Kauneus jalat

Jalkojen laserepilaatio: kuinka paljon riittää, kuinka monta toimenpidettä tarvitaan

On mahdollista sekä lasin karvanpoisto jalan täydellisesti että karvanpoisto yksittäisten jalkojen, reiden, polvien, varpaiden ja jalkojen takaosista.

Kosteuttava jalkavoite

Jalat saavat aikaan huomattavan päivittäisen kuorman - ne kuljettavat meitä ja vaativat siten varovaista hoitoa, ei vain kasvojen ihoa. Loppujen lopuksi tuskalliset halkeamat, kouristukset ja maissit tekevät liikkumistamme erittäin epämiellyttäväksi.

Pehmentävät jalkavoiteet

Elävä, ilman halkeamia ja halkeamia, jalkojen iho ei ole vain esteettinen ulkonäkö vaan myös tuskallinen tunne. Kanta ja koko jalka kärsivät aina raskaasta kuormituksesta.

Oliiviöljy jaloille

Olive oil for legs käytetään kosmeettisiin tarkoituksiin kosteuttava iho, ravitsemus ja sen kyllästyminen monimutkainen hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Tarkastellaan erityisesti oliiviöljyn jalkahoitoon liittyviä erityispiirteitä.

Suosituimmat pedikyyppityypit

On olemassa monia erilaisia pedikyyrejä, jotka palvelevat puhdistukseen ja kauneuden kynsien. Pedikyyriin kuuluu usein kynsien hoito sekä naulojen maalaus. Hän yleensä antaa naiselle tai miehelle tunteen rentoutumista ja houkuttelevuutta. Tällainen hoito ja hoito jalat ja kynnet voivat kestää jopa kaksi tuntia, ja mini-pedikyyri yleensä kestää noin 30 minuuttia.

Kuinka valita lakkaväri pedikyyriin?

Pedikyyriin on paljon lakkavärejä. Tämän lajikkeen joukossa on helppo eksyä. Lisäksi lakkojen väri pedikyyriin voi riippua päivän ajasta, tarkoituksesta (juhlallinen, romanttinen, liike), kausi, kukkien symbolismi, lopulta. Miten valita oikea väri pedikyyri lakka?

Miten valita hyvä lakka pedikyyriin?

Jaloteruistossa käytetään erilaisia lakkoja. Ne voivat olla haitallisia ja myrkyllisiä, ja ne voivat olla orgaanisia, niillä ei ole myrkkyjä ja tuhota kynnet. Mitä lakkaa pedikyyriin valita ja miten ohjata erilaisia lakkaa?

Miten pedikyyri tehdään

Sen lisäksi, että nauloja kädessä, myös jalkojen nauloja on huolehdittava. Pedikyyri tulee latinan sanasta "pedis" ja "cura". Sana pedis tarkoittaa "jalkoja" ja "cura" tarkoittaa apua, hoitoa eli "jalkojen auttamista" tai jalkojen hoitoa. Pedikyyri voidaan määritellä prosessiksi, joka parantaa jalkojen ja kynsien ulkonäköä. Kuinka tehdä pedikyyri kotona ja miten suojautua infektioilta kylpylässä?

Vedenmenetelmät suonikohjuja vastaan

Jos olet työskennellyt koko päivän ja jalkasi ovat vain surinaa, sinun pitäisi tehdä vesihoito jaloille.

Voimistelu jalkojen luista

Voimistelu jalkoja pitkin auttaa jalkaa purkamaan, ottamaan oikean muodon ja jopa korjaamaan pieniä puutteita jalan rakenteessa.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.