^

Lapsi - biologisesta näkökulmasta - on henkilön kehittymisvaihe syntymishetkestä murroskauden loppuun asti eli 17-18-vuotiaaksi. Lapsi kasvaa ja kehittyy vaiheittain: lapsuudesta nuoruudelle ja jokaisessa vaiheessa on omat ominaisuutensa. Mitä sinä tiedät niistä?

Tiedätkö, että ensimmäisen lapsen elämässä lapsi lisää painonsa lähes 350% hänen ruumiinsa alkuperäisestä massasta? Kasvun kasvu 12 kuukauteen verrattuna syntymän kasvuun on yli 45 prosenttia? Ja tiedätkö, että viisivuotias lapsi hengittää kahdesti yhtä usein kuin mikä tahansa aikuinen? Ja mikä on ero tällaisten yhteisten lapsuuden sairauksien, kuten tuhkarokko- ja kanaharjojen, välillä? Miten lisätään lasten koskemattomuutta ja mitä jos lapsesi jäljessä kehityksessä heidän vertaisiltaan? Kaikesta, mikä kiinnostaa vanhempia, löydät tietoja kohdassa "Lapsi".

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.