^

Ruokavalio toiselle veriryhmälle

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ihmisille, joilla on toinen veriryhmä, on tyypillistä ruoansulatuskanava, joka on vähemmän todennäköistä, että eläinproteiinit digestoidaan vähemmän kuin muut ryhmät. Vastaavasti heille tämä ominaisuus paitsi neljännen veriryhmän. Sen edustajilla on vähäinen happamuus, jonka vuoksi jotkut elintarvikkeet ovat huonosti pilkottuja, varsinkin karkealla rakenteella. Mitkä ovat ruokavalion piirteet ihmisille, joilla on toinen veriryhmä?

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5]

Toinen veriryhmä: ruokavalion piirteet

Liha ja maito

Toinen veriryhmä: ruokavalion piirteet

Tällaisilla ihmisillä liha pilkkoo ja pilkkoo paljon pahempaa kuin esimerkiksi ensimmäisen veriryhmän edustajat - lihaa syöjät, jotka ovat sen ytimessä. Siksi toisen veriryhmän ihmisten lihassa oleva proteiini jakautuu paljon kauemmin.

Ravintoaineet tulevat kehoon paljon hitaammin, ja niiden ylimäärä kertyy rasva-aineeksi. Siksi toisen veriryhmän henkilöt usein tuntevat epämiellyttäviä tunteita vatsaan.

Älä lisää niitä, älä sisällytä ruokavalioon paljon meijeri- ja lihatuotteita. Kumma kyllä, mutta toisessa veriryhmässä ihmiset voivat aiheuttaa ruumiin päihtymistä tai allergisia reaktioita.

Jos toisen veriryhmän edustajat haluavat lypsykarjan, kannattaa ostaa vähärasvaisia tuotteita. Esimerkiksi kefiriä, smetanaa, jogurttia ja maitoa, jonka rasvapitoisuus on nolla.

Soijapavut lihan sijasta

Mutta entä proteiini, jota saamme eläintuotteista? Tarvitsemmeko energiaa? Se voidaan korvata kasvisvalkuaisella. Ihmisille, joilla on toinen veriryhmä, sen erinomainen lähde on soija ja sen tuotteet. Jos vaihdat lihan soijalla, se imeytyy täydellisesti ja pilkkoo, ja sinulla on ohut ja ei parane.

Etkä valittaa ruuansulatuksesta - ruoansulatuskanavasi toimii kuin kello.

Soija on myös hyvä, koska kasvissyöjä ei ole niin vaikeaa ihmisille, joilla on kolmas verityyppi, kuten lihaa. Vihanneksia - salaatteja, vihanneksia, hedelmiä - helposti havaittavissa kolmannen veriryhmän edustajista. Stabiilimpiin hermostoon ja voimakkaampaan immuniteettiin liittyvien töiden lisäksi kasveihin tulisi sisällyttää myös erilaisten lajien pähkinöitä sekä siemeniä ja viljaa.

Silloin on mahdollista tehdä ilman lihaa pitkään, ja jos haluat, voit kieltää sen kokonaan.

Kala

Erilaisia kaloja

Se on myös hyvin imeytynyt. Eri tyyppisiä kaloja (mutta ei kaikkia) on hyvä ruokavalio - se antaa mahdollisuuden saada ravinteita, helposti hajoavista rasvoista. On totta, että toisen veriryhmän ihmisille tarkoitettuja kalaruokia ei pitäisi sisällyttää ruokavalioon joka päivä, mutta vähintään joka toinen päivä - tämä ei vaikeuta ruoansulatuskanavan toimintaa.

Vihannekset ja hedelmät

Pidätkö vihanneksista ja hedelmistä? Hieno. Ne parantavat ruoansulatuskanavaa ja kyllästyvät kehon vitamiineilla. Mutta tässä on tomaatteja ihmisille, joilla on toinen veriryhmä, vain valikosta.

Lectines (proteiini-aineet) niiden koostumus voi aiheuttaa dysbacteriosis tai tulehdus sisäelimiä, jos tomaatteja käytetään väärin. Pepperisalaattia sekä kaikenlaista kaalia ei myöskään suositella. Tämä on karkea kuitu, joka kantaa toisen veriryhmän edustajia enemmän haittaa kuin hyvää.

Mikä on parempi sulkea pois valikosta?

Mandariineja, appelsiineja ja banaaneja ei suositella.

Vehnä ja siitä valmistetut tuotteet (jotka voivat lisätä happamuutta)

Pavut tummista lajeista, pavut - he hidastavat vaihtoprosesseja

Liha - naudanliha, sianliha, kani, lampaat ja muut lajikkeet, mutta nämä - erityisesti

Merenelävät - kaviaari, rapuja, ostereita, simpukoita, sardellia, jopa rapuja sekä meren kalalajia - silakka, kampela, ankerias

Rasvaton maitotuotteet sekä jäätelö

Marjat (erityisesti oliivit)

Kookospähkinät ja pistaasipähkinät

Kasvisrasvat

Ketchup ja majoneesi sekä sinappi

Musta tee, makea sooda, oranssi tuore

Perunat, paprikat, tomaatit

Neutraaliset astiat

Kanan tai kalkkunan liha

Kalaruoista - höyrytetty tai keitetty ahven, hauki, hauki ahven

Maito - kefiristä, juustosta, jogurtista nolla tai vähärasvaista

Vilja ja vilja - kaurapuuro, leseet, ohra, maissi, valkoiset pavut

Marjoista - vadelmista, mansikoista, oliiveista, herukoista ja karviaista

Hedelmät - kiivi, omenat, päärynät, granaattiomena, kaki, persikat, päivämäärät

Kasvisista ja vihreistä salaatista - kurkkuja, punajuuria, retiisiä, kaalia (väriä), kesäkurpitsaa, tilliä, persiljaa, retiisiä

Kananmunat - keitetty ja paistettu

Ihmiset, joilla on toinen veriryhmä, voivat olla hyvin ohuita ja sopivia, jos he sulkevat pois kielletyt elintarvikkeet ruokavaliosta ja suosivat suositeltuja. Laihda helposti ja pysy terveenä!

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.