^
A
A
A

Petting (ei-kirjanpito)

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Erogeenisiä vyöhykkeitä käytetään laajalti paitsi normaalissa seksielämässä myös pettingissa. Pettingin alapuolella on tavallista ymmärtää kaikenlaisia hellävaraisia sykeitä, aiheuttaen jyrkästi jännitystä ja joskus johtavat molempia osapuolia tai jompaakumpaa orgasmiin. Naiset käyttävät pettingia suojelemaan itseään ei-toivottujen raskauksien, ja joissakin tapauksissa myös neitsyt, eri syistä, jotka eivät halua defloration.

Hyväsyytensä asteella erotetaan kevyt, matala ja syvä petting. Helppo pinta petting, voit sisällyttää kaikki flirttailu, kookkaus, halauksia, suukkoja, ärsytys maitorauhaset. Deep petting sisältää jo yhteyden seksuaaliin elimiin.

Mukaan GS Vasilchenko mukaan petting tarkoitetaan tarkoituksellisesti aiheuttaa orgasmin keinotekoinen herättäminen erogeeniset vyöhykkeet kahdenvälisen seksuaalisen kosketuksen, joka sulkee pois suora kosketus sukupuolielimet. Pinnallinen petting vain kiihkeästi herättää ja ei aina tuo orgasmia. GS Vasilchenko asetti tämän kannan olla nukkumista, mutta turhautumista (frustratio - petos, epäonnistuminen), mutta loppujen lopuksi syvä petting ei myöskään aina pääty orgasmiin. Huolimatta siitä, että yksi kumppaneista haluaa saada orgasmin, tapaus on myös rajoittanut turhautuminen, mutta tästä kaikki manipulaatiot eivät lopu ole syvä sävy.

Hyväily on tällä hetkellä laajasti niissä maissa, joissa tila on erittäin tervetullutta anatominen neitsyyden nuori tyttö, vaikka vioittunut. Tekniikka hyväily joukossa Amerikan nuoret ovat seuraavissa muodoissa: pinnallinen suudella, suudella syvä kieli, hengitystieongelmista, suudella ja imevät nännejä, manuaalinen stimulaatio naisen sukupuolielimiä, manuaalinen stimulaatio mies sukupuolielimissä, suun kanssa kosketuksiin naisen sukupuolielimet, suun kanssa kosketuksiin miehen sukuelimet, suun yksipuolinen sukuelinten yhteystiedot (sekä cunnilingus ja Minette), joka tunnetaan nimellä "amour Croise", Ranskan rakkautta, ja "69".

Viimeinen kuoppausvaihe - pinnallinen koitos, jossa neitsyt ei ole defleraatiota - GS Vasilchenko sulkee pois pettingin viitaten niin kutsuttuun "vestibular coitus".

Tutkijoiden tutkimuksessa 77% vastaajista ilmoitti käyttäytyneensä tupakoinnin, 19% heistä syvyyteen ja DN Zheltakovin mukaan 24,7% tällaisista poludevistä.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.