^

Esikoululaiset

Tämä on ikäryhmä 3-7-vuotiailta lapsilta, toisin sanoen varhaislapsuudesta koulunkäynnin alkuun. Lasten esikoulun kehitysjakso on tärkein fysiologian ja psykologian näkökulmasta.

Tällä hetkellä lapset alkavat kasvaa nopeammin, erityisesti kädet ja jalat, ja vuotuinen painonnousu keskimäärin on kaksi kilogrammaa. Immuunijärjestelmä voimistuu.

Näiden elinvuosien aikana esikoululaiset oppivat runsaasti välttämättömiä elämäntaidoille, hankkivat ja lujittavat eettiset ja sosiaaliset käyttäytymissäännöt. Taidot ja henkilökohtaiset ominaisuudet muodostavat esikoululaisen päätoiminnan - pelin ja luovuuden - prosessin.

Luokat lapsen kanssa, jolla on alalia

Lapselle, jolla on motorinen alalia - ekspressiivinen puhehäiriö - puheterapiatunnit on tarkoitettu puhetoiminnan aktivoimiseen ja niiden tarkoituksena on opettaa tunnistamaan ääniä, toistamaan niitä riittävästi ja käyttämään niitä kommunikaatiossa.

Esikoululaisten karkaaminen: periaatteet, keinot, tyypit ja menetelmät

Kovettuminen on yksi vanhimmista menetelmistä, mutta erittäin tehokas.

Vanhemmat ja lapset: miten päästä yhteisymmärrykseen?

Vanhemmat ja lapset ovat usein täysin erilaisia, usein riitoja perheessä, koska jotkut eivät ymmärrä muita. Miten saavuttaa keskinäinen ymmärrys vanhempien ja lasten välillä?

Lasten urheiluosastot: pojat - jalkapallo, tytöt - voimistelu

Usein vanhemmat eivät tiedä mitä urheiluosasto antaa lapsensa. Kerromme niistä kahdesta suosituimmasta - jalkapallosta ja rytmisestä voimistelusta. Ensimmäinen on hyvä pojille, toinen - tytöille.

Miten opettaa lapsen laskea?

Oppiminen lukemaan lapsia on todellinen saavutus lapsille. Monet vanhemmat kysyvät, kuinka opettaa lapsen laskea? Tällöin on olemassa koko järjestelmä, jonka vanhempien tulee noudattaa, jotta oppimisprosessi olisi nopea ja iloinen.

Mitä pitäisi saada lapseksi neljän vuoden kuluttua?

Lapsesi kasvaa aktiivisesti. Ja nyt hän on 4-vuotias. Oletko huomannut, että 4-vuotias lapsi on tulossa itsenäisemmäksi ja itsevarmemmaksi? Jos ei, toivomme teille seuraavana vuonna. Ja mitä pitäisi saada lapseksi neljän vuoden kuluttua?

Mitä pitäisi saada lapseksi kolmen vuoden kuluttua?

Psykologit kutsuvat kolmivuotiaiksi ja lähivuosiksi "maagisen iän" - osittain siksi, että lapsi on nyt oppinut kuuntelemaan sinua, kuten taika, ja osittain siksi, että tämä on lapsen nopean kehityksen aika. Mitä pitäisi saada lapseksi kolmen vuoden kuluttua?

Kuinka auttaa lapsesi näyttämään kykynsä?

Vaikka lapsesi vetää kissaa hevosen sijasta, et voi riistää häneltä luovuuden iloa. Jotta lapsi pystyy osoittamaan kykynsä täysimittaisesti, on välttämätöntä herättää häntä luovuuteen. Tässä oppitunnossa tärkeintä ei ole linjojen tarkkuus ja kuvan totuudenmukaisuus, vaan lapsen ilo siitä, mitä hän luo: piirtää, muotia, neuloa tai kirjoittaa.

10 tapaa vahvistaa suhteita lapseen avioeron jälkeen

Jos olet äskettäin eronnut, ja lapsi loukkaantuu sinulta, hän menettää vanhemman, joka elää nyt erikseen, kommunikointi lapsen kanssa voi jännittyä. Jos välillesi on olemassa, on olemassa useita tehokkaita tapoja korjata se. Voit vahvistaa suhdettasi tällaisen lapsen kanssa.

Kuinka käyttäytyä vauhdikkaalla lapsella?

Ymmärtääkseni, kuumaa vaaraa lapsellesi tai lapsellesi, voit jo tehdä sen, kun hänestä tulee 2 - 2,5 vuotta. Tällä hetkellä hän alkaa osoittaa tunteitaan ja reaktioitaan suullisesti, toisin sanoen sanoin. Ja sitten on erittäin tärkeää kertoa lapselle, mitä hänen reaktio on oikein ja mikä vahingoittaa häntä ja muita. Miksi lapsi kuumenee ja mitä se tekee?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.