^

AFP: n analyysi raskauden aikana: miten ja mitä tutkimuksessa esitetään

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Poik- keuksia lapsen kehityksessä kohdistuvassa kohdunsisäisessä vaiheessa voidaan havaita vain vauvan ilmestymisen jälkeen. Myöhemmin oli ultraääni, joka antoi tarpeeksi tietoa sikiön kehityksen vakavista poikkeavuuksista alkaen 10-14 viikkoa raskaudesta. Alfa-fetoproteiinin laboratorioanalyysi tuli kelvolliseksi välineeksi tulevien äitien instrumentaaliselle menetelmälle. ACE raskauden aikana pidetään varsin suosittu menettely, joka jo yhdeksän kuukauden polun alussa paljastaa ja ehkäisee mahdollisuuksien mukaan lapselle ja äidille vaaralliset seuraukset.

Mitä ACE: n raskauden analyysi tarkoittaa?

Lääketieteessä on tavanomaista käyttää lyhenteitä, jotka merkitsevät monia monimutkaisia sanoja ja käsitteitä. Yleensä nämä ovat tietyn käsitteen eri osien ensimmäiset kirjaimet. Esimerkiksi ACE: n kirjainta käytetään määrittelemään tietty proteiini, joka löytyy minkä tahansa raskaana olevan naisen verestä. Sitä kutsutaan alfa-fetoproteiiniksi.

On sanottava, että alfa-fetoproteiini ei ole vieraalle aineelle ihmisille, vaan sitä tuotetaan miesten ja naisten ruoansulatusjärjestelmässä (lähinnä maksassa). Totta, sen tuotanto on vähäistä ja terveessä henkilössä ei ylitä 10 IU / ml verta.

AFP-pitoisuutta 0,5-10 IU / ml: n raja-arvossa pidetään normaalina ei-raskaana olevalle. Sen ytimessä on glykoproteiini AFP kasvaimia komponentti ja läsnä ollessa maksan tai virtsa- ja proliferatiivinen aktiivisen prosessin ominaisuus syöpäkasvaimia, kehon vastaus sisältää erikoinen itsesuojelu antineoplastisen tuottaa enemmän proteiinia. Juuri tällä hetkellä kiinnostuneita onkologeja, koska se mahdollistaa tuumoriprosessien tunnistamisen maksassa, sukupuolielimissä ja rintarauhasissa.

ACE: n lisääntyneet pitoisuudet voivat aiheuttaa minkä tahansa vakavan maksasairauden, kuten hepatiitin tai kirroosin, joka on luonnostaan tulehduksellinen ja nekroottinen kehon kudoksissa. Näissä tapauksissa analyysi paljastaa ACE: n sisällön veressä alueella 15 - 18 IU / ml. Spesifisen proteiinin tason lisääntyminen lisää syövän kehittymistä.

Mutta tämä koskee vain raskaana olevia naisia. Tulevissa äideissä ACE: n vakaa jatkuva kasvu nähdään normaalina ja useimmissa tapauksissa ilmaisee, että lapsi kehittyy.

Mutta miten lapsen kehitys ja AFP-taso kasvaa? Naarasorganismi on järjestetty epätavallisella tavalla. Se tarjoaa kaiken perheen jatkumiselle, jotta nainen voi kantaa ja jäljentää pienen kopion. Follikkelin murtumisen ja naisen ruumiin munan vapautumisen jälkeen muodostuu väliaikainen verenvuodon rauha - keltainen keho, jonka tehtävänä on tuottaa hormoneja, jotka säilyttävät ja tukevat raskautta.

Jos konseptia ei esiinny, keltainen elin kuolee, koska se ei ole välttämätöntä. Raskauden aikana tilapäinen rauhasyöpä, joka tuottaa estrogeenia ja progesteronia, on olemassa, kunnes lapsen paikka täyttyy kokonaan. Se on keltaisessa kehossa, että AFP-synteesi tapahtuu ennen kuin se alkaa tuottaa alkion kehossa. Ei ole yllättävää, että vaikka ei-raskaana oleville naisille, alfa-fetoproteiinin taso on suurempi kuin terveillä miehillä.

