^

Raskaus kuukaudessa

Jos lasket raskauden kuukausina, niin se osoittautuu täsmälleen 9 kuukautta. Kahden ensimmäisen kuukauden aikana syntymishetkestä lähtien uuden organismin äidin kohdussa on yleensä nimitystä alkio, jonka koko on enintään 30 mm pitkä. Tulevaisuudessa sitä kutsutaan hedelmäksi.

Nyt raskaus kuukausien synnytyslääkärinä pidetään harvinaisena: se on oikeampaa ja helpompaa tehdä se viikoilla ja kolmanneksella. Keskimääräinen raskaus kestää 40 viikkoa (kolme kolmekymmentä kolmen kuukauden ajan kussakin), vaikka normaali jakso vaihtelee 37: sta 42 viikkoon.

Alkion ja sikiön herkkyys negatiivisille vaikutuksille on korkeampi, sitä lyhyempi raskausajan. Alkion aikana spontaanin abortin riski on noin 10 kertaa suurempi kuin sikiön aikana - 9. Viikosta ennen syntymää.

Raskaus viikossa

On harvinaista, että naisella on onnea oppia raskaudestaan hänen hyökkäyksensä ensimmäisinä päivinä. Yleensä raskauden merkkien ilmeneminen alkaa 2-5 viikon kuluttua hedelmöityksestä. Ja heti kun tuli tietoiseksi siitä, että "ihme tapahtui", naiset alkavat harkita raskautta viikkoja, päiviä, tunteja ja minuutteja.

Miten lapsen kohdunsisäinen kehitys on?

Ensinnäkin kaksi solua muodostuu yhdestä solusta, sitten esiintyy poikittainen supistuminen jakamalla nämä kaksi solua kahteen muuhun - niistä neljä on, sitten kahdeksan, kuusitoista, kolmekymmentäkaksi ja niin edelleen.

Raskaus: kolmas raskauskolmannes

Kolmas raskauskolmanneksen pituus kestää 28 viikkoa lapsen syntymästä. Lääkäri laskee tietyn synnytyksen (40 viikkoa), mutta lapsi katsotaan täytetyksi, jos syntyy 37 - 42 viikosta ...

Raskaus - toinen raskauskolmanneksen

Toisen kolmanneksen raskaus kestää 13-27 viikkoa. Tämä on aika, jonka aikana useimmat naiset alkavat käyttää vaatteita raskaana oleville naisille ja "mielenkiintoinen tila" tulee näkyviin ...

Raskaus: ensimmäinen kolmannes

Raskaus mitataan kolmanneksen viimeisen kuukautiskierron ensimmäisenä päivänä - vain 40 viikkoa. Ensimmäinen raskaus on 12 viikkoa tai 3 kuukautta ...
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.