^

Tässä osiossa on yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä ehkäisyvälineitä käytetään, milloin ehkäisymenetelmää käytetään, minkälaisia ehkäisymenetelmän etuja ja haittoja. Menetelmiä ja menetelmiä ehkäisyä, hätärokotusta ja hormonaalista ehkäisyä kuvataan yksityiskohtaisesti. Suositeltavat ehkäisyvalmisteiden ehkäisyvalmisteet.

Ehkäisy

Coitus interruptus: tehokkuus ja haitta

Keskeytynyt yhdyntä on yksi ehkäisymenetelmistä, joka koostuu peniksen poistamisesta emättimestä, kunnes ejakulaatio alkaa. Tätä menetelmää käytetään ennaltaehkäisemiseen ja se on vanhin ehkäisymenetelmä.

Hätätapaus

Jälkiehkäisy - ehkäisymenetelmää kuluttua suojaamattomasta yhdynnästä, kun tarvitset välitöntä suojaa toivottu raskaus: jälkeen rento yhdyntää, katkaisuenergia kondomia, rapsi jne

Hormonia sisältävät kohdunsisäiset ehkäisyvalmisteet

"Mirena" on levonorgestreelin vapautuva järjestelmä, joka on valmistettu polyeteenistä ja jonka T-muoto on. Mirenan pituus on 32 mm. Pystysuoran akselin ympärillä on lieriömäinen säiliö, johon on lisätty levonorgestreeliä (52 mg), jolla on voimakkaampi vaikutus endometriumiin kuin progesteroni. K

Puhtaasti gestageeniset implantit

Implanttien esittely ja poisto suoritetaan kuukautiskierroksen ensimmäisillä 5 päivällä tai millään muulla päivällä luottaen raskauden puuttumiseen naiseen.

Puhtaat gestageeni-injektionesteet

Ensimmäinen lääkkeen injektio suoritetaan kuukautiskierron 1. - 7. Päivältä. Lääke voidaan antaa millään muulla kuukautiskierroksen päivällä luottaen siihen, että nainen ei ole raskaana (negatiivinen koe ja historiatiedot).

Puhtaasti gestageenit tabletoidut ehkäisyvälineet (mini-pili)

Vastaanotto gestagenovyh tabletoidut ehkäisyvälineet on aloitettava kuukautiskierroksen ensimmäisestä päivästä, tablettien ottamisen päivämäärä jatkuu keskeytyksettä tarvittavan ehkäisykeinona.

Yhdistetyt oraaliset ehkäisyvalmisteet (COC)

Yhdistetyt oraaliset ehkäisyvalmisteet ovat erittäin tehokkaita palautuvia keinoja raskauden ehkäisemiseksi. Nykyaikaisten COC-yhdisteiden Perl-indeksi (IP) on 0,05-1,0 ja riippuu pääasiassa lääkkeen ottamista koskevien sääntöjen noudattamisesta.

Mikä on hormonaalinen ehkäisy?

Hormonaalisen ehkäisyn tarkoituksiin käytetään naispuolisten sukupuolihormonien, estrogeenien ja progesteronin synteettisiä analogeja, joiden rakenne on lähellä luonnollista, ja aktiivisuus on paljon suurempi. Tämä mahdollistaa ehkäisykeinon käytettäessä niitä hyvin pieninä annoksina.

Vasta-aiheet kohdunsisäisten laitteiden käyttöön

Vasta-aiheet tämän ehkäisymenetelmän käyttöön ovat: Raskaus tai epäilys siitä. Akuutit, subakuutit ja krooniset tulehdukselliset sairaudet kohdussa ja appendansseja, joilla on usein pahenemisvaiheita.

Sisätautien laitteiden komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Kun käytetään kohdunsisäisiä laitteita, voi olla sekä komplikaatioita että ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Sisällisten laitteiden käyttöön on mahdollista kehittää komplikaatioita, kuten kohtuun rei'itetty (0,2%).

Pages

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.