Vaikka on keltainen keho, ACE: n konsentraatio raskaana olevalle naiselle ja raskaana olevalle naiselle on suunnilleen sama. Mutta noin 5 viikkoa raskauden kun sikiö muodostuu maksassa ja ruuansulatuselimille alkeita näkyviin, AFP taso alkaa nousta tasaisesti, koska tuotanto AFP tapahtuu pääasiassa maksassa ja suolistossa ihmisalkion.

Varhainen 2 kolmanneksen aikana, jolloin valmistui muodostumista ruoansulatuskanavan vauva ja lapsivesi alussa saapua elintärkeää toimintaa tuotteet käsittävät proteiinia ja AFP vaihtelee naisten ja verikoe, jolla erittyminen tapahtuu ja tarpeettoman aineita kehosta naisten ja lapsivesi.

Kun vauva kehittyy, AFP: n sisältö äidin veressä kasvaa. Kolmannesta 33. Raskausviikosta alkaen lapsen elinten ja järjestelmien muodostuminen korvataan kasvukaudella, ja normaalin ACE: n taso pysyy vakaana.

Mutta mikä rooli alfa-fetoproteiiniproteiinilla on vauvan kehityksessä, ei ole mitään, että sitä kehitetään aktiivisesti lapselle kehon sisäisen kehityksen aikana? Tarkastellaan useita sen perustoimintoja:

 • AFP on eräänlainen liikenneproteiini, jonka vuoksi sikiön verestä tulee sikiön solukalvojen ja kudosten rakentamiseen tarvittavia proteiineja ja monityydyttymättömiä rasvahappoja äidin verestä. Tämä on tarpeen alkion normaalin kasvun ja kehittymisen kannalta, erityisesti kahden ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana.
 • Tärkeiden tyydyttymättömien rasvojen kuljetus on tärkeä raskauden viimeisenä kuukautena, sillä rasvat osallistuvat pinta-aktiivisen alveolaarisen kompleksin muodostumiseen - yhdiste, joka antaa lapselle mahdollisuuden hengittää syntymän jälkeen.
 • AFP suojaa lapsen kehoa naishormonin estrogeenin negatiivisilta vaikutuksilta, ylittäen sen taso voi aiheuttaa epämiellyttäviä pitkäaikaisia seurauksia kasvaimen prosesseina lapsen lisääntymisjärjestelmässä.
 • Auttaa ylläpitämään vakaa verenpaine sikiön verenkierrossa.
 • AFP on eräänlainen lapsen suojautuminen äidin immuunijärjestelmän aggressiiviselta vaikutukselta, joka voi nähdä alkiot ulkomaalaisena elimenä. Proteiini vähentää vasta-aineiden synteesiä naisen ruumiissa, mikä edistää raskautta ja vähentää spontaanin keskenmenon riskiä.

Kuten näette, proteiini-alfa-fetoproteiini on tärkeä indikaattori lapsen kehityksestä ja terveydestä sekä todiste siitä, miten raskaus tapahtuu. Samanaikaisesti hälyttävänä tekijänä on sekä AFP: n tason kasvu kuin normaaleissa indikaattoreissa ja liian alhaiset indikaattorit. Ensimmäisessä tapauksessa voimme puhua terveysongelmista sekä äidille että lapselle, ja toisessa on suuri vaara vakavan viivytyksen sikiön kehityksessä ja raskauden ennenaikaisessa lopettamisessa.

Lyhenne AFP-lääkärit usein kutsuvat paitsi itse proteiinia, mutta myös raskauden aikana tehtävää laboratorioanalyysia. Tietoja käytöksen ominaisuuksista ja tutkimuksen tuloksista puhuvat edelleen.

