Moolien poistaminen

Lyijykynä syylien ja papilloomien poistamiseen

Lapisin käytön pitäisi olla, mutta ei välitön. Sinun on käsiteltävä syyliä viikosta kuukauteen. Pienet ja pehmeät vauriot käsissä reagoivat hyvin hoitoon; kovat vanhat syyliä pohjassa (piikit) tarvitsevat muita tehokkaampia korjaustoimenpiteitä.

Viferon syyliä

Virussyylät voivat ilmestyä minkä tahansa kehon osan iholle, joka on saanut ihmisen papilloomaviruksen. Yksi tehokkaimmista viruslääkkeistä ulkoiseen käyttöön on Viferon.

Voiteet ikäpisteistä: ihon, kasvojen, käsien, arvostelujen iholla

Riippumatta siitä, kuinka paljon me haluamme saada tasaisen, puhtaan ihon ilman synnynnäisiä merkkejä ja pigmenttipisteitä, et tule vastustaa luontoa, siksi sinun on usein kamppailtava sen naurettavien vitsien kanssa erityisten menetelmien ja keinojen avulla.

Äyriäisten voiteet

Kaikki lehdistä saadut kermaa koskevat lääketieteelliset merkinnät puuttuvat, koska pisamia ovat täysin vaarattomia terveydelle.

Syntyvyyden poistamisen vaikutukset

Hyvin usein syntymämailla on lukemista poistoon. Esimerkiksi lääkäri kehottaa sinua eroon syntymästä, jos se on epämiellyttävässä paikassa ja jatkuvasti hankaa vaatteita vastaan.

Moolien poistaminen typellä

Tämä menettely toteutetaan monissa klinikoissa ja kauneushoitoloissa.

Synnytyksen kirurginen poistaminen

On olemassa monia menetelmiä poistaa syntymämerkki, yleisimpiä on kirurginen. Tarkastele menettelyn ominaisuuksia, todisteita sen toiminnasta ja mahdollisista seurauksista.

Moolien poistaminen kotona

Jos nevus sijaitsee kehossa niin, että se voi olla vioittunut, se ei ole esteettinen ulkonäkö tai tuo eri tyyppistä epämukavuutta, se voidaan poistaa.

Moolien poistaminen: yleiskatsaus tärkeimmistä menetelmistä

Ajankohtana poistaa ei-toivottuja nevuksia monin eri tavoin kuultuaan lääkärin kanssa.

Moolin poistaminen elektrokomagulaatiolla

Joskus on erittäin hankalaa suojata kehosi kaikenlaisilta vammoilta, joten laserleikkauksen korjaaminen on tullut hyvin suosittu menettely erityisesti naisille.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.