^

Hiustensiirtopotilaille: Turkissa, Venäjällä, Ukrainassa, Saksassa

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Toistaiseksi olemme puhuneet niistä hyödyistä, joita hiusten siirteet antavat aikaisin kaljuille ihmisille ja niille, joiden hiusneula on hyvin kaukana ihanteellisesta tiheydessään, mikä aiheuttaa tiettyjä psykologisen ja fyysisen tason ongelmia. Olemme myös koskettaneet erilaisia tapoja toteuttaa niin tärkeä menetelmä esteettisestä näkökulmasta, niiden eduista ja haitoista, jättäen menettelyn jälkeen. Mutta kaikki nämä tiedot näyttävät vähäisiltä, jos ne, jotka haluavat kilpailla kauneudestaan radikaaleilla menetelmillä, eivät tiedä, mistä hiustensiirto tehdään.

Aluksi hiustensiirto ei ole vielä niin vaatimaton, että se voidaan suorittaa missä tahansa klinikassa missä tahansa kaupungissa. Tämä on esteettisen lääketieteen kehityssuunta, joka on juurtunut kauas kaikista kaupungeista, joten hiustyyppien siirtämiseen ei ole vielä tarvetta päättää maasta ja klinikasta, johon haluat tehdä sen.

On sanottava, että uusimmat tekniikat harjoittavat vakavat klinikat löytyvät paitsi ulkomailta myös entisen IVY-maiden maista. Lisäksi niitä olisi etsittävä alueellisissa kaupungeissa. Hiustensiirto pienissä pikkukaupungissa toistaiseksi ei ole välttämätöntä, vaikkakin menettelyn kysyntä on kaikissa siirtokunnissa.

Ehkä jonain päivänä tilanne muuttuu paremmaksi ja hiustensiirto voidaan toteuttaa missä tahansa kaupungissa, vaikka ihmisarvoisen kysynnän ja hinnoittelupolitiikan tulisi kiinnostaa asiantuntijoita ja johtaa uusien keskusten avaamiseen. Sillä välin puhumme niistä tunnetuista klinikoista, joita on nykyään eri puolilla maailmaa.

Hiustensiirto Turkissa

Tällä maalla on runsaasti kokemusta hiustensiirron suunnasta, sillä syystä sen klinikat etsivät tietoja vain ukrainalaisista ja venäläisistä, mutta myös Euroopan maista. Turkin klinikat ovat luotettavia, siksi ihmiset eivät ole pahoillamme rahaa viisumit, lennot ja majoitus tässä maassa, joka voidaan taata antaa heille kauniin kampauksen.

DOKU-klinikka esteettiselle lääketieteelle (Adam ja Eve)  on yksi Istanbulin johtavista klinikoista, joissa potilaat Euroopasta ja Aasiasta etsivät apua. Hiustensiirto tapahtuu FUE: n saumattomalla menetelmällä, eikä hiukset ole ajeltu, mikä tarkoittaa, että välittömästi toimenpiteen jälkeen potilas voi nähdä transplantaation tuloksen, joka tulee olemaan vuodessa.

Transplantaatio tehdään sekä miehille että naisille. Lisäksi kulmakarvat ja parta rakennetaan.

Istanbulissa on klinikka Cumhuriyet Mah. Incirlidede Cad. Ei: 6-2, Anthill Towers, Sisli, Istanbul

Estethica Esthetic Medicine Clinic (Estetiikka)  on Turkin suurin terveyskeskus, joista yksi on hiustensiirto. Lääketieteellinen keskus on hyväksynyt potilaita eri puolilta maailmaa vuodesta 2010 lähtien ja hoitanut sitä kansainvälisten standardien mukaisesti.

Hiustensiirto suoritetaan klassisella menetelmällä ja FUE-menetelmällä.

Klinikka sijaitsee: Ataşehir (Istanbul) Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. Nro 28

Hair Med hiustensiirtokeskuksen Memorial klinikalla Antalya on moderni lääketieteellinen laitos, jolla on 15 vuoden kokemus ja joka toimii uusimpien laitteiden kansainvälisten standardien mukaisesti. Yksi ensimmäisistä, jotka JCI on hyväksynyt.