Menettelyn tiedot AFP raskauden aikana

Sanomme heti, että raskauden ennenaikaisen lopettamisen lisääntymisen ja kaikentyyppisten kehitysvammaisten lasten syntymisen vuoksi synnytyksen (antenatal) diagnostisten menetelmien kiireellisyys on lisääntynyt huomattavasti. Jos aikaisemmin naista voitaisiin rekisteröidä milloin tahansa ja tehdään yksi kerta-ultraäänitutkimus, nyt lääkärit vain vaativat sitä. Että naisten kuulemisessa tulevia äitejä oli jo hoidettu ensimmäisinä viikkoina conceation jälkeen ja vielä paremmin raskauden suunnittelun vaiheessa.

Tässä tapauksessa raskauden ultraäänitutkimus voidaan suorittaa useita kertoja, samoin kuin kaikenlaisten testien toimittaminen, jos lääkäri on epäillyt, että raskaus tapahtuu tietyillä komplikaatioilla. Nämä ovat laboratoriokokeita, kuten AFP, hCG, vasta-aineet, hormonit jne.

Ihannetapauksessa lääkärit suosittelevat AFP-analyysin tekemistä raskauden aikana ensimmäisen lukukauden aikana, joka kestää 13 viikkoa lääkityksen jälkeen. Sopivin aika on 10-12 viikkoa raskaudesta. Totta, se on vain suositus. Joissakin tapauksissa lääkärit voivat kuitenkin vaatia varhaista laboratoriotestiä, ja syy tähän voi olla:

 • läheisten sukulaisten veriseksuaalinen suhde, josta lapsi syntyi,
 • läsnäolo raskauden anamneesissa, joka johti perinnöllisten patologioiden tai kehitysvammojen syntyyn,
 • myöhään syntymä, jos tuleva äiti on yli 35-vuotias,
 • aiemmat keskenmenot, kuolleiden lasten syntyminen, pitkä hedelmättömyys,
 • raskaana olevan naisen vastaanottaminen ehkäisytablettien tai huumeiden aattona, jolla voi olla myrkyllisiä vaikutuksia alkioon,
 • perinnöllisten epämuodostumien esiintyminen raskaana olevalle naiselle ja tällaisten sairauksien jaksot molempien vanhempien suvussa,
 • alkoholin väärinkäyttö, huumeidenkäyttö ja tupakointi.

AFP-analyysiä tulisi antaa myös naisille, jotka altistuvat aattona tai raskauden alkuvaiheessa säteilyn, myrkkyjen ja myrkkyjen vaikutuksiin, ionisoivan säteilyn vaikutukseen. Hänet nimitetään, jos tuleva äiti joutui tekemään röntgensäteitä ensimmäisten kuukausien aikana käsityksen jälkeen.

Analyysin tulosten mukaan lääkärit päättelevät, että toinen tutkimus on tarpeen hieman myöhemmin (raskauden 13. Ja 20. Viikon välillä). Toistuvia analyysejä koskeva indikaattori on AFP: n poikkeama normista, mikä voi tarkoittaa:

 • lukuisia vakavia poikkeavuuksia lapsen kehityksestä,
 • toimintahäiriöitä ja lapsen maksakudoksen nekroosi, joka on mahdollinen virusinfektion, tulevan alkoholin äidin jne. Kulutuksen vuoksi jne.
 • sikiöllä on geenianomaaleja,
 • alkion-solujen kasvaimet, jotka kehittyvät useimmiten tytöillä pojissa tai munasarjoissa,
 • vakavista maksasairauksista raskauden aikana,
 • kehittyminen maksan, sukupuolen tai sukupuolihormonien tulevassa onkologiassa.

