^

Kissat

Kissojen pakolliset rokotuksetPakolliset rokotukset ovat rokotuksia, jotka on tehtävä jokaiselle kissalle tiettynä aikana...

Uusia artikkeleita

Kissat - raidatut ja täplikkäät, mustat ja punaiset - vaelevat ympärillämme, polvistuvat polvilleen, hankaavat jalat, nukkuvat hiljaa, istuvat tuolilla. Nämä pienet kesytetyt saalistajat sallivat henkilön rakastavan itseään, mutta älä pidä ihmisten olevan heidän päällensä tai ystäviä. Ja silti kissat eivät vain tunne ihmisen tunnelmaa, vaan myös hoitavat sitä, lieventävät stressiä, rauhoittavat kipua ja poistavat negatiivisen energian.

Muuten tiedät, että kissa on enemmän nikamien kuin ihmisiä, ja sen vestibulaarinen laite on suunniteltu siten, että se - hyppää tai putoaa mistä tahansa korkeudesta - aina laskeutuu kaikkiin neljään tappoon.

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.