^

Terveys

Genitourinary-järjestelmän taudit

Valkovuoto miehillä

Kaikki miesten eritteet eivät viittaa patologiaan ja vakavien sairauksien kehittymiseen; peniksestä on myös fysiologista, yleensä läpinäkyvää eritystä. 

Kystiitin hoito verellä

Lääkärillä käynti on tärkeää sekä akuutissa että kroonisessa verisessä kystiitissä. Vaikka potilas olisi juuri suorittanut hoitojakson ja oireet ovat palanneet uudelleen, lääkäriin tulee hakeutua välittömästi.

Kystiitti verellä: syyt, oireet, diagnoosi

Virtsarakon tulehdukselle on ominaista toistuva ja kivulias virtsaamistarve. Joskus voit havaita kystiittiä, jossa verta ilmaantuu virtsaamistoimenpiteen lopussa tai yksinkertaisesti virtsanesteessä värjäämällä sen punertavaksi tai vaaleanpunaiseksi.

Ensiapu kystiitin hoitoon naisilla ja miehillä

Kystiitti on melko tuskallinen tila, joka liittyy virtsateiden akuuttiin tai krooniseen vaurioon. Ensiapua kystiittiin tarjotaan melkein aina, koska potilas on huolissaan voimakkaasta kivusta, kivusta, tila pahenee jyrkästi.

Mitä ovat Fordyce-rakeet?

Sveitsiläinen anatomi Albert Kelliker kuvasi ensimmäisen kerran vuonna 1861 näkyvät ihon talirauhaset - pienten kyhmyjen (papulien) muodossa, joiden sijainti on erilainen, mutta ne saivat nimen Fordyce rakeet toisen lääkärin, amerikkalaisen ihotautilääkärin Johnin mukaan. Fordyce, joka ilmoitti niistä 45 vuotta myöhemmin…

Polttaminen, kouristukset ja valkovuoto miehillä

Harkitse miesten yleisimpiä sairauksia, joille on ominaista polttaminen, kouristukset ja valkovuoto.

Valkoinen vuoto virtsaputkesta miehillä

Yksi mahdollisista syistä valkeahtaiseen virtsaputkeen miehillä on virtsaputken tulehdus. 

Valkovuoto virtsaan miehillä

Jos virtsaan ilmestyy valkovuotoa, tämä on yksi patologisen prosessin oireista. Valkeat sulkeumat voivat olla limaisia tai muistuttavat hiutaleita. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.