^
A
A
A

Intimiteetti parantaa henkilöä

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Tutkijat ovat jälleen kerran osoittaneet, että seksi on terveydellistä. Tutkijat huomaavat, että myönteiset tulokset ovat erityisen havaittavissa, jos rakastat vähintään kerran viikossa. Tutkijat ovat löytäneet hämmästyttävän määrän sukupuolen terapeuttisia ominaisuuksia, elinaikaa pitempään ja päättyen kipua lievittävään vaikutukseen. Tutkimukset eivät osoita, onko sukupuoleen kohdistuva terveysvaikutus itse seksuaalisen toiminnan tai sellaisten tunteiden vuoksi, joita henkilö kokee läheisyydessä.

Kuitenkin sukupuolella on eniten hyötyä henkilön fyysiselle tilalle. Erityisesti se koskee naisia. Miksi meillä on seksiä? Tämä kysymys on epätodennäköistä, että hän kysyy itseltään miehiä ja naisia elämäsi makeiden hetkien aikana. Mutta tiedemiehet, jotka aina haluavat päästä tarinan pohjaan, ovat hyvin huolestuneita tästä ongelmasta. Luonnon lisääntymistoiminta on äärimmäisen tärkeää. Tämä on perustavaikutus ja tapa lisääntyä ja myös jossain määrin takaamaan iankaikkisen elämän maapallolla. On olemassa teoria, jonka mukaan tämä vaisto on suunniteltu ihmiskunnan pelastamiseksi vaarallisilta mutaatioilta. Jokainen uusi organismi vastustaa luonnollisempia muutoksia ja luonnonvalintaa. Amerikkalaiset asiantuntijat päättivät löytää tämän teorian vahvistuksen tai kumoamisen. Itse asiassa kaikki ei ollut niin optimistinen. Nyt tiedemiehet yrittävät testata 20 vuotta sitten esitetyn hypoteesin. Hänen mukaansa sukupuoli tai pikemminkin perusvaisto ja lisääntymisvaatimus ovat eräänlainen ihmiskunnan poistaminen. Geenien vaihtamisen ja niiden sekoittumisen tuloksena syntyy uusia organismeja, jotka ovat vähemmän alttiita vaarallisille mutaatioille kuin heidän esi-isänsä. Ajan myötä vain vahvat eliöt pysyvät luonteeltaan, jotka johtavat vaurauteen ja ihmiskuntaan täydellisyyteen. Toisin sanoen sukupuoli tekee ihmiskehosta lähes täydellisen. Tätä versiota kutsuttiin mutaation deterministiseksi hypoteeksi, mutta se aiheutti paljon klisejä ja epäluottamusta. Saat vastauksia kaikkiin kysymyksiin, Houstonin yliopiston tutkijat loivat digitaalisia organismeja, jotka toistuivat lähes samalla tavoin kuin todelliset organismit syntyivät. Kävi ilmi, että uudet organismit vastustavat muutoksia ja mutaatioita. Tutkijat ovat kutsuneet tätä kykyä geneettistä luotettavuutta. Graafisesti tämä geneettinen luotettavuus siirtyy ihmiselle.

Kuitenkin, kun digitaalisia organismeja alistettiin ei yhtä, mutta useita mutaatioita kerralla, he kuolivat, niin sanotusti, eivät kestäneet voimakasta painetta. Asiantuntijoiden mielestä elämässä se tapahtuu usein niin. Heikot eliöt hengittävät yhden tai kahden mutaation, mutta ei enempää. He eivät voi sopeutua luonnollisiin muutoksiin ja pilaantua. Mutta tutkijat päättelivät, että evoluutiossa organismeja oppii vastustamaan mutaatioita ja muutoksia, ja aina kun ne tulevat yhä vahvemmiksi ja heikot katoavat. Näin ollen seksi ei ainoastaan anna ihmisille suurta nautintoa ja on tapa kasvaa, vaan myös parantaa ihmistä, mikä tekee hänestä vastustuskykyisemmäksi kaikista vastoinkäymisistä.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.