Kaikki tällaiset lääkärin epäilyt olisi vahvistettava tai kumottava monimutkaisilla tutkimuksilla, joissa raskauden koostumus sisältää ACE: n analyysin.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11]

Tekniikka AFP raskauden aikana

Kun otetaan huomioon kaikki raskauden etujen ja välttämättömyys sikiön kehityksen epämuodostumien varhaisessa diagnoosissa, tätä tarkoitusta varten suoritettua analyysiä on käsiteltävä kaikella vakavuudella ja vastuulla. Loppujen lopuksi jopa yleisen verikokeessa tarvitaan jonkin verran valmistelua, ja mitä voimme sanoa tietyn proteiinin analyysistä. Paras vaihtoehto olisi kuulla AFP-testiä naislääkärin kanssa, joka kertoo sinulle, milloin se tehdään ja miten valmistaudutaan oikein.

Mitkä ovat edellytykset alfafenoproteiinin analyysin valmistelulle kertoa kokeneen lääkärin odottavasta äidistä:

 • puolitoista tai kaksi viikkoa ennen laboratorioon tutkimuksia raskaana olevilla naisilla pitäisi olla mahdollista lopettaa mitään lääkitystä, koska aktiiviset ainesosat huumeiden päästä verenkiertoon, voi vääristää suorituskyky sikiön hemoglobiinin (hemoglobiini vastasyntyneet anna verisuoniston äiti)
 • aattona toimituksen verta AFP päivää ennen menettelyn, sinun täytyy muuttaa ruokavaliota, poistamalla siitä rasva, suolainen tai mausteinen elintarvikkeet sekä paistettuja ruokia ja kaikenlaista alkoholia (kaikki, että syömme näkyy työn ruoansulatuskanavan ja maksassa, joten se voi aiheuttaa alfa-fetoproteiinin vaihtelut),
 • illan aattona on välttämätöntä kieltäytyä myöhään aterian, voit syödä kunnes illalla 9, niin että aamulla tyhjään vatsaan käydä laboratoriossa,
 • Aamulla analyysin päivänä ei ole kiellettyä juoda vettä, mutta sen kokonaistilavuus saa olla enintään 100-150 ml,
 • jos analyysiä ei ole mahdollista antaa aamulla, se voidaan ottaa iltapäivällä, mutta samaan aikaan viimeisestä ateriannoksesta verinäytteiden on läpäistävä vähintään 4-6 tuntia,
 • parin päivän ajan ennen tutkimuksen tekemistä pitäisi vähentää liikuntaa enemmän, koska kaikki tämä vaikuttaa elinten toimintaan ja voi vääristää minkä tahansa analyysin tuloksia.

Kuten näette, analyysin valmistelu ei tarkoita suuria rajoituksia ja erityisiä menettelytapoja, mutta se on erittäin tärkeää sen jälkeen saavutettujen tulosten tarkkuuden ja luotettavuuden kannalta.

Verenäytteenotto ei ole kovin vaikea. Veri otetaan 10 cm: n ruiskulla laskimoon. Sen alueen keskellä naisen olkapäälle määrätä kuminauha ja pyytää työskentelemään nyrkki, minkä jälkeen lääkäri käsittelee antiseptistä ympärillä turvoksissa suoneen ja poistaa tourniquet. Jäljellä on vain tarkasti punataatio venousseinässä ja tarvittava määrä verta.

Menettelyn jälkeen haavaan levitetään alkoholiin kostutettua puuvillaa ja naista pyydetään pitämään käsivarsi taipuneesti kyynärpäähän.

Analyysia varten otettu veri on 10 ml. Tämän jälkeen veri tutkitaan avulla laitteen analyysi- ja erityisten reagenssien, joiden avulla lääkäri korostaa proteiinin ja arvioida sen pitoisuus ja millilitrassa verta, joka on tärkeä diagnostinen indikaattori raskauden esiintyy.

