^

Yleistä tietoa hiuksista

Hiukset ja mikroelementit

On tarpeen tarkentaa yhteyden hiustenlähtö kanssa hivenaineiden ihmiskehossa. Oppi microelementoses (MTOZah), kuten sairauksiin, oireyhtymiin ja patologisten ylimäärän aiheuttamia tiloja, puutos tai epätasapaino hivenaineiden ihmiskehossa - tämä on suuri uusi monitieteistä kenttä

Hiusten kasvun vaiheet

Ihmisen hiukset kulkevat kehityksen kolmen vaiheen läpi, jotka muuttuvat tasaisesti toisistaan: anageni (kasvuvaihe), catagen (regressiivisten muutosten vaihe) ja telogeeni (lepovaihe). Kunkin vaiheen kesto riippuu koko ominaisuuksien kokonaisuudesta: paikannus, hiusten pituus, sukupuoli, ikä, rotu ja deterministiset geneettiset ominaisuudet.

Hiusten rakenne

Hiukset ovat keratinouslihaksen muotoinen ihon paksuudet, joiden paksuus on 0,005-0,6 mm ja pituus useita millimetrejä puolentoista metriä. Hiusten pituus ja paksuus riippuu monista tekijöistä: rotu ja sukupuoli, ikä, sijainti jne.

Hiusten anatomia

Hiukset ovat ihon lisäosa. Liitteenä olevilla rakenteilla niillä on paljon yhteistä rakennussuunnitelmasta kasvun ja kehityksen ominaispiirteisiin.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.