^

Ruokavalio kolmannelle veriryhmälle: kuinka laihtua kunnolla

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ihmiset, joilla on kolmas veriryhmä, voivat helposti kestää ruokavalionsa ja jopa tehdä siitä pysyvän elämäntavan. Ja kaikki sen merkittävän ominaisuuden ansiosta se sopii hyvin mihin tahansa ruokavalion muutoksiin ja hermojärjestelmän hyvin säädettyyn työhön. Kuinka laihtua oikein, jos sinulla on kolmas veriryhmä?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Kolmannen veriryhmän edustajien ominaisuudet

Miksi kolmannen veriryhmän ihmisillä on tällainen hyvä vastustuskyky? Koska mukaan teorian alkuperä veriryhmien kuvatulla kirjoissa Peter D'Adamo, ihmiset kolmannen ryhmän - tyypillinen paimentolaisia, jotka pakotettiin reagoida nopeasti mahdollisiin muutoksiin ilmaston ja ruokaa.

Ehkä siksi hermoston stabiilius ja vahvuus siirrettiin heille geeneillä. Kolmannen veriryhmän edustajien ei kuitenkaan pidä epätasapainoa heidän ruokavaliotaan, koska muuten he voivat häiritä ulkomaisten bakteerien ja virusten vastustuskykyä.

Kolmannen veriryhmän ihmisten ruokavalion täytyy välttämättä erota monimuotoisuudessa, muuten ne voivat lisätä diabeteksen riskiä. He voivat myös kärsiä multippeliskleroosista ja työolosuhteista kärsivästä kroonisesta väsymysoireyhtymästä, jonka kolmannen veriryhmän henkilöt ovat tavanomaisessa elämässä erilaiset.

Urheilu ja ruokavalio kolmannelle veriryhmälle

Urheilu yhdessä ruokavalion kanssa vaikuttaa erittäin tehokkaasti laihdutusprosesseihin. Uiminen, juoksu ja pyöräily auttavat hyvin palauttamaan verenkierron nopeuden ja vaikuttamaan aineenvaihduntaan (nopeuta sitä).

Mitkä elintarvikkeet ovat kiellettyjä kolmannella veriryhmällä?

  • maissi
  • Tattari ja tavarat siitä
  • maapähkinät
  • Vehnä ja siitä valmistetut tuotteet
  • sokeri
  • Kasviöljyjen rasvat
  • seesami

Nämä tuotteet edistävät rasva-aineiden tallettamista ihmisillä, joilla on kolmas veriryhmä, koska ominaisuus estää insuliinin tuotantoa ja hidastaa siten aineenvaihduntaa.

Vehnä ja siitä tulevat tuotteet (erityisesti puuroa) ovat erittäin kielteisiä vaikutuksia aineenvaihduntaan. Toisin sanoen vehnäastiat lisäävät kehon rasva-talletuksia.

On erittäin tärkeää, että kolmannella veriryhmällä on mahdollisuus harrastaa urheilua, sulkea pois kielletyt elintarvikkeet valikosta ja rajoittaa aterioidensa määrää ilman ylenevää ruokavaliota. Joten olet aina hoikka ja kaunis.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.