^

Vaaralliset hormonaaliset lisäaineet laihtuminen

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Hyvin usein mainonta lupaa meille lisäravinteita, myös hormoneja, jotka auttavat sinua laihtua. Mutta kaikki eivät tiedä, että nämä lisäaineet voivat sisältää vaarallisia aineita, joita ei ole mainittu pakkauksessa.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7]

Luonnonlisää voivat olla haitallisia

Usein valmistajat voivat mainostaa luonnollisia tuotteita, joiden on vähennettävä painoa. Mutta se ei vähennä sitä. Päinvastoin, se voi lisätä ylimääräisiä kiloja ja aiheuttaa haittaa terveydelle.

Lisäravinteet voivat sisältää todella luonnollisia aineita, mutta ne eivät ole hyödyllisiä organismin. Esimerkiksi ruoho. Yrttien virheellinen valinta voi vahingoittaa sydämen, munuaisten ja maksan terveyttä, jonka kautta kaikki ruumiin sisältämät elintarvikkeet jalostetaan.

Nämä voidaan edistää aineenvaihduntaa lääkkeet, lääkkeiden hormonien adrenaliini, lääkkeiden yhdistelmät raudan ja adrenaliini, ja myös valmisteet hormoneja tireodinami, että in vivo tuottaa kilpirauhasen. Tällaisista valmisteista voi olla myös mainostettu ginseng.

Lue ohjeet

Tämä on tehtävä, jotta ei vaaranneta sellaisten lääkkeiden terveyttä, jotka sisältävät sinulle vaarallisia hormoneja. Lisäaineet yrtteillä, joita mainostetaan luonnollisina korjaustoimenpiteinä painonpudotukseen, voivat olla vaarallisia ominaisuuksia

  1. Maksan vaurioituminen, erityisesti kirroosi, hepatiitti, maksan vajaatoiminta, tämän elimen tulehdus. Nämä ovat tammenlehdet, äiti-ja-äitipuoli, kiinalaiset yrtit, comfrey, misteli.
  2. Nämä yrtit: efedra (kiinalaisilta yrtteiltä) ja kofeiinivalmisteet voivat häiritä sydämen työtä (lisää sydämen rytmiä tai hidastaa sitä), lisää verenpainetta.
  3. Lisäaineet, jotka mainostavat Tian Shi -tuotteina, voivat aiheuttaa maksan ja munuaisten toimintahäiriöitä (munuaisten vajaatoiminta sekä akuutti ja krooninen nefriitti). Näitä lääkkeitä voidaan mainostaa tulehduskipulääkkeinä, ne voivat sisältää lisäaineita, joita ei ole mainittu pakkauksessa, samoin kuin happoja, jotka voivat vahingoittaa mahalaukkua ja suolistoa.
  4. Yrtit, joita mainostetaan laihtuminen huumeita ei saa yhdistää muiden lääkkeiden että henkilö ottaa. Esimerkiksi masennuslääkkeillä.
  5. Hapojen ja masennuslääkkeiden yhdistelmä voi johtaa serotoniinin vapautumiseen, mikä johtaa kiihottumiseen ja lisääntyneeseen ärtyneisyysasteeseen, unettomuuteen. Jos nainen käyttää ehkäisyvälineitä, yrtit voivat vähentää niiden vaikutusta tai jopa vähentää sen nollaan. Ja jos nainen on määrätty hormonaalista hoitoa, se ei ehkä anna odotettua tulosta, sillä yrtit voivat vähentää hormonien vaikutusta yli 50-70%.
  6. Melatoniinin valmisteet koostumuksessa ja erityisesti sen suurentuneet annokset voivat johtaa masennukseen, mielialan vaihteluihin, liikalihavuuteen, vaikeiden päänsärkyjen aiheuttamaan ja korosti stressihormonin kortizolin suurentumista.
  7. Jos lisäaineita on läsnä hormoni DHEA, se voi aiheuttaa lisääntynyt riski akne kasvot, punoitus, ihon hilseily, lisääntynyt hiustenlähtö, voi aiheuttaa ruokahalun lisääntyminen, erityisesti makeisten, ja sen seurauksena - ihmiset kerääntyvät lisäpainoa sijasta laihdutus.
  8. Valmistelut soijalla koostumuksessa voivat estää munasarjojen hormonien eritystä, erityisesti vaihdevuosien aikana. Jos henkilöllä on kilpirauhasen tauti tai munasarjojen leikkaus, ei ole toivottavaa ostaa huumeita soijan kanssa.

