^

Terveys

Ihon ja ihonalaisen kudoksen (dermatologian) sairaudet

Verrucous nevus

Ihon hyvänlaatuisista pigmentoituneista vaurioista - nevi (latinalaisesta naevuksesta - mooli) - erotetaan ihon pinnan yläpuolelle ulottuva syyläinen nevus, joka, kuten nimestä käy ilmi, näyttää syylältä.

Verisiä kovettumia jaloissa ja käsivarsissa

Kallot ovat ihon vaurioita, jotka johtuvat samanaikaisesta kitkasta ja paineesta, ja veren tai veren kovettumia kutsutaan märiksi kovettumiksi, jolloin muodostuu rakkula, joka sisältää nestettä (rakkula tai bulla).

Dyshidroosi, pompholix lapsilla ja aikuisilla

Ei-tarttuvan palmar-plantar-dermatiitin ryhmän sairauksiin kuuluvat käsien ja jalkojen ihon vauriot, jotka määritellään sellaisilla synonyymeillä nimillä kuin dyshydrosis, pompholix, dyshidrotic ekseema

Halkeamia korvien takana aikuisilla ja lapsilla

Ihotautilääkärit pitävät kuivaa tai itkevää ihoa ja halkeamia korvien takana oireina tietyissä tiloissa tai sairauksissa, jotka edellyttävät tunnistamista asianmukaisen hoidon vuoksi.

Syylän poisto aikuisille ja lapsille

Syylien poistaminen laserilla tai muilla mahdollisilla menetelmillä on ainoa tapa päästä eroon ihotautivirheestä. Ja vaikka tällä menetelmällä ei ole suurta terapeuttista arvoa, se on kosmetologisesta ja psykofyysisestä näkökulmasta täysin perusteltu.

Mitä tehdä, jos kynnet hilseilevät käsissäsi?

Yleensä kynsien irtoaminen ei aiheuta huolta, ilmeisesti liittyy haitalliseen kemialliseen tai mekaaniseen vaikutukseen, jonka poistamisen jälkeen vika yleensä häviää kynnen kasvaessa.

Miksi kynnet kuorivat?

Artikkelissamme yritämme pohtia, miksi käsien kynnet kuorivat ja mitä on parempi tehdä tässä tapauksessa, jotta et jää ilman niitä ollenkaan.

Kutina nivusissa sairauden oireena

Kun ilmenee ensimmäisiä merkkejä, kuten paikallinen ihon hyperemia, eli sen punoitus ja kutina nivusissa, vaipan ihottuma nivusissa katsotaan niiden alkuperäisten versioiden joukkoon, etenkin ihmisillä, joilla on ylimääräinen rasvakudos, mikä lisää kaikkia ihon taitoksia.

Yksinkertainen leukoplakia

Yksinkertainen leukoplakia viittaa dyskeratoositauteihin - eli niihin, joihin liittyy heikentynyttä keratinisoitumista. Patologia vaikuttaa kerrostuneeseen litteään epiteelikudokseen, ja sitä voi esiintyä suuontelossa, hengitysteissä, virtsateiden ja peräaukon alueella.

Miltä hämähäkkisuonet näyttävät kasvoilta, vartalolta ja jaloilta?

Hämähäkkisuonien ulkonäkö ei riipu pelkästään sairastuneiden alusten lukumäärästä ja sijainnista vaan myös niiden tyypistä. Verisuonissa veri on tulipunaista, ja tällaisilla telangiektasioilla on punainen väri. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.