^

Tiedot

Ilan Bank - maailmankuulu reumatologi, joka harjoittaa nivel- ja sidekudosten sairauksien eri vaiheiden diagnosointia, ehkäisemistä ja hoitoa, immunologisia ja sisäisiä patologioita. Kokemus jatkuvasta käytännöstä on 45 vuotta. Tänä aikana lääkäri pystyi parantamaan tuhansia potilaita eri puolilta maailmaa. Rikkaalla kokemuksella ja ammattimaisuudella on suuri rooli tarkassa diagnoosissa, tehokkaan hoidon nimittämisessä. Tämän seurauksena potilaat paranevat ja paranevat nopeutetusti.

Tohtori Bank - Tel Avivin yliopistossa valmistunut diplomi-tutkinto. Hänellä on pitkä harjoittelu Yhdysvalloissa, joka on kouluttautunut sisäisten sairauksien ja reumatologian alalle Kolumbian yliopistossa.

Tällä hetkellä hän on lääketieteen professori, opettaja, luennoitsija Tel Avivin ja Kolumbian yliopistoissa. Usein toimii tutkimusjohtajana. Lääkäri sai maailmankuulunsa vuonna 1986, kun havaittiin uusia tyyppejä immunosyyttejä, jotka vastaavat mikrobi-, virus- ja kasvainsolujen tunnistamisesta. Tähän mennessä maailman asiantuntijat käyttävät tätä löydöstä aktiivisesti reumaattisten ja autoimmuunisten patologioiden, veren ja ihon sairauksien, erilaisten tarttuvien prosessien hoidossa.

Profiili päällä Researchgate 

Koulutus ja työkokemus

  • Lääketieteellinen tiedekunta Tel Avivin yliopisto, Israel
  • 7-vuotinen palvelu lääkärinä Israelin puolustusvoimissa
  • Sisätautien ja reumatologian harjoittelu Columbian yliopistossa, New York, USA
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.