaan ja jotka eivät aiheuta sairauksia, olisi myös noudatettava tiettyjä sääntöjä auringonmerkkien hoitamiseksi. Joten, talven lopussa, aikaisin keväällä, on suositeltavaa käyttää aurinkovoidetta iholle. Tämä antaa iholle mahdollisuuden pitää tuoreutta ja kauneutta. Lisäksi säännöllinen hoito suojaa ihoa uusien ephelidien ulkonäöstä tummemmasta väristä.

Freckles päivä

Päivänpäivä on vuoden aurinkoisin päivä. 30. Huhtikuuta pidetään kansainvälisenä päivänä. Auringon suosikit ovat ihmisiä, joilla on reilu iho ja kirkkaat silmät. Yleensä nämä ovat punaväisiä ja sinisilmäisiä.

Efletidien esiintyminen ei kuitenkaan liity vain perinnöllisyyteen vaan myös kehon hormonaalisiin muutoksiin. Jos sinulla on tummat hiukset ja ruskeat silmät, ja pigmentoituneet paikat yhtäkkiä ilmestyvät, kannattaa miettiä ruumiin terveydentilaa. Jos olet eepidisien omistaja syntymästä, älä unohda, että kerran vuodessa sinulla on todellinen loma.

Syyt pulkkia

Tauti on geneettisesti määritelty. Insolaatio stimuloi melaniinin aktiivista synteesiä suurissa melanosomeissa.

Eperebien esiintymisen syyt ovat moninaiset, mutta perinnöllisyydellä on ratkaiseva merkitys pigmentoitujen pisteiden esiintymisessä. Niinpä ihmisillä, joilla on geneettinen alttius niiden muodostumiselle, melanosyyttisoluissa esiintyy rakenteellisia muutoksia, jotka syntetisoivat melaniinin pigmenttiä. Tämän vuoksi melaniinia tuotetaan paljon nopeammin. Ependidit voivat myös esiintyä johtuen melaniinin epätasaisesta jakautumisesta ultraviolettisäteiden vaikutuksen alaisena. Niitä voidaan kutsua turvallisesti ihon ja kehon suojaavaksi reaktioksi ultraviolettisäteilyyn. Iho vapautuu auringonpolttamasta ja suojaa kehoa pahanlaatuisen pigmentaation ilmestymisestä.

Katsotaanpa tärkeimmät syyt hirviöiden esiintymiseen:

 • Seksuaalinen kypsyminen. Efelids voi esiintyä kehon hormonaalisilla muutoksilla.
 • Fyysinen stressi ja stressi. Nämä tekijät vaikuttavat myös kehon hormonaalisiin muutoksiin ja aiheuttavat siten niiden ulkonäköä.
 • Ongelmia melaniinin tuotannossa. Yleensä tämä koskee kohtuullisia ihmisiä.
 • Väärä ruoka. Rasvainen ruoka voi aiheuttaa eepellejä.

Lisäksi kasvojen ja kehon pigmentaation ulkonäön syyt voivat olla erilaisia sairauksia ja usein kosmeettisia menetelmiä, esimerkiksi ihon kuorinta. Kuivumispigmenttikohdat eivät ole mahdollisia, mutta on välttämätöntä toteuttaa ennaltaehkäiseviä menettelytapoja, jotka auttavat eroon niiden ulkonäön syystä ja vähentävät niiden havaitsemista.

trusted-source[1], [2], [3]

Mistä freckles ilmestyy?

Aurinkomerkkien omistajat, tietyistä kysymyksistä kiinnostuneita, siitä, mitä on pisamia? Ensinnäkin ne näkyvät auringonvalon vaikutuksen alaisena. Ne alkavat näkyä keväällä, ja talvella ne vähitellen vähenevät. Siksi pisaran nimi ilmestyi, eli keväällä. Tieteellisellä tavalla pisamia kutsutaan efelidsiksi. Kreikan kielen käännöksessä tämä tarkoittaa "aurinko-merkkejä".

Ne näkyvät pigmentaatioprosessin häiriöissä. Jos henkilöllä on samanlainen ongelma, keho voidaan peittää erilaisilla pigmenttipaikoilla ja pisarat ovat yksi niistä. Kun perinnöllinen alttius epheleideille, ne ilmestyvät murrosiän aikana ja auringonvalon vaikutuksen alaisena. Aurinko pakottaa kehon tuottamaan melaniinia, joka levittyy tasaisesti ihon yli ja muodostaa rusketuksen, mutta joissakin ihmisissä rusketus muuttuu ephelliksi.

