^
A
A
A

Miten säilyttää naisen kauneus: Vitaminoterapia

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Sana "kosmetiikka" käännöksessä kreikaksi tarkoittaa taidetta koristella. Muinaisina aikoina kasviperäisiä kosmeettisia tuotteita käytettiin paitsi antaa kasvojen ja kehon iholle tietty väri, tuoreus ja kauneus, mutta myös estää sen kuivuminen pois.

Me kaikki haluamme yhden asian: elämme mahdollisimman kauan, ylläpidämme hyvää terveyttä, kestävyyttä, toimintaa, kehon kauneutta, onnellisuutta ja luodaan edellytyksiä onnelliselle elämälle.

Noin 50% terveydestämme riippuu elämäntavoista, 20% erilaisten ympäristötekijöiden vaikutuksesta, 20% kunkin ihmiskehon biologisista ominaisuuksista ja ominaisuuksista, mukaan lukien perinnöllisyys ja vain 10% terveyspalveluista.

Nykyään aikakaudella koneellistaminen ja liikenne, erityisesti kansalaiset eivät johda aktiivista fyysistä elämää, ja tämä johtaa häiriöitä metabolisia prosesseja elimistössä, rytminen Työn sydän, keuhkot, ruoansulatuskanavan, hermostoon ja tasapainottaa ihoa. Siksi liikuta mahdollisimman paljon, käytä jokaista mahdollisuutta kävellä keskimäärin tai ajaa vähintään 8-10 kilometriä päivässä.

Olemme myös elämme kemian, meitä ympäröi kemikaaleja: kävele jalkakäytävällä synteettisten vaatteiden, käytä polyeteenistä käsitellään kemikaaleja, mikä ei ole samantekevää kehomme, varsinkin pitkän käytön jälkeen, ne aiheuttavat usein allergisia reaktioita.

Lääketieteellinen maailma on viimeisten 20 vuoden aikana puhunut kasviperäisten ja biologisten alkioiden lääkkeiden tärkeydestä.

On huomattava, että sairaudet ja kosmeettiset ihon virheiden vastauksena ärsyttävä ympäristötekijät ja voi aiheutua vahinkoa ja toimintahäiriöstä sisäelinten ja järjestelmät: aineenvaihdunta, sairaudet umpirauhasissa verenkiertoelinten sairaudet, ruoansulatuskanavaan, ikääntyminen muutokset ja muut tekijät.

Siksi kosmetiikka, tieteenä, perustuu läheisten tieteiden saavutuksiin: hoito, endokrinologia, gerontologia, dermatologia, fysiologia, ruokavalio jne.

Sairaalassa kärsivällinen tilanne heijastuu lähinnä kasvoihin. Maksa, vatsa ja suoliston sairaudet kasvavat nopeasti. Ummetuksesta kärsivillä potilailla on harmaa, maanläheinen ihonväri.

Tuore, iloinen kasvot on terveellisen peilin. Kauneus ja terveys liittyvät läheisesti toisiinsa. Kauneutta voidaan ylläpitää kosmetiikan lisäksi myös tuoreiden hedelmien ja vihannesten säännöllisellä kulutuksella. Monet ulkonäön puutteet riippuvat vitamiinien ja hivenaineiden puutteesta.

Esimerkiksi vitamiinipuutos:

A - (retinoli) aiheuttaa ns. Yötaukoa (hemaloomaa), kuivaa ihoa, hiustenlähtöä, haurautta ja rasva-seborrhea, kivulias ihon tyyppi ja voiteet eivät auta;

B1 - (tiamiini) - päänsärky, väsymys, heikkouden tunne ja lihasten heikkous, ruoansulatuskanavan häiriöt, hermosto ja kynsien hauraus.

B2 - (riboflaviini) - silmän nopea väsyminen, näkökyvyn heikkeneminen, valonarkuus, suun kulmissa, seborrhea, pisamia ja pigmenttipaikkoja.

C - (askorbiinihappo) - sen puute vähentää immuunivahvuutta, vastustuskykyä, ruokahaluttomuutta, ylikuormitusta, verenvuotojen kuminautumista, vaaleaa ihonväriä ja kynsien pehmennystä.