Useimmiten tällainen analyysi suoritetaan yhdessä muiden kanssa. Raskaana olevien naisten vakiomuotoinen diagnostinen tutkimus on kolmesti testejä: ACE, hCG ja gonadotrooppinen hormoni, joita monissa laboratoriossa voidaan toimittaa samanaikaisesti ja joilla on vielä suurempi diagnostinen arvo.

Normaali suorituskyky

Jotta ymmärtäisivät, onko jokin normaali tulevalle äidille ja hänen vaimolleen, lääkäreiden täytyy luottaa johonkin. Tämä tarkoittaa sitä, että proteiinin AFP: n on oltava tietyt normit äidin veressä, mikä osoittaa yksinkertaisen raskauden. Mutta kun alfa-fetoproteiinin pitoisuus kasvaa alkion kehittymisen myötä, nämä normit liittyvät tiukasti tiettyihin raskauskausiin. Näin ollen ACE: n raskauden analyysin pitäisi ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana antaa paljon alhaisempia arvoja kuin toisessa, ja 32-34 viikon kuluttua laboratoriotutkimuksen tulokset eivät enää ole informaatiota.

Mutta puhumme pieni aikoja, niin pitää ACE sääntöjä, on järkevää eikä kuukausi ja viikko viikolta raskaus, mikä auttaa meitä erityisen taulukon, jossa ensimmäinen sarake sisältää raskauden kesto ja toinen ja kolmas - ala- ja normaalin ylärajan.

Alkaen käsityksestä 13 viikkoon

0,5

15

14-17 viikosta

15

60

17-21 viikkoa

15

95

21-25 viikkoa

27

125

25-29 viikkoa

52

140

29: sta 31: een viikkoon

67

150

31 - 33 viikkoa

100

250

Alkaen 33 viikkoa ennen toimitusta

 analyysiä ei suoriteta

 

Alfa-fetoproteiinin indikaattorit on ilmoitettu kansainvälisissä yksiköissä (IU) laskettuna 1 ml: n raskaana olevan naisen veren osalta. Yhden pitoisuuden osoittamisjärjestelmän avulla vältetään sekaannus ja tulosten virheellinen tulkinta.

Tutkimusten mukaan raskaana olevan naisen veren alfa-fetoproteiinin taso ei tavallisesti ylitä 15 IU / ml ennen raskauden 13. Viikkoa. Ja 30 viikon kuluttua se saavuttaa maksimi - 100 - 250 IU / ml, mikä myös katsotaan normaaliksi. Kuten näemme, lukujen eroavaisuudet ovat melko suuret sekä samassa ajassa että yleensä raskauden aikana.

Vaikka ACE-indeksit raskauden aikana eivät ylitä normin ylempää tai alempaa rajaa, ei ole mitään syytä huoleen tulevasta äidistä. Mutta standardin ylä- tai alapuolella olevat indikaattorit edellyttävät lisätutkimuksia. Ja mitä enemmän niiden poikkeama normaaleista indikaattoreista, sitä vakavampi tilanne on.

trusted-source[12], [13], [14]

Arvojen nostaminen ja laskeminen

Proteiini-alfa-fetoproteiini-analyysi, joka on yksi syöpämarkkereista, voidaan antaa sekä raskaana olevalle naiselle että henkilölle, joka ei aio täydentää perhettä. Toisessa tapauksessa tutkimusta on määrätty, jos epäillään kasvainprosessia ja negatiivinen tulos on AFP-normin ylitys. Mutta raskauden aikana jokainen poikkeama normaalista pidetään vaarallisena, eikä ole väliä kuinka se tapahtui.

