^

Terveys

Psoriaasin kotihoito

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Psoriaasin hoito kotona on ylimääräinen toimenpide, joka ei ainoastaan häiritse peruslääkitystä, vaan edistää vakaampaa remissiota.

Taudin historia

Yksi lääketieteen perustajista, Hippokrates jo neljännen vuosisadan eKr. Ajalta, tutki joukon sairauksia, jotka koskettivat ihoa. Se oli Hippokrates ajatus yhdistää kaikki outo dermatologisten ongelmien yhteen luokkaan, jotka olivat mukana jäkälät, ihottuma, lupus, merkkejä ihon kuorinta. Erillinen tauti oli lepra, koska sille oli ominaista kyky infektoida muita. Myöhemmin ryhmä ihosairauksien tuli selvemmin eriytetty, mutta psoriasis ei ollut erillistä tautia yksiköt voivat siis vieläkään selvää syy ja monipuoliset tehokasta hoitoa ei löydy. Ihmisillä, joilla oli epäonnistuminen sairastua ihosairauksiin, joutui kaikenlaisia vainoja, niitä vältettiin paitsi ympäröivillä, mutta joskus myös lääkäreillä. Vähän selkeyttä tutkimuksen psoriaasin käyttöön XIX-vuosisadalta englantilainen, Will, joka kuvaili tauti, joka erotettiin hänestä lepra, sieni-infektiot, herpes ja vitiligo. Ison-Britannian lääkäri aloitti tieteellisen kehityksen tämän monimutkaisen sairauden hoidossa, ja hänen oikeaan syynsä jatkettiin neurologeilla ja dermatologeilla paitsi Euroopassa ja myös Venäjällä. 1990-luvulla psoriaasia kutsuttiin systeemiseksi sairaudeksi, joka aiheutui perinnöllisistä tekijöistä, immunologisista muutoksista, hermoston ja henkisen järjestelmän patologeista. Tähän mennessä psoriaattisia oireita on tutkittu hyvin, kuvataan yksityiskohtaisesti, mutta tässä on keinoja, joilla voidaan täysin parantaa psoriaasin ihmisiä, ei ole vielä löydetty. Kuten psoriasisvaurioissa lisäksi aiheuttaa psyykkisiin ongelmiin ja häiritä esteettinen käsitys, eivät ole oire tappava tauti, psoriaasin hoidossa kotona on täysin mahdollista, ja ei voi vahingoittaa yleistä terveydentilaa henkilön.

Psoriaasin hoidon keskeiset periaatteet epätavanomaisilla menetelmillä ovat seuraavat: 

  • Psoriaasin hoito kotona edellyttää kahden tai kolmen menetelmän käyttöä kerralla, koska systeeminen sairaus vaatii integroidun lähestymistavan. 
  • Kotihoidon tulisi olla käytössä pitkään, hoito ei saa olla alle kuukausi. Useimmiten vaihtoehtoisia keinoja käytetään puoli vuotta. 
  • Välineiden tulee olla sekä ulkoisia että sisäisiä. 
  • Edellytyksenä on tiukka ruoka. 
  • Säännölliset käyntejä hoitava dermatologi ja neurologi ovat pakollisia.

Psoriaasin hoito kotona käyttäen fytoterapiaa

Hoito celandin. Celandine on melko myrkyllinen kasvi, koska se sisältää vahvin morfiini-alkaloidi - kelidoniini, niin käytä sitä huolellisesti ja tiukasti noudattaa resepti valmistuksessa decoctions ja infuusiota. Valmistusmenetelmät: 

  • Infuusiona. 1 rkl kuivaa maa-osaa celandinista kaadetaan lasia kiehuvaa vettä ja vaatii enintään 15 minuuttia. Infuusion pitäisi kestää kuukausi 2 rkl puolen tunnin ajan ennen aterioita kahdesti päivässä. Tarpeellisen puhdistustehon aikaansaamiseksi sinun on vaatinut selainta joka päivä uudestaan. 
  • Alkoholi-infuusio celandin. 50 grammaa kuivaa raaka-ainetta kaadetaan kahdella lasillisella alkoholilla tai korkealaatuisella vodkalla. Seosta ravistetaan ja jätetään viileässä, pimeässä paikassa 2 viikon ajan. Ota infuusio tippaina - viisi tippaa puoli tuntia ennen aterioita kolme kertaa päivässä kuukaudessa. 