Keskusta tarjoaa erilaisia hoitoja hiustenlähtöön, mukaan lukien hiustensiirto käyttäen FUT- ja FUE-menetelmiä. Asiantuntijat suorittavat hiustensiirtoa miehillä ja naisilla sekä kulmakarvojen ja parransiirron, kroonisen hiusten menetyksen hoidolla plasmoliftingin kautta.

.Entr sijaitsee osoitteessa: Kuskavagi Mah. Atatürk Bulvarı nro: 81 Konyaalti / Antalya.

FUE Hairlain Clinic  on tunnetuin turkkilainen klinikka, joka on tehnyt hiustensiirtoa FUE-menetelmällä noin 15 vuoden ajan, itse asiassa sen perustamisesta lähtien vuonna 2002. Klinikan asiantuntijat tarjoavat saumattoman prosessi korkealla tasolla, harjoitellaan hiusten siirto värinä, ja muualla kehossa, sekä korjaavat elinsiirron tarpeen pettäessä aikaisempien elinsiirtojen hiukset kasvavat kunnolla.

Klinikka sijaitsee Ankarassa. Lisätietoja saa osoitteesta fue-hlc@mail.ru tai puhelimitse Venäjällä +7 (987) 188-76-06.

Yksityinen klinikka TURHAIR  Istanbulissa, jossa Dr. Demir, joka on jäsenenä parhaiden lääkäreiden hiustensiirtopotilaiden FUE EUROPE ja ISHRS, järjestää vastaanoton.

Klinikassa hiustensiirto suoritetaan käyttämällä FUE-menetelmää päällä, parta, viikset, kulmakarvat.

Klinikka sijaitsee osoitteessa: Jäsenen Incirli Cad. Limon Çiçeği Sok. Asfalti Caddesi Toimistotila № 1 Bakirkoy / ISTANBUL, puhelin +9 (0 534) 974- 22- 00.

Täytyy sanoa, että Turkissa hiustensiirto on melkein päivittäinen menettely, koska siellä on monia lääketieteellisiä keskuksia ja klinikoita avoinna tähän suuntaan. Potilaille tarjotaan: vapaa siirto, täysihoito, mahdollisuus elää klinikalla toimintapäivänä ja paljon muuta. Kaikki yksityiset klinikat eivät kuitenkaan pysty tarjoamaan korkeatasoista palvelua. Lisäksi lähes kaikki hiustensiirtokeskukset harjoittavat vain saumatonta transplantaatiotekniikkaa.

Hiustensiirto Venäjällä

Emme peitä syntiä laadullisen hiustensiirron tekemiseen. Venäjän asukkaiden ei tarvitse mennä ulkomaille. Suoritetun transplantaatiomenetelmän suorittaminen on mahdollista ja paikalliset lääkärit tunnetuissa klinikoissa.

REAL TRANS HAIR  (RTH-hiustensiirto) klinikka on yksi Venäjän federaation tunnetuista klinikoista, joka on työskennellyt elinsiirron alalla noin 17 vuoden ajan.

Asiantuntijat tekevät hiustensiirtoa kahdella nauhan ja FUE: n menetelmällä. Samaan aikaan he eivät ole kiireisiä siirtymään nykyaikaisempaan HFE-menetelmään, pitäen sitä markkinointikilpailuna. He väittävät, että menetelmä HFE ei oikeastaan ole ainutlaatuinen menetelmä, eräänlainen saumaton tekniikka FUE, päämäärä muita välineitä (teknologia FUE implantaattiasettimessa PEN), koska FUT tekniikka on muunnelma nauhan menetelmällä. Muuten useat Turkin klinikat käyttävät FUE IMPLANTER PEN -menetelmiä alkuperäisen sijaan mainoksen nimen sijasta.

Klinikalla on myös hiustensiirto viikset ja parta-alueella.

Venäjän RTH-klinikka sijaitsee Moskovassa, Kurskayan metroasemalla, Yakovoapostolsky pereulok, 8a.

