^

Synnytys on raskauden luonnollinen tulos ja todisteet siitä, että sikiö on täysin muodostunut ja kypsä elämän alkuun äidin kohdun ulkopuolella. Poikkeus on ennenaikainen syntymä, joka voi olla, kunnes 37 viikon jakso on saavutettu. Muuten, yli 60% ennenaikaisen synnyn uhan tilanteista on krooninen stressi syyttää ...

Synnytys eli sikiön poistuminen kohtuontelosta tapahtuu luonnollisesti, mutta monilla epäsuotuisilla tekijöillä lapsi erotetaan erityisoperaation avulla - keisarileikkaus.

On hyödyllistä tietää, että lapsen syntymäprosessin kesto on yksilöllinen, mutta niille, jotka pelkäävät synnytyksen, syntymä kestää yli tunnin.

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.