^

Terveys

Lasten sairaudet (pediatria)

Spasmofilia lapsilla

Pediatriassa patologinen taipumus tahattomiin lihaskouristuksiin ja spontaaniin kouristuksiin - tetania (kreikkalaisista tetanosista - kouristus), joka johtuu lisääntyneestä hermo -lihassärähdyksestä ja rikkoo kalsiumin aineenvaihduntaa kehossa, määritellään usein lasten kouristukseksi.

Lisääntyneet punasolut lapsen virtsassa: mitä se tarkoittaa?

Punasolujen lisääntynyt pitoisuus lasten virtsassa on hematuria. Yleensä niitä ei yleisessä analyysissä havaita tai havaittu määrä on enintään 1-2 elementtiä näkökentässä.

Bakteerit lapsen virtsassa: syyt, miten hoitaa

Bakteerien esiintyminen lapsen virtsassa todetaan sen sedimentin mikroskooppisen tutkimuksen tuloksena ja on vaarallinen signaali. Mitä se tarkoittaa? Se osoittaa virtsatiejärjestelmän virustaudin.

Valkoiset ulosteet lapsessa

Pienten lasten suoliston liikkeet ovat erivärisiä: vaaleankeltaisesta ruskeaan - kaikki riippuu lapsen ravitsemuksesta. Yleensä tämä ei aiheuta ahdistusta, mutta valkoisten ulosteiden esiintyminen hälyttää vanhemmat ja saa heidät neuvottelemaan lastenlääkärin kanssa, onko tämä normaalia?

Subependymal kysta vastasyntyneellä

Suorittaessaan aivojen neurosonografiatoimenpiteitä lääkärit havaitsevat toisinaan hyvänlaatuisen onton neoplasman, jonka jälkeen he tekevät diagnoosin "vastasyntyneen subependyymaalinen kysta". 

Prulenssi tulehduksen aiheuttaja lapsessa

Pienet lapset kärsivät siitä erittäin tuskallisesti, etenkin koska he eivät voi kertoa vanhemmilleen, mistä se sattuu. Taudilla on kataralinen ja märkivä muoto, jälkimmäinen on erittäin vaarallinen vauvojen terveydelle suuremman uusiutumisen todennäköisyyden vuoksi. 

Streptoderma lapsilla: syyt ja oireet

Streptoderma on yksi ihon pyoderma-tyypeistä (bakteeritartunnan aiheuttamat sairaudet). Streptodermaa lapsilla  aiheuttaa tietyntyyppinen mikro-organismi - Streptococcus-suvun bakteerit. 

Diagnoosi streptoderma lapsessa

Streptoderman diagnosoimiseksi lapsilla on tarpeen kääntyä lääkärin puoleen. Tämä voi olla paikallinen lastenlääkäri, ihotautilääkäri, tartuntatautien asiantuntija ja bakteriologi. Aluksi on suositeltavaa ottaa yhteyttä paikalliseen lastenlääkäriin, joka määrittelee tarvittavan tutkimuksen ja tarvittaessa pyytää sinua muille asiantuntijoille.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.