^

Terveys

Kliiniset tutkimukset

Punasolujen lisääntyminen virtsassa naisilla

Naisten virtsan kohonnut punasolut ovat tärkeä diagnostinen merkki, joka voi osoittaa erilaisia patologisia tiloja, lisääntynyttä sisäelinten ja järjestelmien stressiä, heikentyneitä sopeutumisprosesseja ja paljon muuta.

Eturauhasen salainen analyysi

Eturauhanen erittämän kehon nesteen laboratoriotestaus - eturauhan erityksen analyysi - on ei-invasiivinen (kivuton ja turvallinen) diagnostinen toimenpide. Tämän analyysin avulla voit arvioida rauhanen tilaa sekä määrittää taudin varhaisessa vaiheessa.

Kystiitti-testit: mitä minun pitäisi tehdä?

Sinun ei pitäisi pelata terveydellesi, varsinkin kun kystiitti on vaikea diagnosoida. Olemassa olevien valitusten avulla potilas voi kääntyä terapeutinsa puoleen, ja hän tekee alustavan diagnoosin sairaushistorian ja laboratoriotestien perusteella ja päättää, mihin lääkäriin tulee käydä: potilas, urologi, nefrologi, gynekologi, venereologi jne.

Tulosten tulokset kasvista: leukosyytit, erytrosyytit, epiteeli, limaa

Gynekologinen tai urologinen haju on tutkimus, joka koskee paitsi kehomme sisällä elävää mikroflooraa myös muita sisäisen ympäristön osia, jotka voivat myös sisältää tärkeitä tietoja diagnoosille.

Bakteeri- ja ei-bakteeri-kasvisto leviämässä

Pintaviljelmä, jonka edustajat ovat muodoltaan pallomaisia, voivat olla edustettuina kaikessa lajin rikkaudessa. Tavallisesti kookit yhdessä muiden emättimessä olevien opportunististen ja neutraalien mikro-organismien kanssa ovat kokonaistilavuudessa enintään 5%.

Mitä kasvinsuojelu näyttää?

Mikrobiologisen tai sytologisen tutkimuksen tulos voidaan antaa potilaalle tai lähettää analyysin määrittävälle lääkärille (gynekologi, urologi jne.). Todisteiden tallentamiseksi saatiin erityinen bakteriologinen tai sytologinen tutkimus.

Virtsatulehdukset virtsassa: oireet, vaikutukset, diagnoosi

Kipu on yleensä mukana urolithiasis, kystiitti, virtsahappokriisi. Muissa tapauksissa kipu ei ehkä ole. Suurin uhka tässä tapauksessa ovat kasvainprosessit virtsarakossa ja munuaisissa.

Syyt lisääntyneisiin punasoluihin virtsassa

Laboratoriotestitulokset aiheuttavat usein monia kysymyksiä potilaille. Näin on erityisesti silloin, kun nesteissä esiintyy verielementtejä, joissa ne eivät yleensä saa olla - esimerkiksi jos virtsassa on punasoluja.

Streptococcus naisilla raskauden, miesten ja lasten rasvassa

Streptokokit ovat gram-negatiivisia mikro-organismeja, jotka ovat monien märkä-infektiivisten ja tulehdussairauksien aiheuttamia. 

Kasviperäisen tahron analyysi: miten valmistaudutaan, mitä näyttää?

Monien laboratoriotutkimusten joukossa on mikroflorasta koostuva tahra - analyysi, joka määrittää bakteerien esiintymisen keräyspaikassa ja tunnistaa myös ne.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.