Useimmiten se on normaali tai lisääntynyt alfa-fetoproteiinipitoisuus. AFP: n nousu raskauden aikana voi ilmaista seuraavat rikkomukset:

 • läsnäolo ole yksi, vaan kaksi tai useampia alkion (tätä kutsutaan monisikiöraskaus vaatii erityishuomiota ja mukana on vapauttaa vereen äiti kahden, kolmen jne määriä alfafetoproteiinin),
 • epätarkkuudeltaan todettu raskauskausi (useiden viikkojen virhe voi olla ratkaiseva, jos otetaan huomioon, kuinka nopeasti AFP-pitoisuus kasvaa),
 • raskaana olevan naisen veren infektiot, jotka ovat siirtyneet äidistä sikiöön ja vaikuttavat vauvan maksaan aiheuttaen kudosten nekroosin,
 • ruumiinpainon ja sikiön koon vastaavuus vahvistetun raskauden (suuri sikiö) kanssa,
 • intrauterin kasvun hidastuminen,
 • kehystämästä tylpisteen syntymää syntymättömänä vauvalle,
 • gastroschisis - synnynnäinen patologia, jolle on tunnusomaista sikiön vatsan seinämän puute, jonka kautta osa vatsaontelon elimistä voi pudota pois,
 • häiriöt alkion hermosolujen muodostumisessa ja kehittymisessä (selkärangan repeämien läsnäolo, aivojen tiettyjen osien osittainen tai täydellinen puuttuminen, etusolmut ja pehmytkudokset - anencefalia);
 • munuaisten kehittymisen häiriöt (polykystoosi, yhden tai molempien munuaisten puuttuminen, niiden kehittymättömyys jne.) ja lapsen virtsatiejärjestelmä alkion aikana,
 • kromosomaalinen patologia, johon liittyy sikiön fyysisen kehityksen (Shereshevsky-Turnerin oireyhtymä) rikkominen,
 • ruoansulatuskanavan synnynnäiset patologiat, jotka johtuvat niiden väärästä muodostumisesta (sokean pään esiintyminen suolessa tai ruokatorvessa, riittämättömän koon, vatsan rakenteen häiriöt jne.),
 • aivojen vedet sikiössä (hydrocephalus),
 • istukan patologia, jne.

Sikiökehitykseen liittyy muita patologioita ja poikkeavuuksia, joihin voi liittyä lisääntyneen AFP: n vaikutus äidin veressä, ja joka vuosi niiden määrä kasvaa ekologian, ravitsemuksen ja huonojen tapojen vuoksi. Mutta alfa-fetoproteiinin huonon analyysin syy voi olla raskaimman naisen terveydentila.

Kuten tiedämme, AFP-indeksien kasvu sekä normaalissa että raskauden aikana voi johtua kehittämästä maksan vajaatoimintaa, maksakirroosia, hepatiittia ja kasvainprosesseja maksassa ja sukupuolirauhasissa. Riskitekijät ovat vakava lihavuus tulevassa äidissä, diabetessa, verenpaineessa ja myrkyllisyydestä raskauden myöhässä. Vaikeat sikiön epämuodostumat ja vakavat terveysongelmat tulevassa äidissä aiheuttavat uhkan ennenaikaisesta raskauden päättymisestä.

Alhainen AFP raskauden aikana ei ole myöskään iloa. Loppujen lopuksi alfafetoproteiini pidetään alkion proteiinia, ja jos se ei riitä, että äidin veressä, joten on ei tuoteta tämän aineen lapsen kehoa, joka ei ole normaalia, kun otetaan huomioon vaikutus sikiöön AFP. Alfa-fetoproteiinin määrän vähentäminen raskaana olevalle naiselle voi olla:

 • kehittäminen sikiön Downin oireyhtymän tai muiden kromosomivirheet, kuten Patau tauti kanssa, kun läsnä on ylimääräinen kromosomi kolmastoista ja useita epämuodostumia sisäisten ja ulkoisten elinten, Edwards tauti erilaisia Kehitysvaikeudet aiheuttaman trisomia kromosomissa 18,
 • molaarinen raskaus, joka on tunnettu siitä, että rappeutuminen korionvillusten ympäröivän sikiön kupla rakenne, joka on samanlainen nippuina viinirypäleitä (patologian yleensä johtaa sikiön kuoleman tai keskenmenon, jos se ei ole kyse kaksoset, joista yleensä selviää vain yksi lapsi)
 • lapsen kuolema kohdussa, joka edellyttää kiireellisiä toimenpiteitä pelastaakseen naisen elämää,
 • viivästynyt sikiön kehitys, jonka yhteydessä pienempi määrä alfa-fetoproteiinia kohdennetaan verrattuna siihen, mitä pitäisi olla tietyssä raskauden jaksossa,
 • väärä raskaus,

