^

Hiustenhoito

Linden hiuksiin

Linden-kukkia on tavallista käyttää vilustumiseen, koska se on voimakas kuumetta, tulehdusta, viruslääkkeitä ja antibakteerisia aineita. Sen biologisesti aktiivisilla aineilla on kuitenkin suotuisa vaikutus hiusten kuntoon.

Plantain hiuksille: lääkinnälliset ominaisuudet ja edut

Paljon tiedetään vaatimattoman näköisen kasvin, jota kutsutaan plantainiksi, voimakkaasta toiminnasta. Lehdet ja siemenet sisältävät vitamiineja, fytonisideja, tanniineja, entsyymejä.

Salvia hiuksille: ominaisuudet, edut

Monet salvialajit, mukaan lukien Salvia officinalis (tavallinen salvia), kasvavat Välimeren alueella, ja osaa Salvia-lajeista käytetään maailmanlaajuisesti aromaattisina mausteina sekä perinteisenä kasvirohdosvalmisteena.

Nizoral Dandruff Shampoo

Nizoral hilseelle on suosittu lääkkeitä ihotautien hoidossa, joka poistaa pääasiallisen syyn patologiaan - sienitautiin, joka aiheuttaa kaikki seborroisen dermatiitin oireet.

Tar Dandruff Shampoo

Hoito hiuksista, jotka ovat alttiita useiden ihon mittakaavojen muodostumiselle (kuolleet ihosolut), edellyttävät erityistä lähestymistapaa. Säännölliset shampoot eivät pysty selviytymään ongelmasta.

Kotitekoiset sipuli hiukset naamarit: reseptejä

Tee kaikki kotitekoiset hiusten naamarit, jotka reseptit tarjoavat Internetiä yksinkertaisesti ja edullisesti. Loppujen lopuksi jokaisessa keittiössä on hunajaa, voita, majoneesia, valkosipulia, muna, kefiiri, hiiva, porkkanat, sitruuna ja vastaavat tuotteet, ja jos jotain puuttuu, ostaminen ei ole ongelma.

Hiusten hoito sipulit

Kauniit hiukset - jokaisen unelma. Hiusten kauneuden taistelussa naiset eivät säästää rahaa tai aikaa. Geneettisten tekijöiden lisäksi ne ovat tärkeitä hoitovälineitä ja niiden välineiden laatua, joilla se toteutetaan.

Keltainen happo hiuksille

Amber-happo (etaanidikarboksyylihappo, natriumsukkinaatti) on aine, joka saadaan käsittelyn aikana meripihkan. Terapeuttisten ominaisuuksiensa vuoksi meripihkahappoa käytetään laajalti kosmetiikassa ja lääketieteessä, koska sillä on ainutlaatuinen uudistuva ja palautuva vaikutus.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.