Vääryydet auringonpolttaessa

Ripustuksen jälkeen auringonpolttajat johtuvat melaniinin virheellisestä jakautumisesta. Tämä voi johtua perinnöllisestä alttiudesta, kehon ongelmista ja tietyistä ihon ja sisäelinten sairauksista. Joillakin ihmisillä pigmenttipaikkojen ulkonäkö aiheuttaa paniikkia. Jos kuulut heidän numeroonsa, kerromme siitä, kuinka turvallinen, ja mikä tärkeintä, nopeasti eroon pisamia ja vahingoittaa ihoa.

Katsotaanpa yksinkertaisimpia menetelmiä, joiden avulla voit tuoda esiin epheidit. Vaihtoehtoinen lääketiede tarjoaa runsaasti reseptejä, jotka mahdollistavat tällaisten pigmenttipaikkojen vetämisen tai heikentävän niitä. Useimmiten näihin tarkoituksiin käytettiin voikukka-mehua sekä tämän kasvin juuret ja lehdet. Toinen hyvä korjaus pisaroiden osalta on pyyhkiä iho tuoreella juustoraastilla, jossa munanvalkuaista sekoitetaan. Tämä menettely on välttämätöntä kahdesti päivässä. Jotta päästä eroon freckles jälkeen auringonpolttama on mahdollista ja infuusiota mehusta sipulia ja ratsasta. Pyyhi kasvosi tällaisella infuusiolla ja epeli kasvaa tai jopa katoaa kokonaan.

Ovatko freckles kulkevat?

Jokainen, joka näyttää ephellisiä, on kiinnostunut yhdestä kysymyksestä: ovatko freckles meneillään? Ensimmäiset pigmenttikohdat näkyvät 4-6-vuotiaana eivätkä katoa. Heti kun kevät tulee, ja ensimmäinen lämmin aurinko koskettaa kehoa, ephelinidit heräävät ja peittävät kasvot, kädet, olkapäät, takaisin. Mutta syksyllä ne ovat jälleen vähäpätöimpiä, ja talvella ne katoavat melkein.

Monia pigmenttipisteitä esiintyy murrosiän aikana. 25-vuotiaiden määrä lakkaa kasvamasta ja vähitellen alkaa laskea. Joten kypsä ikä monissa ihmisissä ne katoavat kokonaan. Mutta on tapauksia, joissa 40, ja jopa 50 vuotta, ephelonia ilmestyy ensimmäistä kertaa. Tällaista ihon pigmentaatiota kutsutaan ikään liittyvänä ja se liittyy taudin sisäelinten, yleensä maksan. Jos sinulla on pigmenttipaikkoja ilmestyttyä auringonoton jälkeen, älä huoli. Tämä on täysin turvallinen pigmentointi, joka lopulta tulee alas. Syy epihelisten esiintymiseen tässä tapauksessa on ultraviolettisäteilyä.

trusted-source[4], [5]

Frecklesin oireet

Vesnushechki ovat pieniä paikkoja pyöreitä, soikeita tai epäsäännöllisen muotoisia vaaleankeltaisesta tummanruskeaksi, paikallistettu paljaan ihon (kasvojen, selän puoleisen käsien, käsivarsien, jne). Joissakin tapauksissa ihottumat voivat olla yleisempiä. Histologinen tutkimus paljastaa melanosyyttien normaalin määrän, osassa niistä on suurennettu melanosomia, jotka tuottavat aktiivisesti melaniinia.

Vauhtipyörät kasvot

Vauhdikkaat kasvot huolehtivat jokaisesta tytöstä, koska jokainen nainen haluaa näyttää kauniilta ja virheettömältä. Pitkän aikaa maitomaisen värin vaalea iho pidettiin kauneuden tasona. Mutta nämä ajat ovat kulkenneet, ja nyt muoti on terve punastuminen, luonnollinen ihonväri.

Kasvot ovat söpöjä ja melko houkuttelevia, mutta lähes kaikki pigmentoitujen paikkojen omistajat haluavat päästä eroon niistä. Jos kasvoilla on paljon niitä, kannattaa kääntyä kosmetologille, joka auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. Mutta voit myös päästä eroon tai ainakin piilottaa epheidit itse kotona.

