^

Ensimmäisen veriryhmän ruokavalio: kuinka laihtua kunnolla

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ihmiset - "metsästäjät", joilla on ensimmäinen veriryhmä, kärsivät tietyistä sairauksista. On tarpeen saada käsitys siitä, mitä ongelmia metsästäjät kokevat, jos valitsit ruokavaliota ensimmäiselle veriryhmälle.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Mikä on ruokavalio ensimmäiselle veriryhmälle

Ihmiset, jotka harrastavat säännöllisesti peliä, kärsivät huonosta sopeutumisesta heidän ruokalistoihinsa. Niitä voidaan kutsua konservatiivisiksi. Miksi taistella heidän tapoihinsa, jos keskustelu koskee ruokaa, miksi nämä vaikeudet? Haluatko syödä herkullisia ruokia? Tämä on ihanaa. Älä kiellä itseäsi iloa.

Jos pakotat kehosi syömään ruokaa, jota hän hylkää - koskemattomuus "pettää". Kuka toivoo, että ravitsemuksen muutoksen yhteydessä taistelisi erilaisten sairauksien, pilaantuneen mielialan rasituksen, huolta huomisen pelon ja lääkärin mukaan?

Eksoottinen maa - koskemattomuus "nollilla"

Kuvittele, että olet jättänyt lepoon joissakin eksoottisissa maissa tai paikassa, jossa ilmastolla ei ole tavanomaista samankaltaisuutta elinympäristön kanssa. Ruoalla on erilainen tuoksu, makua on vaikea tunnistaa ruoanlaittoon ja ruokaan liittyvien erojen vuoksi. Tässä tapauksessa älä pelkää, jos elimistö kärsii ilmeisistä vaikeuksista syömisen aikana.

Jos muutokset jatkuvat, immuunijärjestelmä alkaa toimia joskus aktiivisemmin. Joskus jopa hän voi toimia jopa oman organisminsa vastaisesti. Saattaa olla ärsytystä tai allergisia reaktioita niille asioille, jotka ovat ristiriidassa vakiintuneiden elimistönormien kanssa.

trusted-source[6], [7], [8], [9], [10], [11]

Lepää useammin täynnä onnea

Prosessien vaihto oli riittävän aktiivista - joskus luontoon (järveä tai metsää). Kehomme on joskus hyödyllinen frank "zabuchka", jotta se olisi aktiivinen.

Tee urheilua, se vain tuo myönteisen tuloksen. Juoksu tai hiihto, aerobic, kuntoilu, uinti ovat vain plus menetellen laihduttaminen.

Tutkijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden tutkimukset ovat osoittaneet, että metsästäjät usein kärsivät nivelsairauksista, kärsivät mahalaukun lisääntyneestä happoympäristöstä ja heikosta veren koaguloituvuudesta. Muuten, lisääntynyt happamuus voi jopa johtaa haavaumiin.

K-vitamiini, sano hiiva "bye"

Ongelman ratkaisemiseksi huono veren koaguloitavuus - lisätä ruokavaliosi K-vitamiinia. K-vitamiini on riittävä määrä lihaa, munia, maksaa, vihreitä, salaattia ja levää. Jotta ruokavalion toiminta olisi tehokkainta - poista hiivaelementit valikostasi, älä syö hiivaa.

Aspiriini hapettuu voimakkaasti

Jos päätät ottaa toisen aspiriinipillerin - muistaa, se laimen- taa veren, mikä tekee verestä erittäin huonosti koaguloituna.

Hapetuksen minimoimiseksi sisällytetään edullisten tuotteiden luetteloon ne, jotka neutraloivat happamuuden ja "negaavat" negatiiviset seuraukset. Jos et, olet uhattuna gastriitilla tai haavaumilla. Epäilemme, että haluaisit tulla tällaisten ei houkuttelevien tautien omistajaksi.

Voit helposti sanoa hyvästä ylimääräisestä painosta, jos otat huomioon muutamia todellisia asioita ja tarkista heidän ruokansa valinnan.

trusted-source[12], [13], [14], [15], [16]

Ensimmäisen veriryhmän valikko - "paino" muuttuu helposti sana

Ensinnäkin sulje pois valikosta palkokasveista, vehnästä, maissituotteista ja linssistä. Nämä tuotteet johtavat hyvin hitaaseen insuliinin tuotantoon, minkä vuoksi eri aineiden hajoamisprosessi muuttuu hyvin hitaaksi.

Opi sanomaan "ei" Brysseliin ja kukkakaali, valkoinen kaali tästä hetkestä tuli myös vihollisesi. Näiden tuotteiden vuoksi kilpirauhashormoneja tuotetaan huonosti. Tämän jälkeen aineenvaihdunta ei anna laadullista vaikutusta, ja se muuttuu hyvin hitaaksi.

Lisää jodin virtausta kehoon käyttämällä "oikeita" tuotteita. Merilevät ja vihannekset edistävät jodin kehittymistä ja parantavat kilpirauhasen toimintaa, sillä se hyödyttää kaikkia ihmisiä.

Vaikka et halua laihtua, älä anna periksi joditonta suolaa ja muita jodia sisältäviä tuotteita. Jos yrität tehdä kaiken oikein - aineenvaihdunta kiihtyy.

Retiisi, daikon ja retiisi sekoitetaan porkkana mehu yhtä paljon, tämä auttaa parantamaan kilpirauhasen toimintaa.

Aikana laihduttaminen tarvitse treenata, että kukaan ei. Aktiivisen urheilun avulla paino laskee paljon nopeammin kuin mitä tahansa ruokavaliota.

Ensimmäisen veriryhmän ruokavalio muuttaa elämästä luottamusta vain tahdonvoimakkuuteen. Jokainen ruokavalio on suunniteltu ihmisille, jotka työskentelevät itsestään, niille, jotka uskovat vain parhaisiin. Ja sinä, optimistit ja ehdottomat voittajat, haluamme menestyä kaikessa, mitä aloitat. On aika muuttaa, nyt on nyt!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.