Trichology keskus Ever hiukset  - tunnetaan Venäjän hoitolaitoksen (jäsen International Society of Hair Restoration Surgery iShrs), käytäntö työstää uutta menetelmää hiusten elinsiirtoja HFE Turkin asiantuntijat yli 13 vuotta. Venäjällä HFE-menetelmä on patentoitu, mutta tällaiset toimet suoritetaan vain samannimisessä klinikassa. Uskotaan, että tämän tekniikan avulla voit peittää pääsi hiuksillasi jopa viimeisen 6 asteen hiustenlähtöön, mutta tämä kestää noin 8-12 tuntia.

Asiantuntijat harjoittavat hiustensiirtoa pään alueelta, siirrä kulmakarvat, viikset, parta, viikset.

HFE: n Trichology Center sijaitsee: Moskova, ul. Schepkina, 58 kanssa. 3. Voit oppia lisää käyttämällä monikanavaista puhelinta  +7 (915) 107-55-44.

Plastiikkakirurgian ja kosmetologian klinikka Inteko on  myös yksi Moskovan parhaista klinikoista, joka tarjoaa hiustensiirtopalveluja. Klinikan avaaminen tehtiin vuonna 2003.

Inteko-klinikoiden asiantuntijat työskentelevät kahden menetelmän mukaisesti: nauhat ja FUE, myös HFE-menetelmällä huomioon ottaen, ei ole ei-kirurginen interventio, vaan eräänlainen saumaton tekniikka.

Klinikan osoite: Moskova, st. Toinen Tverskaya-Yamskaya, 26, puhelin: +7 (499) 250-96-56.

Erikoistunut hiustensiirtopotilas "Lysine - no"  on suosittu keskus Venäjällä, jolla on lupaava nimi ja 15 vuoden kokemus hiustensiirron alalla. Tänä aikana lääkärit auttoivat saamaan kauniin hiusten päätä tuhansille potilaille.

ISHRS: n jäseninä olevat klinikat työskentelevät kahdessa patentoitua menetelmää käyttäen: nauhat ja FUE.

Klinikka sijaitsee osoitteessa: Moskova, ul. Clara Zetkin, 33, rakennus 25, puhelin +7 (495) 585-76-36.

Erikoistunut klinikka hiusten palauttamiseen ja hiustensiirtoon "Volosy.ru"  on nykyaikainen venäläinen keskus, joka on toiminut vuodesta 2004, vaikka hiustensiirron kokemus on vieläkin vanhempi (vuodesta 1996). Kaikki kirurgit on lueteltu kansainvälisessä ISHRS-organisaatiossa.

Klinikan asiantuntijat suorittavat hiustensiirtoa käyttäen FUE- ja FUT-menetelmiä käyttäen vain potilaan omia hiuksia biomateriaalina. Yhdistettyä toimenpidettä, joka käyttää molempia menetelmiä, on myös mahdollista. Jos hiusten tiheyttä ei voida saavuttaa, klinikka tarjoaa ylimääräisen trichopigmentaation menetelmän (lääketieteellinen tatuointi). Omalla tekniikallaan lääkärit suorittavat kulmakarvat ja silmäripset ja käyttävät myös erilaisia vaihtoehtoisia tapoja hoitaa kaljuuntumista.

Klinikka "Volosy.ru" sijaitsee osoitteessa: Pietari, Prospekt Prospekt, 69, puhelin +7 (921) 886-56-64.

Hiustensiirto Ukrainassa

Meidän maanmiehiämme ei ole huonompi kuin ulkomaalaiset, he myös seuraavat heidän ulkonäköään ja haluavat olla kauniita. Ja hiukset - tämä auttaa ihmisiä luomaan kasvot, mikä tarkoittaa, että hiustensiirron kiireellisyys meissä ei ole pienempi kuin muissa kehittyneissä maissa.

Katsotaanpa joitakin klinikoita, joissa maanmiehet voivat käydä läpi hiustensiirtoprosessin, poistumatta maasta.