Voit tehdä erityisiä valkaisunahkoja iholle, mikä tekee kevään näkyvämmäksi ja iho kostutetaan ja annetaan kaikki tarvittavat ravitsemukselliset komponentit. Tyypillisesti naurojen naamiot valmistetaan luonnollisista ainesosista, kuten hapan kermasta, perunatärkkelyksestä, sitruunamehusta, kurkusta, persilasta ja muista. Siksi, jos kasvosi silmät häiritsevät sinua, ota sitten pari minuuttia valmistelemaan yksinkertainen kasvonsuoja.

Pelkät kädet

Näissä paikoissa freckles eivät vain näy. Tällaisen pigmentin ulkonäkö viittaa siihen, että iho on suojattu ultraviolettisäteilyltä ja estää palovammoja. Siksi kehossa on vähän pigmenttikuvia talvella ja syksyllä, mutta lämpöä saapuu kesä- ja kevätkaudella, ja ne alkavat näkyä ja koristella kaikki kehon osat.

Luonnonprosessi kynsistä tai pigmenttikohtausten erittymistä käsissä ja kehossa on hyvin hidasta. Jotta voit päästä eroon eepidisideista käsiisi, voit tehdä erityisiä valkaisunaamareita ja kuulla ihotautilääkäriä. Mutta älä unohda, että pigmentoitujen paikkojen ulkonäkö on aivan luonnollinen ja kaunis.

Freckles lapsilla

Näkyy kolmesta kuuteen vuoteen. On olemassa monia syitä niiden ulkonäköön. Ensinnäkin se on geneettinen alttius eli perinnöllisyys. Jos äidillä tai isällä on pigmenttipaikkoja, heillä on todennäköisesti myös vauva. Niiden ulkonäkö huipentuu murrosiän aikaan. Mutta efelids tulevat lähemmäksi 40-vuotiaita.

Jos olet huolestunut siitä, että lapsellasi on paljon ikäpisteitä, erityisesti kasvojen, käsien ja rinnassa, muista kuulla ihotautilääkäri. Koska syy voi olla paitsi heredity, mutta myös ihosairaudet. Jos lapsesi kävelemisen jälkeen lääkäri sanoi, että ephelides ei aiheuta mitään uhkaa, niin voit iloita, koska vauva "suuteli aurinkoa".

Freckles kehossa

Vauhtipyörät ruumiissa näkyvät useimmiten kohtuullisten ja kohtuullisten ihmisten keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että iho yrittää taistella ultraviolettisäteilyllä. Ne eivät vain ilmesty, vaan auringon vuoksi, eli auringonvalon vaikutuksen alaisena. Jos sinulla on ruiskeita, älä huoli, koska tämä ei ole sairaus vaan ihon reaktio aurinkoon.

Monet kosmetologit kutsuvat epheleeniä kosmeettista vikaa, joka haluttaessa voidaan aina poistaa. Mutta älä unohda, että vaikka efelid poistetaan, kukaan ei anna sinulle takeita siitä, että ne eivät tule enää näkyviin. Jos et pidä väriainepisteistä kehossa, vältä auringonvaloa ja käytä aurinkovoidetta säännöllisesti.

Selkäpäitä

Useimmat pisamat palat näkyvät auringonpolttaessa. Koska selkä, olkapäät, kädet ja rintakehän ovat alttiimpia auringolle. Ephellit voivat esiintyä auringonpolttaessa. Yleensä pikkukivillä on tummempi väri ja epätavallinen muoto. Tällaiset pigmenttikohdat tulevat pois muutamassa viikossa ja jopa kuukausina, heti kun iho palaa voimakkaasti.

Takana olevat ephellit näkyvät kesällä ja keväällä. Ne voivat olla hyvin paljon, varsinkin jos käytät vaatteita avoimella selkänojalla, joka on täysin auringonpaisteessa. Voit estää niiden ulkonäön. Voit tehdä tämän välttämällä auringonvaloa ja käytä suojaavia voiteita ja voiteita. Lisäksi on mahdollista estää eepidien esiintyminen. Tätä varten keväällä alkaa käyttää valkaisuaineita iholle.

