^
A
A
A

Mitä jos hiukseni putoavat värjäyksen jälkeen?

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 18.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Jos hiukset pudottavat värjäyksen jälkeen, tämä on hiusten normaali reaktio kemialliseen hyökkäykseen. Useimmiten tällä tavoin hiukset reagoi valaisimiin (hydroperiitti esimerkiksi), halvat hiusvärit tai liian usein värjäys.

Mitä tehdä tässä tapauksessa?

Kaikki riippuu hiustenlähtöasteen asteesta. Jos nainen tarkkailee "aukkoja" päässään, tarvitaan asiantuntijan kuuleminen.

Jos kaikki ei ole niin huono, niin resepti on tämä: 

 • Älä värjää hiuksiasi, kunnes ne ovat täysin parantuneet. Tapauksissa, joissa nainen tai mies ei voi kulkea pitkään "umpeenkasveilla", voit käyttää väriaineita luonnollisesti. Ja on parempi valmistaa tahroja salongeissa; 
 • ravitseva naamiot. Nyt on tarpeeksi tätä hyvää ja luetella kaikki keinot, ei ole mitään järkeä, varsinkin kun joku ylistää jotain, joku muu saa aikaan jotain täysin erilaista. Yleensä kaikki riippuu yksittäisistä ominaisuuksista. Ja vielä suosituimpia niistä kannattaa harkita:
 1. MoltoBene Clay Esthe EX Pack - maskin käsittää komponentteja, jotka suorittavat puhdistuksen ja päänahan karvatupet rasvasta ja likaa hylkivä, mukaan lukien kemiallinen, joita ei ole poistetaan tavanomaisella tavalla; on ravitseva ja vahvistava vaikutus karvatuppeihin; uudistaa päänahan elintärkeät toiminnot; sulkea pois hilse.

Maskin koostumus sisältää: merisavea, levät salvia ja matekaria, uutetta hai - skovolan, rosmariiniöljy, mentoli.

Levitysmenetelmä: levitetään juuri pestyihin hiuksiin 5-7 minuuttia, minkä jälkeen se pestään pois.

 1. Hiusnauha "Ker-Nova" hiustenlähtöä vastaan. On kysyntää johtuen alhaisista kustannuksista, ja arvosteluiden perusteella, hyvä laatu.

Maski soveltuu sekä miehille että naisille. Se sisältää valkoista savea, greippiöljyä, keratiinia, pantenolia, E-vitamiinia, puna-pippuriseosta.

Tämän maskin ainoa negatiivinen on, että on vaikea pestä.

 1. "Optima Maschera Anticaduta" on terapeuttinen naamio, joka parantaa solujen metabolisia prosesseja ja palauttaa suojaavat mekanismit. Haittapuoli on, että lääkettä tulee käyttää yhdessä muiden lääkkeiden kanssa halutun vaikutuksen saavuttamiseksi.

Sitä käytetään ennen kuin peset pään kuivalla iholla. Maski levitetään hieromalla liikkeitä. 15 minuutin kuluttua tuote pestään pois. Voit käyttää maskia useita kertoja viikossa. Hoidon kesto on 1, 5 - 2 kuukautta.

Pääkomponentit: 

 • provitamiini V5, 
 • PP-vitamiinia 
 • risiiniöljy, 
 • mentoli, 
 • glykogeenin.
 1. Naamio "Natur Vital" ravitsee ja palauttaa hiukset.

Ainesosat, jotka muodostavat maski: hydrolysoitu proteiini vehnästä; fytoaktiivinen ryhmä: italialainen vehnä, pavut, soija, ginsenguutti; vitamiinit: A, B3, B7, E, F, H, H '; provitamiini B5.

Levitysmenetelmä: pestyihin hiuksiin maski levitetään hiusten koko pituudelle. Tässä tapauksessa päänahkaa hierotaan useita minuutteja. Kolmen minuutin kuluttua maski on pestävä pois.

On joitain asioita, joiden pitäisi kiinnittää huomiota. Kun hiusten värjäys toi ihmisen siihen pisteeseen, että hiukset häviävät huomattavasti, shampoot ja balsamit ostetaan apteekeista tai ammattisalonkeista. Lisäksi, sinun tulee lukea merkintä, joka on kirjoitettu jokaiseen pulloon hiustenhoitotuotteita. Pulloon on pakollista ilmoittaa, että sen tarkoitus liittyy suoraan värjätyn ja vahingoittuneen hiuksen palauttamiseen; 

 • folk korjaustoimenpiteitä. Älä unohda, että värjäysprosessi tässä tapauksessa vaikutti päänahkaan kuin kemiallinen palovamma. Siksi on tärkeätä paitsi vahvistaa juuria, myös palauttaa päänahan luonnollisen toiminnan luonnollinen prosessi. Kalanchoe - parempi vaihtoehto keino kaikenlaisten palovammoja, mutta jos asteen palovammoja, III tai IV, niin tiedät, että siellä tarvitaan radikaalimpia ratkaisuja kuin hätätapaus. Jos loppujen lopuksi palojen aste on vähäinen, niin se pitäisi tehdä näin: Kalanchoa murskataan ja suodatetaan juustoraastin läpi. Ja tämä (juuri puristettu!) Mehua hierotaan päänahkaan. Puolen tunnin päästä hiukset pestään juoksevalla vedellä, mutta ilman pään pesemistä. -

Tuoretta puristettua massa massaa levitetään vaurioituneille ihoalueille. Jälleen, jos palovamma ei ole viimeinen. -

Raa'at perunat grillataan suurella raastimella ja levitetään ihon ongelma-alueelle. "Maskin" korjaamiseksi on välttämätöntä sitoa pääsi tai laittaa nenäliina. Kun perunat ovat lämmitettyjä, vaihda se uudella seoksella. Hyvin yksinkertainen ja tehokas tarkoittaa paitsi kemiallisia palovammoja, myös lämpöä. -

Sour cream auttaa jopa auringonpolttamien kanssa. Rasvaöljyä voidellaan iholla ja kääritään pään ympäri 15 minuuttia. Pese sitten pois vedellä. Hiukset tällaisten käsittelyjen jälkeen muuttuvat pehmeiksi ja silkkiksi.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.