^

Rakkaus etäisyydellä: 6 syytä erottamiseen

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Romanttisten suhteiden ensimmäiset kuukaudet ovat pilvetöntä, täynnä intohimoa ja optimismia. Näyttäisikin rakastajille, että heillä on koko elämän edessään - onnellinen ja rauhallinen.

Mutta entä jos ihmiset jostain syystä eivät voi olla fyysisesti yhdessä, ja pitää yllä suhteita etäisyydellä? Jotkut parit kykenevät ratkaisemaan kaikki vaikeudet, ja jopa kilometrejä heille ei ole esteenä, mutta valitettavasti useimmat tällaiset liitot ovat tuomittu etukäteen. Ilive edustaa 10 tavallisinta syytä, jotka tulevat suhteelliseksi etäisyydeksi, todelliset ansat, rikkomalla kaikki toiveet ja unelmat todellisuudesta.

Viestinnän puute

Tietenkin monet sanovat, että matkapuhelimet ja Skype-viestintä ovat erinomainen tapa ulos, koska viikon ja kuukausien ajan ihmiset odottivat rakastetun kirjeen lähettämistä. Tekninen kehitys ei kuitenkaan vielä korvaa henkilön kahdeksankertaista keskustelua, varsinkin jos pariskunta on ollut pitkään yhdessä ja joutuu nyt kommunikoimaan vain tällä tavoin.

Phantom yhteinen tulevaisuus

Phantom yhteinen tulevaisuus

Phantom yhteinen tulevaisuus on toinen syy, miksi rakkaus etäisyydellä kaatuu. Jos ihmiset eivät pääse liikkumaan, niin on tuskin mahdollista suunnitella tulevaisuutta. Tällainen suhde, kun kukaan ei halua antaa, yleensä ei kestä kauan.

Treasoni tai yhden kaupungin sääntöjä

Lovers jotka ovat kaukana toisistaan, pysyvät uskollisina ... Tai ainakin yrittävät tehdä sitä. Itse asiassa se ei ole niin yksinkertainen, koska joskus yksinäisyys vallitsee, ja mielenkiintoinen dating toisinaan päättyy ei vain ystävyyden ...

Luottamus

luottamus

Jos tällä hetkellä ylläpidät suhteita läheisen kanssa etäisyydellä, luultavasti, kun olet lukenut edellisen kappaleen, mieti rakastajan uskollisuutta. Kohtuuttoman luottamuksen kumppani voi kuitenkin asettaa suhteet vaaraan ja lopulta tuhota ne kokonaan. Itse asiassa on epätodennäköistä, että pystyt selvittämään, onko henkilö vaihtaako sinut vai onko hän uskollinen. Samaa voidaan sanoa tavallisista suhteista. Toistensa vieressä ihmiset eivät edes epäile, että heidän puolet johtavat myrskyistä elämää puolelta. Siksi epäluottamus ja jatkuva aivopesu eivät todennäköisesti auttaisi sinua rakentamaan vahvoja suhteita.

trusted-source[1]

Kuinka paljon rakkaus maksaa?

Kuinka paljon rakkaus maksaa?

Ihmiset, jotka ovat kaukana toisistaan, yrittävät tavata niin usein kuin mahdollista, mikä luonnollisesti vaatii rahaa. Matkalla junalla, bussilla, autolla tai lennolla lentokoneella sekä maksamalla puhelinlaskuja - kaikki tämä voi olla lisäsisältöä, joka lopulta muuttaa romanttisen suhteen rakkauden kustannusten jatkuvaan laskemiseen. Monet parit eroavat usein taloudellisista syistä.

Elämä jatkuu

Elämä jatkuu

Jos muuta ei ole, ja olosuhteita ei voida muuttaa, niin etäisyydet ovat ainoa tie ulos. Ei voida sanoa, että ehdottomasti kaikki parit ovat tuomittuja epäonnistumiseen, sillä monet eivät kestä kestävää eroa ja tunteet ovat kaukana. Mutta vaikka tämä ohut lanka, joka yhdistää ihmiset on uhkaavasti taudin ja repeytymisen, vakavia muutoksia ei voida välttää, jos suhde on kallista eikä se ole vain rakkautta.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.