Vauhtit olkapäillä

Ne ovat pieniä pigmenttipaikkoja. Epheldiitin väri voi olla tumman ruskeasta vaaleanruskeaan. Väri riippuu auringonvalon vaikutuksesta, sitä kauemmin olet auringossa, sitä enemmän pigmentoituja paikkoja esiintyy kehossa ja tummempi väri. Epäilemättä ephellidit antavat erityistä viehätystä ja oikein jäsennellyt kuvat vain parantavat luonnon kauneutta. Mutta hyvin usein niistä tulee tekosyy rajoituksille ja komplekseille. Katsotaanpa yksinkertaisia mutta tehokkaita menetelmiä, joiden avulla voit vaalentaa tai jopa poistaa niitä lainkaan.

 • Jotta särkyjä voitaisiin keventää, pyyhi iho tuoretta kurkkua, greippiä tai sitruunaa. Lisäksi se voidaan tehdä korinttureilla, mansikoilla tai mansikoilla. Näiden marjojen perusteella voit valmistaa erityisen hedelmän peitteen. Sekoita marjat ja sekoita tehosekoittimessa tarvittaessa iholle 10-20 minuuttia.
 • Tätä maskia pigmenttipaikoista, ota smetanaa ja piparjuomaa, sekoita ainesosat ja levitä olkapäät. Jos sinulla ei ole paskaa, vaihda se turvallisesti tuoreella persiljan mehulla. Tällaisen maskin toistuva käyttö valaisee ephellideja.
 • Ota munanvalkuainen ja pistä se sitruunamehuin tiukka vaahto. Levitä massa olkapäilläsi ja odota, että se kuivuu. Voit lisätä kurkuma mehu tähän maskiin.

Vauhtipyörät rinnassa

Näkyy ihmisillä, joilla on perinnöllinen alttius. Loput ihmiset ovat keittäneet eepididit rintaansa noin kolmenkymmenen vuoden kuluttua. Tarkastellaan pigmentaatiopaikkojen ulkonäön tärkeimpiä syitä ja miten niitä käsitellään.

 • Rintakehjä saattaa ilmetä usein auringonvalon vuoksi. Voit välttää tämän käyttämällä aurinkovoidetta käyttäviä voiteita. Tällainen kosmetiikka suojaa rintasi eepidisiltä ja tummien pigmenttien paikoilta.
 • Ihotautilääkärit väittävät, että rintakehän iho on vielä herkempi kuin kasvojen iho. Siksi iho tarvitsee säännöllistä hoitoa. Voit tehdä tämän, on suositeltavaa käyttää kosmeettisia aineita, jotka ovat runsaasti A-vitamiinia. Iho on kostutettava ja ravitseva naamiot. Tämä suojaa sitä auringonpolttajalta ja ei salli pigmenttikohdat koristella dekolteiasi.
 • Jos sinulla on runsaasti eepidereitä rinnassa, voit poistaa ne laser-tekniikalla. Mutta älä unohda, että tällaisen menettelyn jälkeen sinun on annettava pitkä auringonotto.

Kuinka kaverit kohtelevat pisamia?

Monet kaunistetut tytöt ovat kiinnostuneita hyvin epätavallisesta kysymyksestä: miten kaverit kohtelevat pisamia? Kerromme välittömästi, ei efelidy tytössä tärkeintä! Riittää, että se muistaa julkkis tytöt, jotka saivat maailmanlaulua ja kunnian, mutta ovat samalla epheldidien omistajia. Heistä ovat Lindsay Lohan, Penelope Cruz, Christina Aguilera ja monet muut. Kaikki nämä tytöt ovat kuuluisia ja tuhansia miehiä. Kaikki tämä viittaa siihen, että pigmentoituneet paikat korostavat vain luonnon kauneutta ja antavat omistajalle erityistä charmia ja charmia.

Tytöillä, joilla ephelinasilla on samat mahdollisuudet viettää kaveria, samoin kuin tavallisia tyttöjä. Älä jätä kiinni näihin suloisiin auringonpilkoihin. Oikea ihonhoito, ihanteellinen meikki ja onnellinen hymy ovat paras resepti jokaiselle eepididien omistajalle.

Pitopuheiden diagnosointi

Frecklesin diagnosointi useimmissa tapauksissa ei ole vaikeaa ja perustuu historiatietoihin, tyypillisiin kliinisiin ilmentymiin. Histologisesti osoittaa, että melaniinipitoisuus lisääntyy epidermiksen peruskerroksen yksittäisissä melanosyytteissä.

Erotusdiagnoosi suoritetaan lentigoilla.

trusted-source[6], [7], [8], [9], [10], [11], [12], [13], [14]

Jalkojenhoito

Näytetään aktiivinen valosuoja, sekä ulkoiset kuorinta- ja valkaisuaineet.

