^
A
A
A

Ukrainassa otetaan käyttöön vakuutuslääketiede

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 16.05.2018
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

29 November 2016, 09:00

Ensi vuodesta alkaen Ukrainassa otetaan käyttöön vakuutuslääketieteet - tällainen viesti on tehnyt varaministeri Terveysministeri Pavel Kovtoniuk. Toistaiseksi muutokset koskevat vain perheen lääkäreitä, mutta tulevaisuudessa on mahdollista, että innovaatiot ovat kaikissa osissa lääketieteellistä hoitoa.

Pavel Kovtoniuk totesi, että Ukrainan olemassaolon ajan yli 20 vakuutuslääketieteen hanketta tarjottiin, mutta mikään niistä ei käynyt Verkhovna Radaa. Tältä osin vakuutuslääkkeiden käyttöönottoa varten päätettiin käyttää yleisiä veroja, jotka siirretään maan talousarvioon, samanlaista vaihtoehtoa käytetään Skandinavian maissa.

Suunnitelmissa on luoda erityinen elin ministerineuvoston alaisuudessa, nimeltään kansallinen terveyspalvelu, joka vastaa valtion ja perheen lääkäreiden välisistä sopimuksista. Valtion puolesta on Ukrainan terveysministeriö ja vuodesta 2017 lähtien perhe-eläkkeensaajan palkka riippuu palvelemaansa potilaista.  

Teettäjää kotilääkäritoiminnasta jokaisen potilaan annetaan sähköinen kortti, joka rekisteröidään terveysministeriön - tämän toimenpiteen näkee yhdellä silmäyksellä, kun vastaanotto on suoritettu, jotka lääkkeet on nimetty, onko suunnat olivat kuulla muiden asiantuntijoiden tai sairaalahoitoa, jne .

On raportoitu, että jokaisen 18-35-vuotiaan potilaan lääkäri saa 210 UAH vuodessa, yli 35-vuotiaille potilaille, maksetaan eläkeläiset ja lapset, mutta vielä tuntematon. Lääkäri voi tehdä palvelusopimuksen rajoitetun määrän ihmisiä - enintään 2 tuhatta ihmistä, nyt perhe-lääkäri palkkaa lasketaan yleislääkäri.

Ennen sopimuksen tekemistä valtion kanssa perhelääkäri joutuu tekemään sopimuksia potilaan kanssa ylläpitämisestä, kun hän ei ole kielletty työskentelemään klinikalla tai harjoittaa yksityistä käytäntöä. Pavel Kovtoniuk totesi, että lääkärien tärkein tehtävä on suorittaa työtään laadullisesti ja jos hän pystyy yhdistämään tehokkaasti useita erilaisia toimintoja, tämä on hänen oikeutensa. Perhelääkäri tulisi viipymättä tunnistaa taudin pahenemisen estämiseksi kroonisten sairauksien, nimeämään päteviä hoitoa (tapauksissa, joissa ei vaadita suuntaa sairaalassa) tarvittaessa lähettää lausuntokierrokselle asiantuntijoina tai lisätutkimuksia.

On syytä huomata, että hänen palkkansa perhelääkäri on vähentää tulo- sekä palkka julkisten palvelujen klinikan tai muuten maksaa veroja säädetty yksityisyrittäjien ja itsenäisten ostopakkoa laitetta, maksaa vuokraa tilojen ja muita maksuja.

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön 1. Tammikuuta 2017, ja vuoden 2018 loppuun mennessä kaikkien perhelääkäreiden on harjoitettava lääkitystä vain tässä vakuutuslääketieteellisessä versiossa. Jotta 2018-2019 suunniteltua käyttöönottoa sairausvakuutus muissa virkaportaaseen sairaanhoidon, kunhan rahoitus perustuu vanhaan järjestelmään, toisin sanoen, testejä tai muita tutkimuksia maksetaan potilaat pois taskusta.

On mielenkiintoista, että Ukrainan lääketieteen tulevan kohtalo terveysministeriössä on vielä epämääräinen, rehellinen ja kerrotaan lehdistötilaisuudessa Pavel Kovtoniukille.

trusted-source[1], [2], [3], [4]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.