^

Terveys

Nivelet, lihakset ja sidekudos (reumatologia)

Nodulaarinen periarteriitti

Harvinaiseen patologiaan - periarteritis nodosa - liittyy keskikokoisten ja pienten valtimoiden vaurioita. 

Retroperitoneumin fibroosi

Tällaiselle harvinaiselle sairaudelle, kuten retroperitoneaaliselle fibroosille, on tunnusomaista kuitukudoksen liiallinen kasvu mahalaukun ja suoliston takaulkopinnan takana.

Coxitis lonkkanivelen

Lonkkaniveltulehdus tai niveltulehdus voidaan määritellä lonkkanivelen koksiitiksi, jossa termi "coxitis" (latinasta coxae - reisi) - tulehdusprosessin paikkaa määrittelemättä - on lääketieteellisestä näkökulmasta omavarainen..

Pureskelulihasten kontraktuura

Pureskelun aikana alaleuan liikettä aikaansaavien lihasten pitkittynyt jännitys ja supistuminen (musculi masticatorii) diagnosoidaan pureskelulihasten kontraktuuriksi.

Miksi vasikka kouristaa ja mitä tehdä?

Näiden monien oireiden joukossa erottuvat epänormaalit tahattomat liikkeet - kouristukset ja kouristukset, joihin kuuluvat polttomat myokloniset kouristukset jalkojen vasikoissa, jotka ovat melko kivuliaita hauislihaksen gastrocnemius -lihaksen (Musculus gastrocnemius) supistuksia.

Achondroplasia

On olemassa monia harvinaisia synnynnäisiä sairauksia, ja yksi niistä on luun kasvun rikkomus - achondroplasia, mikä johtaa voimakkaaseen suhteettomaan lyhytkasvuisuuteen.

Sidekudoksen dysplasian hoito

Valitettavasti ei tunneta menetelmää, joka pysyvästi päästäisi eroon sidekudoksen dysplasiasta, koska tämä on geneettinen ongelma. Monimutkaisten toimenpiteiden pätevä käyttö voi kuitenkin vakauttaa potilaan tilan, lievittää sairauden kliinisiä oireita.

Sidekudoksen dysplasia lapsilla ja aikuisilla

Tällaisen oireyhtymän, kuten sidekudoksen dysplasian, sanotaan olevan, kun ihmiskehossa on syntymästään lähtien taipumusta nivelten, kuten myös muiden kudosten, rustokudoksen muodostumisen häiriöihin. 

Osteokondropatian hoito

Lääkehoidon lisäksi potilaalle määrätään fysioterapia: terapeuttinen hieronta, elektroforeesi, parafiinihaudet, lämmitys, liikuntaterapia, iskuaaltohoito.

Osteokondropatia lapsilla

Lapsilla tämä patologia on paljon yleisempää kuin aikuisilla. Tämä johtuu niiden luusysteemin aktiivisesta kasvusta. Tärkein ikäryhmä potilaista 2 - 18 vuotta.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.