Psoriaasin hoito kotona sisältää fytosporien käyttöä. Valmistetaan koostumusta varten 4 osaa kelamehua, 3 osaa St. John's Wort kukkia, 2 osaa lonkeroita ja 1 osa yarrow. On helppoa mitata raaka-aineita yhdellä mittakaavalla - 50 gramman lasia. Kerää kaataa kaksi litraa puhdistettua vettä, kiehuudu ja sammuta. Liemi pitää kestää 12 tuntia, jonka jälkeen puolet lasista otetaan 1 kertaa aamulla puoli tuntia ennen aterioita. Kurssi on vähintään kolme kuukautta.

Tällaiset fytogeenit, liemet auttavat puhdistamaan toksiinien rungon, normalisoimaan metaboliset prosessit, säätelemään ja normalisoimaan ruoansulatusjärjestelmän.

Psoriaasin hoito kotona ulkoisilla keinoilla

Voitelu ruohosta. Kuivaa raaka-aineet käsin tai sähköllä. Sekoita maa-selkäruohoa tavallisella vauvan kermalla 1/1 suhteessa. Psoriaattiset plakit voidellaan saatavan voiteen kanssa viikon ajan aamulla ja illalla. Sitten kannattaa ottaa viikon tauko ja toistaa hoito uudelleen. Tällaiset menettelyt olisi toteutettava kolmen tai neljän kuukauden kuluessa. Päinvastoin kuin tehtaan voiteet, jotka sisältävät seleniiniä, kotitekoinen voide sisältää luonnollisia raaka-aineita ja edistää askorbiinihapon ja meripihkahapon tunkeutumista puhdistusaineeseen ihon syvempiin kerroksiin. 

Samalla tavalla voit valmistaa voidetta merkkijonon ruohosta. Jos valmistetaan kahdenlaisia voiteita, ne on vaihdettava viikoittain. Sarja sisältää mangaania, joka edistää aktivointi entsymaattisten prosessien syvemmälle ihon, myös peräkkäin lähtöaine sisältää polyfenoleja, joilla on bakteereja tappava ja supistava ominaisuuksia. Kotona tehtyjen ulkoisten tuotteiden käyttö auttaa estämään psoriaattisten plakkien leviämistä ja vähitellen vähentämään ihon kuorintaprosessia.

Psoriasiksen hoidossa kotona käytetään mineraalikomponenttien käyttöä, kuten kuolleenmeren muta, Kuyalnik-järven muta. Näitä mutakomponentteja sisältäviä valmisteita on nyt helppo löytää apteekkiketjuissa. Tällä tavoin voit järjestää kotitalouden parantumisen. Mudanhoito yhdistyy täydellisesti voiteiden ja dekoosien käsittelyyn. Ainoa ehto on sen käyttö kerran viikossa kahden tai kolmen kuukauden ajan. Kierteitä tulee levittää sovellusmuodolla - levittää likaa psoriaattisiin plakteihin, kääri ne kangasta ja pidä noin puolitoista tuntia. Edellä mainittujen menetelmien lisäksi on välttämätöntä noudattaa tiettyä ruokavaliota, joka sisältää hypoallergeenisia tuotteita, runsaasti juomia, mikä edistää myrkkyjen nopeaa poistamista. Psoriaasin hoito on käsittämätöntä ilman rentoutumistekniikoiden ja anti-stress-menetelmien tutkimusta, joita voit hallita itse. Schultzin autogeenisen harjoittelun klassinen tekniikka osoittautui erittäin hyödylliseksi. Tämä on pitkään vakiintunut teknologia, joka on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen ihmispsyylille. Psoriaasin hoito kotona pitäisi olla mahdollisimman kattava ja pitkä. Psoriaasi ei ole vielä kukistanut ketään, mutta tuhansia ihmisiä on saavuttanut pysyvän remission ja merkittävän vähenemisen taudin ilmentymisessä, mikä tarkoittaa, että tauti on hoidettavissa.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.