^
A
A
A

Vakava suhde meni verkossa

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Tytöt, joilla on pääsy verkkoon kotoa, ovat hyviä etuja pitkäaikaisten romanttisten suhteiden nopeaan päättymiseen. Tämän päätelmän tekivät Stanford Universityn psykologit. Professori Michael Rosenfeldin johtama asiantuntijaryhmä tutki 4002 aikuista miestä ja naista, joista 3009 oli naimisissa tai vakavissa kumppanuuksissa. Samaan aikaan puolet osallistujista käytti treenauspaikkoja työssä, ja toinen osallistui käyttämään virtuaalimaailmaa kotoa.

Työn aikana tuli selväksi, että Internetistä on tulossa johtava sosiaalinen areena, etenkin se on yhä tärkeämpi paikka, jossa parit eivät vain tapaa vaan tekevät pitkäkestoisia suhteita. Tutkimuksessa todettiin myös, että virtuaalinen tila on tullut erityisen tärkeää etsiä mahdollisia kumppaneita ryhmä ihmisiä, jotka joissakin olosuhteissa on vaikea löytää ystäviä, miehiä ja naisia, kuten homo, lesbo, ja keski-ikäisten heteroseksuaalinen väestöstä.

Havaintojen mukaan 82,2% vastaajista vapaaehtoisia, jotka voivat käyttää Internetiä kotona, löysi nopeasti sielunkumppanin, ystävä tai romanttinen seksuaalinen kumppani, verrattuna 62,8%, jotka käyttävät verkkoa toimistossa. Chatissa - se ei ole vain uusi ja tehokkaampi tapa pitää yhteyttä muihin olemassa oleviin asemiin, vaan myös tehokas sovittelija, joka auttaa reaalimaailmassa luoda henkilökohtaisen elämän, sanoi toinen kirjoittaja tohtori Ruben Thomas, New York University.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.