Lääketiede

Lääkkeitä eli lääkkeitä, joita käytetään erilaisten sairauksien hoitoon ja ehkäisyyn, on käytettävä nimenomaan niiden tarkoitukseen, jotta niiden terapeuttinen vaikutus olisi mahdollisimman tehokas ja turvallinen.

Lääkäri, joka nimitti sinulle lääkkeen, hyvä asiantuntija ja luotat hänet kokonaan? Hieno. Mutta jopa paras lääkäri ei voi vaikuttaa kunkin potilaan organismin yksilölliseen reaktioon farmaseuttisiin valmisteisiin ja varmistaa niiden sivuvaikutukset.

WHO: n mukaan viidennen sairauden kuoleman syiden joukossa on vaarallisia, joskus yhteensopimattomia huumeiden elämän sivuvaikutusten kanssa.

Siksi ennen mitään lääkitystä, kannattaa lukea ohjeet niiden soveltamisesta, joka sisältää tietoja tarkoituksesta ja komponenttien lääkkeen, mekanismi niiden toimintaa, vapauttavat muodot, menetelmät sovelluksen ja annostus sekä aiheet, ei-toivottuja sivuvaikutuksia, yhteensopivuutta tai yhteensopimattomuus muiden lääkkeiden kanssa jne.

Aakkosjärjestykseen merkittyjen lääkkeiden kuvausten lisäksi lääke-oppaassa on tietoja geneeristen lääkkeiden (kopioiden) kaupallisista nimityksistä samalla tehoaineella, mutta eri valmistajien tuottamilla tiedoilla.

Lisätietoa: Ukrainassa lääkkeiden lääketieteellistä käyttöä säännellään Ukrainan valtion terveysministeriön alaisissa lääkkeissä.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.