^

Ulosteen analysointi raskauden aikana

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ulosteen analysointi raskauden aikana on määrätty sen varmistamiseksi, että maha-suolikanavan sairauksia ei ole ja että helminti-invasiota ei voida sulkea pois. Myös jakkara-analyysin avulla voit saada tietoa ruoansulatusongelmista, saada tietoa aineenvaihdunnasta ja myös oppia muiden elinten ja järjestelmien piilevistä sairauksista. Lisäksi ulosteiden analyysiin voi viitata, kun raskaana olevat ruoansulatuskanavan häiriöt tai suoliston tulehdukset ilmenevät.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Valmistelu ja menetelmä ulosteiden kuljettamiseksi raskauden aikana

Ennenkuin ulostetta analyysin tarpeen luopua huumeiden ja röntgenkontrastiaineet tarkastelua suolen, joka voi muuttaa toimintaa ruoansulatuskanavassa ja antaa väärän tuloksen, ja pysykää ruokavalio vähintään viisi päivää ennen toimituksen Tutkimuksen aineisto tarvittaessa.

Laboratoriossa on otettava näytteen ulosteesta erityisestä muovista tai lasista valmistetusta säiliöstä, joka voidaan ostaa apteekista. Tarkempien tulosten saamiseksi on parempi ottaa näytteen ulosteet aamulla. Analyysin tarkkuuden vuoksi ulosteiden näytteet olisi otettava käyttämällä lapalua neljällä eri ulostuspaikalla. Jos analyysi jakkituista Giardia-läsnäolosta siinä määrätään jne., Niin se kestää 15-20 minuuttia sen toimittamiseksi laboratorioon.

Kuka ottaa yhteyttä?

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.