Plastiikkakirurgian klinikka ja nuorentelun lääketiede Ana-Cosmo  on yksi Ukrainan arvostetuimmista klinikoista ja entisen CIS: n maista, joka on ollut olemassa jo yli 20 vuotta. Se on korkeatasoinen akkreditointi Ukrainan terveysministeriön ja asiantuntijat voivat houkutella todistukset ja tutkintotodistukset kansainvälisen standardin.

Hiustensiirto on maailmankuulun plastiikkakirurgin Akaki Tsilosanin osastolla. Hän tekee toimenpiteitä patch-menetelmän FUT ja saumattoman FUE: n avulla, tarvittaessa implantoi hiuksia eri ruumiinosista, varmistaen biomateriaalin 92%: n säilymisen.

Klinikka sijaitsee Kiovassa, ul. Belorusskaya, 11b, puhelin +38 (044) 483-21-78, +38 (050) 326-62-91.

Laser-kosmologian ja kirurgian klinikka Diamond Laser on lääketieteellinen keskus, jolla on viiden vuoden kokemus, joka pysyy ajan mukana ja kuuntelee Ukrainan väestön tarpeita. Yksi keskuksen tarjoamista palveluista on hiustensiirto, jota keskuksen asiantuntijat suorittavat saumattomalla FUE-menetelmällä, joka siirtää jopa 4 tuhatta siirtoa proseduuria kohden. Hiustensiirto suoritetaan myös kulmakarvojen ja päähän kohtuuhintaan jopa 50 UAH per siirto.

Klinikan osoite: Kiev, ul. Krasnoarmeyskaya, 89, puh. (044) 228-72-45.

Laser Laser Kosmetiikka- ja leikkausklinikka "Gold Laser" on toinen Euroopan tasoinen lääketieteellinen keskus, joka on ollut olemassa jo noin viisi vuotta ja joka on osoittautunut hiustensiirron alalla saumattomasti. Hiustensiirtoprosessin hinnat ovat samat kuin edellisessä klinikassa.

Klinikan osoite: Kiev, ul. Leo Tolstoj, 8, puh. (044) 338-12-90.

Institute of Regenerative Esthetic Medicine "VIRTUS" on 26 vuoden kokemus lääketieteellisestä keskuksesta, jolla on sivuliikkeitä Ukrainan eri kaupungeissa. Klinikalla esitellään monia innovatiivisimpia menetelmiä kosmetiikassa, dermatologiassa, trikonologiassa.

Yli 10 vuotta laitoksessa hoidetaan hiustensiirto nauhatekniikalla.

Etsiä osoitekirjaan Clinic sivuliikkeitä eri kaupungeissa (Odessa, Kiova, Kharkov, Dnepr, Nikolaev, Kherson), soita +38 (044) 332-44-00 Kiovassa tai +38 (044) 700-60-60 Odessassa.

Medilandin klinikka laserille ja endoskooppiselle lääketieteelle  on nykyaikainen ja hyvin varusteltu ambulatorio Ukrainan sydämessä, joka muun muassa tarjoaa hoitoa ja muovi hiusleikkauspalveluja.

Klinikka käyttää laajasti hiustensiirtoprosessin FUE-menetelmää sekä tarjoaa kulmakarvojen siirron kohtuuhintaan.

Klinikka sijaitsee osoitteessa: Kiev, ul. Kopernika 12-d, puhelinnumero +38 (044) 355-33-31, +38 (095) 365-00-04.

Terveiden hiustenhoitolaitos Ruben Hair on aktiivisesti kehitteillä oleva lisensoitunut klinikka, jolla on 4 vuoden kokemus hoidon ja hiustensiirron alalla FUE-saumattomalla menetelmällä.

Hiustensiirron lisäksi pään päällä lääkärit tekevät hiustensiirtoa kulmakarvojen ja parran hoidossa sekä erilaisia hiustenlähtöön vaikuttavia fysioterapiaa. Siirtymävaiheen lopussa potilas saa kirjallisen takuun hiusten kasvusta.