Alhainen AFP-taso raskauden aikana voi osoittaa uhkan spontaanista keskenmenoa tai ennenaikaista syntymää.

trusted-source[15], [16], [17], [18]

Onko mitään syytä huoleen?

Raskaus on aika, jolloin jännitys ja kokemus vauvan täydelliseen kehittymiseen kohdussa ovat etuoikeus paitsi raskaana olevalle naiselle, myös hänen sukulaisilleen ja tietenkin raskauden johtajille. Kuitenkin julma se saattaa kuulostaa, on joskus parempi keskeyttää ongelma raskauden kuin tuomita vauva syntynyt vakavia poikkeavuuksia ja epämuodostumia iankaikkiseen kärsimykseen. Loppujen lopuksi on erittäin vaikeaa, että tällaiset lapset tulevat yhteiskunnan täysivaltaisiksi jäseniksi, ja monet heistä eivät koskaan kykene itsenäisesti palvelemaan itseään, puhumattakaan siitä, että osa lapsista syntyy kelvottomaksi.

Aiemmat sairaudet paljastuvat, sitä vähemmän sikiölle ja äidille aiheuttamia traumoja on raskauden päättyminen. Ja joissakin tapauksissa varhaisen diagnoosin avulla voidaan säästää vauvan tai äitinsä elämä, mikä on myös erittäin tärkeää.

Mutta ACE: n raskauden aikana tekemän analyysin negatiivisia tuloksia ei voida pitää rangaistuksena ja paniikina varsinkin, koska tulevat äidit kärsivät voimakkaasti hermostuneista ongelmista. Alfa-fetoproteiinin laboratoriotesti voi osoittaa vain joitain poikkeavuuksia, mutta sen tulokset eivät riitä diagnoosin tekemiseen. Korkea AFP diagnosoitiin 4-5% raskaana olevista naisista ei voi olla syy surun, että syy voi tässä tilanteessa olla uutinen kaksinkertaisen ilon kun vatsa äiti istuu useita tytäryhtiöitä tai sonnies.

Joka tapauksessa, jotta saadaan tarkka diagnoosi, lääkärit tarvitsevat useiden diagnostisten tutkimusten tulokset, joista olemme jo maininneet. Nämä ovat laboratoriokokeita hCG: lle ja hormoneille sekä instrumentaalinen tutkimus, joka on suosittu raskaana oleville naisille, ja sen tarkoituksena on selvittää lasten määrän ja sukupuoli ennen niiden syntymistä, nimeltään ultrasound (ultrasound). Vain diagnoosimenettelyjen monimutkaisten tulosten perusteella lääkäri voi tarkasti sanoa, mitä raskaana oleva nainen ja hänen vauva odottavat.

Ja tämä on vain teoria. Todellisuudessa melko suuri osa raskauden aikana AFP: n perusteella epäsuotuisasta ennakoidusta naisesta synnytti terveitä ja vahvoja lapsia. Loppujen lopuksi valinta on aina tulevasta äidistä, paitsi että naisten vaikeuden takia lääkäreiden on itse päästävä valitsemaan lapsen tai hänen äitinsä hengen pelastamiseksi. Mutta periaate "toivo kuole viimeiseksi" ei ole menettänyt merkityksensä tähän mennessä, mikä tarkoittaa, että paras on toivottavaa viimeiseen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.