^

Testosteroni kehossa

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Testosteronin suhteen ajatuksemme alkavat siitä, että tämä on puhtaasti miespuolinen hormoni. Itse asiassa kyllä, hän on uros, mutta ei aivan miespuolinen.

Testosteroni, kuka olet?

Jos lasket huolellisesti ja huolellisesti, osoittautuu, että naaraselimistö tuottaa testosteronia paljon tehokkaammin ja enemmän kuin estrogeeni. Tilanne muuttuu vaihdevuosien ajan. Tutkimukset osoittavat, että vaihdevuosien puhkeamisen aikana tai kun tämä tila lähestyy, nainen menettää noin 50% testosteronista.

Testosteroni on androgeeni. Tämä on tämän hormonin ryhmän nimi. Kreikasta androgeeni on käännetty "androsiksi". Andros on alkeellinen sana, joka sisältää rohkeutta, alkuperäisessä - ihmisen kaltaisessa muodossa.

Naisen ruumiin kolesterolista synnytetään androgeenit samanlaisen periaatteen mukaisesti miesten kiveksissä. He tuottavat myös androgeeneja. Paljon vähemmän sekä mies- että naaraspuolinen organismi tuottavat tämän hormonin toiselle elimelle - lisämunuaisille.

Androgeenit luodaan erityisistä rakennuselementeistä, jotka löytyvät rasva-aineista, munuaisista, aivoista, maksasta ja myös kaikista ihon kerroksista.

Naisilla, jotka ovat ylipainoisia, lääkärit havaitsevat lisääntynyttä määrää hormonia - androgeenia. Se johtuu lisääntyneestä synteesistä, että ne kärsivät liiallisista rasvakertymistä. Miten käsitellä tätä? Hallitse testosteronin tasoa veressä hormonaalisilla testeillä.

Testosteroni sisältä

testosteroni

Testosteroni on elintärkeä, koska se auttaa luomaan uuden elämän. Yhtä välttämätöntä on tämä hormoni kehon miehillä ja toisella puoliskollaan - naisilla. Testosteroni auttaa tuntemaan syvempää ja kirkkaampaa normaalia seksuaalista vetovoimaa, joka houkuttelee molempia sukupuolia toisiinsa.

Testosteroni säätelee rasvasolujen suhdetta kehossa, ja tämä on oikein. Myös lihasmassan määrä riippuu suoraan tämän hormonin tasosta.

Erityisesti naisille testosteronin läsnäolo kehossa on tärkeä, koska se edistää sitä, että laihdutetaan ja lihaksia kasvaa nopeammin. Erityisesti vaikutus paranee, jos henkilö säännöllisesti ja aktiivisesti harjoittaa urheilua.

Hormoni on anabolinen, joten he kutsuvat sitä asiantuntijoiden joukkoon. Rasvakudosten avulla testosteroni stimuloi niiden kasvua ja kylläisyyttä kalsiumilla, parantaa lihasten toimintaa ja rasvaa rasvaa.

Tämä on tärkeää!

Muista koko elämäsi ajan - lihakset toimivat parhaiten polttamalla rasvaa liikuntaa. Jos vuosien kuluessa rasvan määrä kasvaa, lihakset ovat paras ystäväsi liiallisen painon torjunnassa. Junaa lihaskudos, anna sille kuorma, kehittää voimaa ja kauneutta, ja testosteroni on tärkeä rooli. Hän auttaa saavuttamaan tavoitteen menettää painoa ja parantaa kehoa. 

Testosteroni ruokavalio

Paras ruokavalio kaikenikäisille ja ikäisille. Testosteronin ruokavalio on johtajien valinta. Ole mukana urheilussa, aktiivisesti polttaa ylimääräisiä rasvoja, liitä suosikki ihmisi sellaisiin menetelmiin. Rakasta toisiamme, mikä voisi olla parempi kuin rakkaus? Onnea ja terveyttä, rakkaat lukijat.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.