^

Terveys

Nivelet, lihakset ja sidekudos (reumatologia)

Miksi vasikka kouristaa ja mitä tehdä?

Näiden monien oireiden joukossa erottuvat epänormaalit tahattomat liikkeet - kouristukset ja kouristukset, joihin kuuluvat polttomat myokloniset kouristukset jalkojen vasikoissa, jotka ovat melko kivuliaita hauislihaksen gastrocnemius -lihaksen (Musculus gastrocnemius) supistuksia.

Achondroplasia

On olemassa monia harvinaisia synnynnäisiä sairauksia, ja yksi niistä on luun kasvun rikkomus - achondroplasia, mikä johtaa voimakkaaseen suhteettomaan lyhytkasvuisuuteen.

Sidekudoksen dysplasian hoito

Valitettavasti ei tunneta menetelmää, joka pysyvästi päästäisi eroon sidekudoksen dysplasiasta, koska tämä on geneettinen ongelma. Monimutkaisten toimenpiteiden pätevä käyttö voi kuitenkin vakauttaa potilaan tilan, lievittää sairauden kliinisiä oireita.

Sidekudoksen dysplasia lapsilla ja aikuisilla

Tällaisen oireyhtymän, kuten sidekudoksen dysplasian, sanotaan olevan, kun ihmiskehossa on syntymästään lähtien taipumusta nivelten, kuten myös muiden kudosten, rustokudoksen muodostumisen häiriöihin. 

Osteokondropatian hoito

Lääkehoidon lisäksi potilaalle määrätään fysioterapia: terapeuttinen hieronta, elektroforeesi, parafiinihaudet, lämmitys, liikuntaterapia, iskuaaltohoito.

Osteokondropatia lapsilla

Lapsilla tämä patologia on paljon yleisempää kuin aikuisilla. Tämä johtuu niiden luusysteemin aktiivisesta kasvusta. Tärkein ikäryhmä potilaista 2 - 18 vuotta.

Luun osteokondropatia

Osteokondropatia on osteo-nivelsysteemin sairauksien ryhmä. Niille on tunnusomaista luustokudoksen huokoisen aineen marginaalisen osan aseptinen subkondraalinen infarkti paikoissa, joissa on enemmän stressiä.

Kellerin osteokondropatia

Se esiintyy kahdessa muodossa, vaikuttaa jalkojen luut ja on ikään liittyvä. Useimmiten niitä esiintyy lapsilla ja nuorilla.

Osteochondropathy Shlyatter

Sairaus ilmenee tuki- ja liikuntaelimistön pitkäaikaisen vamman taustalla luuston voimakkaan kasvun aikana. 

Osteochondropathy Scheuermann-Mau

Sairaudelle on ominaista rintakehän ja nikamien kehojen vahingoittuminen, kytkentälevyt. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.