Käsittelykeskuksen osoite: Odessa, ul. Srednefontanskaya, 19b, toimisto.203, puhelin +38 (048) 700-76-76. Osasto Kiovassa: st. Turgenevskaya, 76/78, puhelin +38 (044) 486-56-58, +38 (067) 463-76-76.

Klinikka Trichology and Dermatology "Hiustenhoitokeskus"  - organisaatio, joka on alle 20 vuotta. Koko tämän ajan asiantuntijat käsittelivät ihon ja hiusten parantumista, käyttämällä kansainvälisesti tunnustettuja hoitostandardeja ja ainutlaatuisia kirjoitustekniikoita.

Klinikka hyväksyy kokeneita trichologeja, jotka voivat antaa neuvoja erilaisten kaljuuntumisten hoidosta.

Klinikan osoite: Kiev, ul. Kudryashova, 3, puhelin +38 (044) 537-66-10.

Kuten voitte nähdä, jos haluat, voit löytää Ukrainassa molemmat keskukset hiustensiirtoa varten, jolla on kokemusta ja suhteellisen uusia klinikoita, valmiina auttamaan kansalaisia palaamaan nuorisoa ja kauneutta yhdessä kauniiden hiusten kanssa. Joten ei ole ollenkaan tarpeen hakea apua väärällä puolella.

Hiustensiirto Valko-Venäjällä

Vakaasta poliittisesta ja taloudellisesta tilanteesta huolimatta monet innovaatioteknologiat eivät ole kiireisiä. Niin tapahtui hiustensiirron yhteydessä. Useimmilla klinikoilla, jotka tarjoavat hiustensiirtopalveluja, on hyvin vähän kokemusta tällä plastiikkakirurgian alalla. Siitä huolimatta on jo tapahtunut joitain muutoksia tähän suuntaan.

Plastic Surgery Centre "Edaran-Medical", joka on ollut olemassa vuodesta 1997, melko äskettäin ehdottanut maanmiehensä ole vain hiusten siirto, ja elinsiirron nykyaikaisin tapa HFE kanssa selviytymisen hiukset taattu.

Klinikan osoite: Minsk, ul. Lenina, 9. Puhelin +375 (17) 220-21-01.

Medical Center "Luottamus", työkokemus ulottuu yli 13 vuotta, on käytössään erittäin pätevä plastiikkakirurgi 8 vuoden kokemus Mechkovskaya Prokofjev, joka omistaa myös hiusten siirto ei-kirurginen menetelmä HFE.

Keskuksen osoite: Minsk, ul. Zaslavskaya 23/1, ohjaamo. 17.

Vuodesta 1992 lähtien toiminut "Hinevich and K" -estemologian keskus on valmis tarjoamaan neuvonta- ja hiustensiirtopalveluja kaistaleilla ja menetelmillä, siirtämällä pitkät hiukset ja hiukset muilta kehon osilta.

Keskuksen osoite: Minsk, ul. Pionerskaya, 45. Puhelin +375 (29) 653-39-95.

Lääketieteellinen keskus "Corona", joka työskentelee hiusten ja päänahan käsittelyssä vuodesta 2004 lähtien, hoitaa hiusten ongelmia ja hiustensiirtojärjestelmiä FUT-tekniikan avulla ja samalla säilyttää hiusten kallistuksen.

Keskuksen osoite: Insk, ul. Kommunisticheskaya, 3, puhelin +375 (29) 358-12-04.

Lääketieteellinen keskus "Nordin" - moderni klinikka mäntymetsässä, erikoistunut plastiikkakirurgiaan, mukaan lukien hiustensiirto ja leikkaus ja saumattomat menetelmät. Toimen keskimääräiset kustannukset ovat 42-43 tuhatta ruplaa.

Keskuksen osoite: Minsk, ul. Surganova, 47b. Puhelin +375 (017) 289-54-56.

Ilmeisesti Valko-Venäjän asukkaat eivät myöskään tarvitse mennä ulkomaille palauttamaan hiuksia päähänsä. Arvioiden mukaan kotimaan klinikat selviytyvät hiustensiirtotoiminnasta, joka ei ole huonompi kuin ulkomaiset mestarit.

