^

Terveys

Serologiset testit

Mycoplasma-keuhkokuume-testi

Tähän mennessä ei ole kliinisiä, epidemiologisia tai laboratorio-oireita, jotka mahdollistaisivat Mycoplasma pneumoniae -tapahtumien varhaisen havaitsemisen.

Hepatiittitesti

Virustulehdus on tarttuva tauti, jossa infektoivien aineiden aiheuttamat tulehdusprosessit leviävät maksakudokseen.

Nopea HIV-testi: tarkkuus, opetus

Nopea (pistemäinen) tai nopea HIV-testi voidaan suorittaa erikoistuneiden laboratorioiden ulkopuolella, ei vaadi laitteita ja saa aikaan enintään 30 minuuttia.

Epstein-Barr-viruksen veritesti vasta-aineille ja PCR: lle: miten se otetaan, normaali

Herpeksellä meillä on tapana ymmärtää epämuodollisia kivuliaita rakkuloita kasvojen ympärillä huulet, jotka myöhemmin muodostavat ruskeat kuorit.

Piilotettujen infektioiden analyysi: luettelo siitä, mitä he antavat

Nyky-elämässä useammin sinun on käsiteltävä erilaisia sairauksia. Erityinen merkitys lääketieteessä on saanut ongelmia tartuntatautien torjunnassa.

Mitä testejä olisi tehtävä kouristuksen jälkeen?

Hyönteisten välittämien tartuntatautien riski on melko korkea, vaikka rasti poistettiin lyhyessä ajassa, eikä se voinut tunkeutua syvälle.

Kandidaasi: Candida albicans -vasta-aineita veressä

Pintakuntoisen kandidiaasin diagnoosi perustuu sieni-elementtien havaitsemiseen värjätyssä pinnassa. Väkevien muodoissaan candidamycosis-serologiset tutkimukset ovat erittäin diagnostisia.

Aspergilloositesti: vasta-aineet aspergilloosin aiheuttajalle veressä

Aspergilloosin herkempi serologinen diagnoosi on antigeenien (galaktomann) aspergilluksen havaitseminen veressä. Käytä lateksitestiä ja ELISA-menetelmää (herkempi). ELISA: n herkkyys galaktomannille on 50-60%, toistuvassa tutkimuksessa se saavuttaa 90%, spesifisyys on 90-100%.

Opisthorsaasin analyysi: vasta-aineita opisthorsaasi-oireisiin aineisiin veressä

ELISA-menetelmän herkkyys opisthorsaasin diagnosoimiseksi akuutissa vaiheessa on lähes 100%, taudin kroonisessa vaiheessa - 70% riippuu hyökkäyksen intensiteetistä. IgM-vasta-aineet ilmestyvät veressä 1 viikon kuluttua infektion jälkeen, saavuttavat maksimiarvot 1,5 - 2 viikon kuluttua ja 6-8 viikon kuluttua niiden titteri alkaa laskea nopeasti.

Trikinoositesti: Trichinella spiralisin vasta-aineet veressä

Trikinoosin varhaisessa serologisessa diagnoosissa käytetään IgG-vasta-aineiden määritystä käyttäen ELISA-menetelmää. ELISA-herkkyys on 90-100%, spesifisyys 70-80%. Spesifisiä vasta-aineita esiintyy infektoituneen Trichinella-toukkien veressä ja niiden pitoisuus lihaksissa migraatiokauden aikana.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.