^

Plastiikkakirurgia

Esteettinen huuli-leikkausKosmeettiset kirurgit voivat nyt lisätä, vähentää, uudistaa, lyhentää ja laajentaa huulet potilaan...

Plastiikkakirurgia auttaa eroon ulkonäön puutteesta. Halu nauttia ympäristöstä on yhteinen monille ihmisille. Epämiellyttävä ulkonäkö voi torjua keskustelukumppania, vaikka se kompensoi loistava mieli tai muodikkaat vaatteet. Tietenkin tärkeä rooli on luottamus, mutta yksikään nykyisistä psykologista koulutusta ei voi poistaa ylimääräinen rasva talletukset, vähentää suuret tai pienet rinnat suurentaa, parantaa keulaosan muoto, päästä eroon ryppyjä ja muita esteettisiä haittoja - se voi tehdä plastiikkakirurgia.

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.