Vitamiini ennenaikaista vanhenemista ja ehkäisyyn musertava organismin ihon yleisesti ja erityisesti on ratkaiseva merkitys. Johtopäätös on käyttää enemmän tuoreita vihanneksia ja hedelmiä runsaasti vitamiineja, orgaanisia suoloja, rikkiä ja rautaa (eli porkkana, selleri, pinaatti, persilja, sipuli ja valkosipuli, kurkut ..).

Haluamme kiinnittää huomionne siihen, että B1-vitamiini on sisältämässä jauhetaan vain karkea jauho, ja valkoisista jauhoista valmistetuissa tuotteissa on lähes olematonta.

Rauta - on suuri vaikutus ihon puhtauteen ja tuoreuteen. Sisältää lihaa, kurkkua, vadelmia, karviaisia, kirsikoita, omenoita sekä pinaattia ja punaista kaalia.

Rikki löytyy pinaatti, sipuli, punajuuri, kurkut ja päärynät.

Magnesiumsuolat - antavat joustavuutta lihaksille ja jänteille, löytyy kirsikka, karviainen, pinaatti, retiisi ja sitruunat.

Fosfori on tärkeä fyysiselle ja psyykkiselle stressille. Se on valkoinen ja kukkakaali, kurkku ja retiisi.

On pidettävä mielessä, että henkinen ja fyysinen ylilyöntejä lisää merkittävästi vitamiinien ja hivenaineiden tarvetta. Vitamiinien ja mikroelementtien päivittäistä vaatimusta kompensoidaan 100 g: n hunajan otolla. Tietenkin on parempi, että ne päästävät kehoon eri elintarvikkeista.

Drageessa otetut vitamiinit käsitellään ambulanssina, kun kehosi tarvitsee kiireellistä tukea. Koiran nousun, mustaherukoiden, sitruunan, tuore kaalasalaatin, muiden vihannesten ja hedelmien infuusio, kaikki tämä on hyödyllisempi kuin tabletoitu vitamiini.

Toniksen arvokas lääke on eleutherococcus, se palauttaa nopeasti voiman ja unen, lisää henkistä ja fyysistä suorituskykyä, normalisoi hormonitoiminnan toimintaa ja vastaavasti aineenvaihduntaa.

Biologisesti aktiivisia mehiläishoitotuotteita käytetään laajalti, ne ovat voimakkaita adaptogeeneja. Kosmetiikassa erityisen tärkeä rooli on hunajan, emoainemäärän ja siitepölyn systeeminen käyttö. Nämä pcheloprodukty hyvin rikastuttavat kehomme ravintoaineita, vitamiineja, entsyymejä, hivenaineita, aminohappoja ja monimutkainen erilaisten sairauksien hoitamiseksi parantaa kehon vastustuskykyä, tunne iloisuus, emotionaalinen työ asenne, voi vähentää saanti kemikaalien ja joissakin tapauksissa peruuttaa ne.

Kaikki edellä mainitut koskevat täysimääräisesti mehiläisten aiheuttamaa siitepölyä, jota kutsutaan myös nimellä obnozhka.

Pollen sisältää B-vitamiinien tarpeellisen kompleksin. A-vitamiini on siitepölyssä 20 kertaa enemmän kuin porkkanoissa. Siitepöly sisältää 27 mikroelementtiä, 20 aminohappoa, mukaan lukien 10 välttämättömää aminohappoa, joita ei voida syntetisoida elimistössä, vaan tulevat vain tuotteisiin. Kaksi teelusikallista siitepölyä antavat päivittäin ihmisen tarpeen aminohappoille.

Ennaltaehkäisevän tarkoituksen mukaisesti siitepölyä otetaan yksi tl (15 grammaa) kahdesti päivässä, ja terapeuttisiin tarkoituksiin on välttämätöntä kestää 25-30 g kahdesti päivässä. Pollen on otettu ennen aterioita, pureskelut hyvin. Jos ei ole diabetes, parhaan vaikutuksen vuoksi on suositeltavaa ottaa siitepöly yhtä paljon hunajaa.

Siitepölyn vastaanotto tapahtuu kuukauden kuluessa, tarvittaessa toistetaan neljäsosassa.

trusted-source[1], [2], [3]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.