Peltohoito on monenlaisia kosmeettisia menetelmiä. Niinpä jotkin menetelmät antavat mahdollisuuden valkaista pigmenttipisteitä missä tahansa ihon osassa, kun taas toiset päästävät eroon pigmentaatiosta. Monet dermatologit suosittelevat useiden kosmeettisten hoitomenetelmien käyttöä eepidien hoidossa, koska se parantaa tulosta. Katsotaanpa laajimpia ja tehokkaimpia eepidien hoitomenetelmiä.

Valkaisut naamiot ja naamiot voiteet - nämä tuotteet sisältävät hydrokinonia. Tämä aine, joka poistaa tehokkaasti pigmentaation iholla ja tekee ihon sävyiseksi tasaiseksi. Jos käytät näitä voiteita pitkään aikaan, pigmenttipisteet häviävät kokonaan.

 • Huumeiden käyttö - retinoidit. Jos otat tällaisia lääkkeitä useiden kuukausien ajan, niin ephelin tulee alas.
 • Valohoito on yksi kosmeettisen dermatologian menetelmistä. Tämän hoidon aikana valo vilkkuu iholle.
 • Laserhoito on radikaali mutta samalla tehokas hoito ephellideille.

Poikien irrottaminen

On monia menetelmiä ja reseptejä, jotka voivat auttaa poistamaan pisamia. Näin ollen vaihtoehtoisen lääketieteen menetelmät tarjoavat turvallisia ja tehokkaita reseptejä, jotka ovat kehittyneet vuosien varrella. Katsotaanpa epheldidien johtamista ja reseptejä, jotka auttavat tässä.

 • Saadaksesi ephelines, valmistele kosmeettinen naamio raaka-perunoista. Maitoa pieni peruna ja lisää se pari rkl kefiriä tai hapan maitoa. Sekoita kaikki hyvin ja lisää pari lusikoita mantelileseistä. Naamarin tulee olla riittävän paksu. Levitä kasvot 20-30 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tämän maskin säännöllinen käyttö sallii sinun päästä eroon ikäpisteistä.
 • Kurkkunaamari. Kaada kurkkujen siemenet kiehuvaan veteen ja vaatii koko yön. Tuloksena oleva kurkkumainen voide voidaan pestä. Tämä työkalu tehokkaasti ja lyhyessä ajassa näyttää ephehelle.
 • Maku tuoreesta kaalista. Ota pari lehtiä tuoretta kaalia ja leikkaa ne. Lisää kaaliin pieni infuusi kamomilla, munanvalkuaisesta ja pari pisaraa sitruunamehua. Maski levitetään puhtaalle kasvolle 10-15 minuuttia.

Huomaa, että kaikki ephelidien poistoon liittyvät toimenpiteet on suositeltavaa suorittaa yöllä, eli illalla. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että auringon säteet eivät pääse iholle. Kun käytät kosmeettisia naamioita ja tuotteita, jotka auttavat poistamaan pigmenttipaikkoja, on suositeltavaa käyttää aurinkosuojasuodattimia.

Korjaus apteekkien pisamiaan

Jos haluat päästä eroon ruumiin pigmentaatiosta, voit ostaa apteekkien apteekkien korjaustoimenpiteitä. Näihin tarkoituksiin voit käyttää seuraavia työkaluja: vetyperoksidi ja kerma ja voiteet, mukaan lukien elohopea. Suosituin farmaseuttinen tapa vastaan pigmenttipisteitä on kerma, joka perustuu celandin uutteeseen. Kerma tulee levittää iholle välittömästi pesun jälkeen.

Myös epiheksojen apteekkien joukossa on monia kosmeettisia ja valkaisuaineita. Tehokkaimmat ovat ne, joilla on luonnollisia ainesosia koostumuksessaan. Joten valkoisen saven valkaisuaines on suosittu, se ei ainoastaan salli epheaalien poistamista vaan myös kiristää ihoa. Tehokas on käyttää tonic ja kosteusemulsio pesuainetta persiljaa, greippi tai celandine. Älä unohda keinoja koriste kosmetiikkaa. Jos on mahdollista, se ei ole tarpeeton, säätiön hankkiminen luonnollisella pohjalla.

Makeup tyttöjen kanssa pisamia

Kaikkien ephelin-tyttöjen on tiedettävä ja pystyttävä tekemään oikea meikki. Katsotaanpa, miten tehdä meikkiä tyttöjen kanssa ephelin.

