^

Terveys

Genitourinary-järjestelmän taudit

Vasemman ja oikean munuaisen angiomyolipoma

Hyvänlaatuisten kasvainten joukossa on sellainen spesifinen kasvain kuin angiomyolipoma, joka voidaan havaita vahingossa vatsan elinten kuvantamisen aikana.

Halkeamia esinahassa miehillä ja lapsilla

Esinahan halkeamat näkyvät ihon arkin sisäpuolella. Ne ovat sekä pieniä, huomaamattomia, eivät aiheuta kivuliaita tuntemuksia että suuria, joita ei voida sivuuttaa.

Kiveksen hematocele

Hematocele johtuu yleensä verenvuodosta vaurioituneista verisuonista. Tämä tapahtuu traumaattisilla vammoilla, kirurgisilla toimenpiteillä. Joillakin potilailla patologian esiintyminen liittyy kivesten syövän kehittymiseen, kun kasvain kasvaa ja rikkoo kivespussin verisuoniverkoston eheyttä.

Kystiitin ehkäisy naisilla, miehillä ja lapsilla

Kroonisen kystiitin ehkäisemiseksi on tärkeää olla viivyttämättä virtsaamista, suojautua vilustumiselta ja noudattaa henkilökohtaista hygieniaa, erityisesti intiimialueella. Alusvaatteiden tulee olla löysät, älä purista kuplaa.

Miksi kivespussit ovat turvoksissa ja mitä tehdä?

Oire, kuten kivespussin turvotus, voi esiintyä eri syistä miehillä missä tahansa iässä, se voi olla yksipuolinen tai kahdenvälinen, siihen voi liittyä muita oireita, erityisesti hyperemiaa ja kipua.

Tyypit ja miksi bakteerit virtsassa ovat vaarallisia?

Nykyään yhä useammin kuullaan kysymys siitä, ovatko bakteerit virtsassa vaarallisia. Pitäisikö heidän esiintyä siellä? On käynyt ilmi, että virtsaa pidetään ehdollisesti steriilinä biologisena nesteenä, joten normaalisti sen ei pitäisi sisältää bakteereja. 

Bakteerit virtsassa: diagnoosi, hoito

Bakteerit virtsassa ovat erittäin epäsuotuisa merkki, joka osoittaa vakavasti jatkuvan tulehdus- ja tartuntataudin, joka vaikuttaa munuaisiin, virtsateihin ja mahdollisesti jopa vereen ja muihin kehon järjestelmiin.

Bakteerit virtsassa: mitä se tarkoittaa?

Sisäelinten, erityisesti munuaisten ja virtsateiden, eri patologioihin liittyy se, että naisten ja miesten virtsassa olevat bakteerit alkavat lisääntyä voimakkaasti.

Hajanaiset muutokset munuaisten parenkyymissä ja poskionteloissa: mikä se on?

Nefrologit ja urologit selittävät potilaille, mitä diffuusia muutoksia munuaisissa havaitaan ultraäänitutkimuksen aikana (USA), ja ne puhuvat kaikuluotain visualisoiduista patologisista poikkeavuuksista tämän elimen kudoksissa ja yksittäisissä rakenteissa.

Atsotemia

Jos käännämme nimen "atsotemia" latinaksi, se tarkoittaa kirjaimellisesti "typpeä verenkierrossa". Joskus tätä tilaa kutsutaan uremiaksi eli "virtsaksi verenkiertoon", mutta käsitteet eivät ole täsmälleen samat: atsotemia on yleensä uremian perusta.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.