^

Miksi seksuaalinen yhteensopimattomuus ilmenee?

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 17.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Seksuaalinen yhteensopimattomuus on toiseksi yleisin syy hajoamiseen. Ensinnäkin - täydellinen tunne-yhteensopivuus. Miksi seksuaalinen väärinkäsitys on ja mitä se tekee?

Mikä on seksuaalinen yhteensopimattomuus?

Tutkijat ovat edelleen keskustelemassa siitä, onko seksuaalinen yhteensopimattomuus todella olemassa vai onko vain lukutaidottomuus seksuaalisella ja emotionaalisella tavalla. Lääkäreiden todellinen seksuaalinen ristiriitaisuus mieltää normaaleja poikkeamia normaalista, esimerkiksi impotenssista tai kylmyydestä, jota voi esiintyä vain 2 prosentissa tapauksista.

Asiantuntijat seksologian alalla uskovat, että puhtaassa muodossaan biologinen yhteensopimattomuus on erittäin harvinainen parin välillä. 80 prosentissa tapauksista sen syy on rakentunut ja se voi (ei sanoa, mikä on helppoa), mutta se poistetaan. Sitä riittää vain valistumaan seksisuhteiden alalla. On olemassa monia tapoja: erikoiskirjallisuus, viestintä lääkärin ja sukupuolen terapeutin kanssa, Internet-lähteet.

Biologisen yhteensopimattomuuden syyt

Parin mukaan se voi olla:

  • Eri temperamentit
  • Erilaiset päivätilat
  • Eri käsite sukupuolesta
  • Erilaiset biorytmit

Nämä syyt useimmissa tapauksissa eivät ole maan alla, useiden seksologien mukaan. Alusta alkaen nämä ristiriidat voitaisiin tuhota, jos mies ja nainen tietäisivät enemmän itsestään seksuaalisella tavalla (puhumattakaan kumppaneista). Mutta käytännössä usein tapahtuu, että keinotekoinen biologinen ristiriitaisuus on täynnä uskomattomia mittasuhteita, ja sitten on välttämätöntä korjata suhteet, jotka ovat kuumentuneet loukkausten, loukkausten ja keskinäisen epäluottamuksen vuoksi. Tutkimus tulee suuremmaksi esteeksi suhteessa kuin syy.

Siksi paremmin pari saa seksologin kuulemisen, sitä nopeammin he voivat luoda suhteensa - sekä seksuaalinen että psykologinen. Pariskunnan pitäisi tulla vastaanottoon yhdessä, yksittäiset neuvottelut ovat myös mahdollisia. Seksologin paras apu on yhdistetyillä tekniikoilla, kun yksittäiset istunnot vuorottelevat parittujen kanssa.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10]

Kun seksuaalinen kanssakäyminen tuo nautintoa

Seksuaalinen vaisto on yksi voimakkaimmista villieläimistä. Mutta vain ihminen viettää seksiä, ei pelkästään perheen jatkamisen vaan ilon vuoksi. Alhainen seksikulttuuri voi olla esteenä seksuaalisen nautinnon saamiselle. Esimerkiksi pari (tai pari pari) voi ajatella, että seksuaalinen ilo voi saada hänet ja ilman tunteita kumppanille. Mutta tämä on kaukana tapauksesta. Jos ei ole tunne, seksi muuttuu koitoksi. Tällainen puhtaasti biologista sisältöä koskeva teko on paljon vähemmän todennäköisesti onnistunut kuin läheisyys, jossa sekä kokemus vastavuoroisuudesta.

Mutta riittää, että täysivaltainen yhdyntyy vain rakkaus (myötätunto toisilleen)? Tietenkään ei. Pariskunnalla pitäisi olla vähintään vähintään seksisuhteiden tuntemus.

Ihmisen seksuaalisuus

Ihmisellä on yleensä voimakkaampi seksuaalinen temperamentti kuin nainen. Joten se on luontaista luonnetta - se on nopeammin innoissaan ja aktiivisempi intimassa. Seksuaalisten suhteiden aloite tulee yleensä miehestä (biologisesti, hän oikeuttaa miehensä roolin).

Jos mies seuraa vain vaistoaan, mutta on lukutaidottomasti seksuaalisella tavalla, tavalliset suhteet voivat epäonnistua. Jos ihminen vain tekee aloitteen, voimakkaasti vaativa sukupuoli, nopeasti innoissaan ja ei voi valvoa hänen erektio, hän tarvitsee kokeneen potilaan tai kumppanin tai kokenut sexologist joka sopeutuu hänen seksuaalista käyttäytymistä.

Aggressiivinen seksuaalinen teko, jossa mies ottaa huomioon vain tunteensa eikä ota huomioon kumppanin tunteita, vaatii sekä suurta fyysistä että emotionaalista stressiä. Tässä rakkauspelissä on lähes olematonta, seksuaalinen teko on nopeaa ja aggressiivista, ja orgasmiset aistit voivat esiintyä vain miehillä, mutta ne kestävät kauan. Kun koko yhdynnän Foreplay voi kestää 10-15 minuuttia, sitten tulee itse yhdyntä (pariutumisen), orgasmihäiriöt vaihe molemmat voivat kestää pidempään ja on hidas lasku nauttiminen, hauskaa venytetty ajan.

Eturistiriita väärässä sukupuoliyhteydessä

Agressiivisella seksuaalisella yhdynnällä ilman naisen haluaa hän ei kokene orgasmia yleensä. Toimen aikana nainen voi olla kylmä ja välinpitämätön, lopulta ei ole saanut iloa. Ja sitten voi olla eturistiriita: mies, joka on huonosti seksuaalisesti, ei ymmärrä, mitä tapahtuu, koska hän yritti kovasti. Hänellä on epäilyksiä kumppanistaan, hän väittää hänen kylmyydestään, ajattelee, että hän nauttii itsensä jonkun toisen kanssa. Kokenut seksologi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, tarvitset vain molempien halu.

Oikein toteutetulla yhdynnillä ihmisen on opittava hallitsemaan tunteitaan ja biologisia vaistojaan. On toivottavaa, että hänen orgasminsa ajallaan samaan aikaan kumppanin orgasmin kanssa. Toisin sanoen ihmisen on opittava hillitsemään hänen jännitystäan, kykeneviä stimuloimaan kumppania, tekemällä niin, että seksuaalisen toiminnan loppuun mennessä molempien jännitys on saavuttanut saman intensiteetin. Sitten ei ole kysymys seksuaalisesta yhteensopimattomuudesta.

trusted-source[11], [12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.