 • Sävyperusta. Sävyvoide auttaa tasoittamaan sävyä ja repimään ihon puutteet. Valitse sävelkorkeus, joka ei ole freckles-värin kohdalla vaan jotain ihon värin ja eepidien värin välillä. Sävyn kerma ei saisi peittää kokonaan ephellidejä, vaan niiden on oltava läpikuultavia. Muussa tapauksessa luodaan mauton meikit ja epätasainen hoito säätiöllä. Älä unohda laittaa kermaa kaulaan. Valitse ääniraina, joka suojaa ultraviolettisäteilystä.
 • Jauhetta. Joten olet valmis säätiöön, nyt on aika päivittää sävy. Valitse hyvä jauhe, joka on muutama sävy kevyempi kuin säätösi. Jauhe kiinnittää perustan ja antaa meikkiä erityistä kiiltoa.
 • Silmät. Tyttöjen, joilla on ephelines, pitäisi luopua ruskean värin luomiväristä. Tämä väri yhdistyy piskeiden värin kanssa, ja meikit näyttävät hyvin surkeilta. Valitse sävy, joka sopii meikkiin, hiusten väriin ja silmien väriin.
 • Poskipäät. Posket ja poskipäät voidaan korostaa punastumisen avulla. Blush lisää meikkiä kirkkauteen. Valitse punastua sävyyn tummemmaksi kuin säätösi.
 • Huulet. Koska huulipuna tai kiilto on parempi valita väri, joka parhaiten sopii luonnolliseen ihonväriisi. Ainoa asia, jonka sinun pitäisi luopua, on vaaleanpunaisia värejä.

Kuinka laittaa freckles?

Jos päätät tehdä kauniin meikit tai muuttaa kuvan hieman, varmasti kiinnostaa, miten peität pisamia, eli piilota ajoittain aurinkoiset merkit. Tarjoamme sinulle muutamia pieniä temppuja, jotka auttavat peittämään eepididit.

 • Korjausta. Hanki sävyyn kynällä varustettu oikosulkusuoja, joka peittää pigmenttipaistat. Muuten on mah- dollista peittää paitsi epheliini, myös kaikki ihon puutteet, toisin sanoen pimples, ihottumat, naarmut ja niin edelleen.
 • Sävyperusta. Yli korjaimen, sinun on sovellettava kerros säätiö, joka täysin piilottaa ephelides alkaen utelias silmät. Käytä säätä, joka on kevyempi kuin ephelin ja sopii luonnolliseen ihonväristykseen. Älä unohda laittaa kermaa kaulaan ja korjaa se irti jauheella.

Miksi haaveilla freckles?

Freckles haaveilee iloa ja hauskaa. Hyvä unelma on se, jossa näet runsaasti pieniä epheldideja ja iloitse siitä. Jos unessa on surullista se, että sinulla on pigmentoitu paikka kehossasi, silloin huolettoman ja vastuuton käyttäytyminen voi olla ristiriitojen ja ongelmien syy.

Erilaiset unelmakirjat tarjoavat erilaisia tulkintoja uneliaisuudessa olevista pisamia. Tarkastellaan uneksin epävirallisten arvojen suosituimpia muunnelmia.

 • Perhe-unelmakirja. Vauhtipyörät tytön kasvot - surulliset tapahtumat elämässä, surua. Jos unessa tyttö katsoo hänen ephelinidejaan, niin se ilmoittaa rakkaimman menetyksen ja erota.
 • Itä unelmakirja. Monet kehon ruumiilliset vaikutukset merkitsevät sitä, että onnea kohti on monia pieniä väärinkäsityksiä. Efelidin katselu peilissä - kilpailija tai kilpailija.
 • Rakkaus unelmakirja. Katsokaa freckles unessa - tavata epätavallinen henkilö, joka valloittaa sinut rakkauden tuntemuksella. Jos haluat nähdä freckles joku on intohimo.
 • Dream Freudin tulkinta. Unikon vyöruusut symboloivat kirkasta, epätavallista persoonallisuutta. Mitä enemmän egeejä, sitä paremmin onnea. Etsivän henkilön näkeminen herätti jotain epätavallista ja jännittävää.

Freckles on lempeän auringon lahja. Älä ole ujo omista elimistänne ominaisuuksista. Sopiva ihonhoito epelin kanssa, sopiva meikki ja tyyli luovat vastustamattoman kuvan.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.