Hiustensiirto Saksassa

Saksa on maa, jolle on tunnusomaista sen pedantti ja tarkka lähestymistapa mihin tahansa liiketoimintaan, niin monet uskovat, että hoito on parasta toteuttaa tässä maassa. Itse asiassa Saksassa lääketieteellinen teollisuus kärsii nykyään kriisistä johtuen pätevästä henkilökunnasta, joten älä hämmästy, jos siellä toimiva plastiikkakirurgi käy maanomistajaksi.

Karvansiirtoa harjoittavien klinikoiden osalta suurin osa niistä on saatavissa vain välittäjiltä, jotka tarjoavat hoitopalvelujaan hoitoon Euroopan klinikoissa. Tiedetään, että hiustensiirron menetelmällä FUE tarjoaa innovatiivisen klinikan Hampurissa FUE - Hairtransplant, joka on erikoistunut hiustensiirtoon saumattomasti. Klinikan osoite: Hampuri, Wendemuthstrabe, 5, puhelin +49 (0) 40-22862-115.

Hiustensiirto suoritetaan myös Vinsbadenin klinikalla "Mang Medical Way" ja senttiverkolla "Estetiikka", jonka haarat sijaitsevat Münchenissä, Hampurissa, Düsseldorfissa.

Hiustensiirto Tadžikistanissa

Tadžikistanin lääketieteelliset valaisimet päättivät vuonna 2010 todistaa, että heidän maansa ei pidä erota kauneuden alan innovatiivisista tekniikoista ja että maassa on päteviä asiantuntijoita maassa, joka kykenee suorittamaan hiustensiirtoprojektin. Ensimmäinen toimenpide toteutettiin samana vuonna 13. Toukokuuta tunnetun kirurgin ja johtajan, U. Kurbaevin, Tadžikistanin johtavan lääketieteellisen keskuksen rekonstruktiivisen mikrokirurgian yksikön päällikkönä. Potilaat pystyivät lisäämään jopa 3.5 tuhatta karvatupen päätä kaljuuntumaan.

Keskustassa myös muita vastaavia toimenpiteitä tehtiin, mutta muovihiutaleiden laaja jakelu Tadžikistanissa ei ole vielä saanut. Opimme, että tänään FUT hiustensiirto tehdään Tadžik Hair Clinicissa ja Ibn Sinon kansainvälisessä klinikassa (Fotekh Niesi str., 34) Dushanben. Ehkä tänään Ibn Sino-keskuksen muut haarat avattiin Khujandissa ja Farhorissa, missä heidän avattunsa oli aiemmin suunniteltu.

Hiustensiirto Azebirjani

Sanotaan, että hiusleikkauksen hiuslääke Azejbardjanissa ei voi kehittyä ollenkaan. Toinen asia on, että maassa ei ole niin paljon klinikoita, jotka harjoittavat tällaista esteettisen lääketieteen suuntausta.

Tarkkaa tietoa pystyimme löytämään vain hyvin tunnettuja Azeybardzhane keskuksen esteettisen lääketieteen «Celamig» (Celamig Plastik Estetik Cerrahi Klinika), joka tarjoaa palveluja hiusten siirto ihon läppä. Keskus sijaitsee Bakussa kadulla. Sulejmana Rahimova, 126/64, puhelin + (99412) 480-05-35.

Pohjimmiltaan Azeybzhanin asukkaille tarjotaan lyhyt matka Georgian naapurimaahan, jossa kuuluisat Tbilisin klinikat harjoittavat hiustensiirtoa:

  • Hiustensiirtolaitoksen "Talizi" (18 vuoden harjoittelu), jota johtaa kirurgi Akaki Tsilosani, joka harjoittaa saumatonta tekniikkaa,
  • Hairline International Hair and Hair Restoration and Research Center.

Tällainen matka ei näytä olevan vaikeaa Azeybajanin asukkaille, jotka päättivät ryhtyä jyrkkiä toimenpiteitä alopesia vastaan, koska viisumivapaus ja päivittäiset lennot Bakusta Tbilisiin saakka tarjoavat tällaisen ilon.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.