Valmisteet, joissa eläinten rauhaset

Suuret ja huonosti lasketut lääkkeiden annokset, joissa on eläinten rauhasia, voivat aiheuttaa korjaamatonta haittaa terveydelle. Eläimet, jotka ovat ottaneet materiaalia huumeisiin, voivat tarttua erilaisiin sairauksiin, ihmiset voivat myös saada tartunnan.

Lisäksi, nämä formulaatiot voivat sisältää suuria määriä kilpirauhashormonin tai adrenaliini, ja se voi estää eritystä munasarjojen hormonien, sekä aiheuttaa iskujen aggression, heikkous, väsymys, mielialan vaihtelut, unettomuus, päänsärkyä.

Ja enemmän valmisteita, joissa eläinten rauhaset voivat olla selittämättömiä, lisää riskiä tarttuvien tautien kehittymisestä.

Valmisteet, joissa eläinten rauhaset, joita henkilö käyttää yhdessä lääkkeiden kanssa kilpirauhasen aktivoimiseksi tai tukahduttamiseksi, voivat aiheuttaa kilpirauhashormonien yliannostusta kehossa. Lisäksi kilpirauhasen kilpirauhashormonit voivat estää hormonin MGH: n tason.

Tällöin kilpirauhanen tuottaa liikaa hormoneja, mikä aiheuttaa lisääntymisjärjestelmän toimintojen tukahduttamista.

Silti se on lisääntynyt taakka sydän, verisuonet, riski kehittyä verenpaineesta johtuen kohonnut verenpaine tai sen muutokset. Myös luut kärsivät, niiden haavoittuvuus on herättänyt ja murtumariski lisääntyy ihmisessä.

Valmistelut laihtuminen ja lämpötila

Jotkut lisäaineista pyrkivät vähentämään lämpötilaa ja vähentämään painoa samanaikaisesti. Tämä voi olla erittäin suuri riski, erityisesti vaihdevuosien tai post-huipentuma-ajan naisten kohdalla. Tällaisissa lääkkeissä, yleensä, lisääntynyt kilpirauhashormonien annos.

Mutta vähäisemmällä määrällä testosteronia ja estradiolihormoneja naisilla 40-45 lisäravinteet, jotka on suunniteltu vähentämään kehon lämpötilaa, voivat olla vaarallisia. Koska samaan aikaan naisen sydän- ja verisuonten toiminta on häiriintynyt - hänelle tämä on suuri ylikuormitus.

Jos epäilet, että hormonaalinen tasapaino ei ole normaali, ja lisäravinteet ovat haitallisia sinulle, tee testit hormoneille. Näin voit määrittää taso hormoneja veressä, tietää, mitä hormoneja kehon liikaa, ja kaikki virhe ja tehdä tietoisen päätöksen siitä, mikä hormonaalista täydentää olisi sinulle hyötyä.

Lisäravinteet ginsengillä

Tätä monipuolista yrttiä suositellaan usein virkistävänä lääkkeenä, joka auttaa monia sairauksia vastaan. Mainostajat sanovat, että ginseng voi vahvistaa ja vahvistaa immuunijärjestelmääsi sekä tartunnan vastustuskykyä. Kaikki tämä on totta, mutta miten ginseng auttaa torjumaan lihavuutta ja auttaa?

Naiset, jotka käyttivät ginsengia liikalihavuutta vastaan, eivät havainneet painon laskua. Tässä numerossa ginseng on hyödytön, kirjoita lääkärit, jotka tekivät tutkimuksia ginsengin vaikutuksesta painoon. Mutta ylipainoisilla on usein ongelmia verenpaineen kanssa, toisin sanoen sen eroja tai lisääntynyttä. Ja ginseng voi edelleen lisätä verenpainetta.

Mitä lisäravinteet voivat aiheuttaa painonnousua?

Hormonaalisia lisäravinteita, jotka voivat aiheuttaa painon nousua, voi olla seuraavia lääkkeitä.

Beetasalpaajat

He voivat herättää joukon ylimääräisiä kiloja ja vahvistaa kehon koskemattomuutta glukoosia ja insuliinia kohtaan. Tästä on olemassa riski syövän kasvainten ja diabeteksen kehittymisestä. Huumausaineiden käyttäjiä on kouristuksia: jotain pahaa, jotain hyvää, libidon väheneminen, apatia saattaa elää.

trusted-source[8], [9], [10], [11], [12], [13], [14], [15]

Trisyklisiä masennuslääkkeitä

Nämä trisykliset lääkkeet eivät edistä laihtumista. Ne antavat ihmiselle valon sijaan toisen tunteen - jatkuvan nälän. Henkilö, joka ottaa nämä masennuslääkkeet, alkaa syödä paljon ja syödä kovasti , joten hän on vaarassa saada painoa, jota on vaikea hallita.

