Jalkojen sairaudet

Gangreeni jalat

Kudosten mätänemisen (hajoamisen ja kuoleman) takia ruumista syöpäsairaus tai haavauma, kreikkalaiset kutsuivat niitä gangrainaksi. Joten jalan gangreeni on sen kudosten tuhoaminen ja kuolema, joka johtuu verentoimituksen lopettamisesta ja / tai bakteeri-infektiosta. Tämä on vaarallinen sairaus, joka voi johtaa amputaatioon tai kuolemaan.

Postflebiittinen alempi raajan oireyhtymä

PTF: iden erityispiirre on se, että sen vakavat oireet kehittyvät pitkään akuutin tromboosin jakson jälkeen ja niitä on vielä vaikeampaa taistella kuin taustalla esiintyvän taudin kanssa.

Miksi kantapää herättää ja miten päästä eroon kipuista?

Jos istukkakehää venytetään liikaa, kalkän sisäpuolelle muodostuu ulkonema tai osteoptiitti, jota kutsutaan kannuksi.

Rod maissi: ulkonäkö, rakenne, hoito

Jalkojen pohjojen (natrops) ja sängyn kalluksen pohjalliset pinnallinen omozolelosti on yksi tavallisimmista jalkaongelmista. Hyperkeratosis-alueet ja sarveiskalvon kouristukset voivat esiintyä jalkojen missä tahansa osassa, ja joissakin ihmisissä kädestä muodostuu ydinkallus.

Halkeamia kantapäässä

Ongelma on yhtä yleinen sekä naisille että miehille. Voidaan esiintyä milloin tahansa, ja jopa lapsilla.

Raskaat korot lapsilla

Lapsuudessa kudokset kutistuvat paljon harvemmin kuin aikuisilla, koska lasten iho on hellä, eikä mekaaniset tekijät vaikuta. Kuitenkin tietyissä olosuhteissa halkeamia voi esiintyä lapsilla. 

Raskaudet raskauden kynällä ja synnytyksen jälkeen

Raskauden aikana kaikki nykyiset naisten ongelmat etenevät. Tätä helpottaa vähentynyt immuniteetti, jatkuvat muutokset hormonaalisessa taustassa. 

Miksi halkeamat kantapäässä eivät paranna, satuttaa ja mitä tehdä?

Halkeihin liittyy usein kipu, jos ne tunkeutuvat riittävän syvälle jalkaan tai jos tulehdusprosessin kehitys on alkanut. Jotta voitaisiin poistaa eräiden kipulääkkeiden kipu, ei riitä, vaikka tietenkin ne osoittautuvat varsin tehokkaiksi. 

Halkeamia miesten kannoilla

On tunnettua, että kävelyn aikana miehet kantavat ensisijaisesti pääpainon kantapään kohdalla, siksi tämä kehon osa kärsii ensinnäkin. On välttämätöntä varmistaa tämän ongelman luotettava ehkäisy ja hoito.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.