^

Koirat

Hampaat koirilla

Mineraalitalletukset hampaisiin ovat suuri ongelma lemmikkeille. Lisäksi hammaskiven...

Uusia artikkeleita

Koirat elävät miehen vieressä tuhansia vuosia ja ovat vuosisatojen ajan uskollisesti palvelleet häntä, vartioivat asumista ja karjoja, pelastavat lumisiin roskia vuoristossa ja auttavat näkövammaisia kävelemään kaduilla. Monien yksittäisten ihmisten kohdalla koirat ovat läheisiä ystäviä, usein vain niitä.

Koirat ovat hämmästyttäviä eläimiä. Aikuisten koirien älylliset kyvyt antavat heille mahdollisuuden ymmärtää yli 150 erilaista käskyä, liikkeitä ja jopa omistajansa kasvojen ilmeitä. Doggy-tuoksu auttaa häntä niin herkästi tuntea maailman ja nähdä sen hajujen prisman kautta, että ihmisen pitäisi myöntää: tässä koirassa on täydellisempi kuin me. Nenällä koiralla on 300 miljoonaa olfaktorireseptoria, ja ihminen on 50 kertaa pienempi. Ja osa koiran aivoista, joka analysoi hajuja, on 40 kertaa suurempi kuin ihmisten.

Tämän jakson suosittuja artikkeleita

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.