Nämä lääkkeet aiheuttavat myös glukoosin puuttumisen, lisäävät serotoniinin hormonin määrää. Siksi lääkärit suosittelevat hoitoa lyhyeksi ajaksi, ja jos henkilö rikkoo lääkärin vastaanoton ajankohtaa, seuraukset ovat negatiivisia. Lääkkeet, joilla on masennuslääkkeitä trisyklisiä, voivat myös lisätä prolaktiinin pitoisuutta veressä, mikä aiheuttaa rasva-kerrostumien kerääntymistä ja hiilidioksidia.

trusted-source[16], [17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24], [25], [26], [27]

Sekatyyppisiä masennuslääkkeitä

Jos käytät niitä yhdessä hormonien kanssa, niillä voi olla aktiivinen vaikutus painoon. Kasvun suuntaan. Lisäksi sekoitetut masennuslääkkeet voivat merkittävästi vähentää hormonin estradiolin pitoisuutta veressä. Ja enemmän - aiheuttaa uneliaisuutta, heikkoutta, päänsärkyä, lisääntynyt väsymys.

trusted-source[28], [29], [30], [31], [32], [33], [34], [35], [36]

Hormonit, jotka vakauttavat mielialan

Ne voivat myös yhdessä muiden lääkkeiden kanssa aiheuttaa lisääntynyttä väsymystä ja liiallista kiloa.

Diureettiset vaikutukset

Niitä ei pidä käyttää sellaisten naisten hoidossa, joilla on kuukautiset päästöt viikossa. Lääkkeet, joilla on diureetti, erityisesti tiatsididiureetit, voivat aiheuttaa nesteen kertymistä viikkoa ennen kuukauteen.

Sitten ne aiheuttavat kaliumin menetyksen ja tämä hidastaa aineenvaihduntaa ja nainen kärsii PMS: n oireista on paljon vaikeampaa. Kehossa, joka ottaa nämä diureetit, glukoosi-intoleranssi voi myös kehittyä ja huonon kolesterolin taso voi nousta.

trusted-source[37], [38], [39]

Litiumlääkkeet

Ne on suunniteltu lisäämään ruokahalua ja kehon seurauksena kertyy rasva-kerrostumia. Kilpirauhashormonien pitoisuus lisääntyy, kilpirauhasen toiminta lisääntyy, henkilö palautuu. Litiumlääkkeet kehossa kamppailevat aktiivisesti masennuksen oireiden ja maanisten tilojen kanssa, mutta painon koordinoinnissa ne ovat huonoja avustajia, todennäköisemmin jopa vihollisia.

Antihistamiinit

Ne aktivoivat nälkälakeskukset aivoihin ja lisäävät siten ruokahalua. Nämä lääkkeet ovat hyviä vain tilapäiseen käyttöön, muuten riski suuresti toipuu. Antihistamiinilaitteita on määrätty allergiaoireiden lievittämiseksi. Tämä on - lyhyen ajan kuluttua, kunnes henkilö selviytyy sen ilmenemismuodoista.

trusted-source[40]

Laihdutteet, jotka estävät laihtumista

Nämä lääkkeet voivat suorittaa jotain muuta terapeuttista toimintoa, mutta ne eivät auta painonhallintaan - pikemminkin se aiheuttaa sen vakautta. Ne voivat sisältää hormoneja, jotka edistävät rasva-aineiden kertymistä.

Esimerkiksi hormoni prolaktiini, jota pidetään raskauden hormoneina ja joka aiheuttaa kehoa kertymään rasvakudoksia "varassa".

Jos käytät lääkkeitä, keskustele lääkärisi kanssa annoksista ja hoidon kestosta. Jotkut hormonaaliset lääkkeet voivat poistaa masennuksen oireita, mutta kertyvät painoa, joten ne voidaan ottaa vain lyhyen ajan.

trusted-source[41], [42], [43], [44], [45], [46], [47], [48], [49], [50]

Huomio!

Tietojen käsityksen yksinkertaistamiseksi tämä huumeiden käyttöohje "Vaaralliset hormonaaliset lisäaineet laihtuminen" käännetään ja esitetään erityisessä muodossa huumeiden lääketieteellisen käytön virallisten ohjeiden perusteella. Ennen käyttöä lue merkintä, joka tuli suoraan lääkkeeseen.

Kuvaus on tarkoitettu informaatioteknisiin tarkoituksiin, eikä se ole opas itsehoitolle. Tämän lääkkeen tarve, hoito-ohjelman tarkoitus, lääkkeen menetelmät ja annos määräytyy yksinomaan hoitavan lääkärin mukaan. Itsehoito on vaarallista terveydelle.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.