^

Terveys

Fysioterapia

Rikkivetykylvyt: merkinnät, hyödyt ja haitat

Rikkivetykylpyjä kutsutaan myös rikkikylvyiksi: lääkeveden koostumuksessa on perusparantava ainesosa, joka on kaasumainen aine rikkivety.

Sanatoriot, joissa on rikkivetykylpyjä

Kaikkia maailman maita ei voida käsitellä rikkivedyllä. Onneksi neuvostoliiton jälkeisessä tilassa on useita balneoterapiaan erikoistuneita lääketieteellisiä laitoksia.

Harjoitusten monimutkaisuus, krooninen ja obstruktiivinen keuhkoputkentulehdus

Harjoittelut keuhkoputkentulehduksille ovat ylimääräinen hoitomenetelmä, ne on suunniteltu nopeuttamaan hoitoa, maksamaan iloisuutta ja palauttamaan kehon sairauden jälkeen. Onko ilman hengittäminen todella auttanut tätä ja miten?

Pankit takana hoidettaessa bronkiitti aikuisille ja lapsille

Vanhempien sukupolvien ihmisillä heidän lääketieteellisissä pakkauksissaan oli pankkeja, jotka keuhkokuumeen ollessa yskäksi asetettiin heidän selkänsä päälle. Ne ovat hyvin samankaltaisia pankkeihin nähden, mutta niillä on pyöristetty pohja. Niiden kapasiteetti on 30-70 ml.

Miten hieronta keuhkoputkentulehduksella: kuivatus, värähtely, voi, paikalla

Tämä on mahdollista terapeuttisen hieronnan perusperiaatteiden ansiosta: verenkierron parantaminen, imusolmukkeiden verenkierto, aineenvaihdunta ja troofinen kudos.

Fysioterapia lasten ruoansulatuskanavan sairauksiin

Fyysiset harjoitukset vaikuttavat keskushermoston kautta tapahtuvaan ruoansulatukseen moottori-visceral refleksien kautta. Erityiset fyysiset harjoitukset parantavat verenkiertoa vatsaontelon elimissä, mikä auttaa vähentämään pysähtymistä ja palauttamaan normaalit moottoritoiminnot.

Lasten suolistosairauksien fysioterapia

Fysioterapia lasten suolistosairauksiin määrätään riippuen häiriöiden tyypistä. Ärtyvän suolen oireyhtymään, johon liittyy ummetus ja toiminnallinen ummetus, kehitettiin seuraavat suositukset.

Electropuncture

Sähköpistooli - vaikutukset biologisesti aktiivisiin pisteisiin tietyillä matalataajuisilla virroilla, jotka ovat ilmaisseet inhibitorisia, kipua lievittäviä, hyposensittavia, antianginaalisia vaikutuksia.

Unenpuutehoito

Viime vuosina keskusteltiin yhä enemmän mahdollisuudesta käyttää deprivaatiota (unihäiriö) masennuksen hoitoon. Useimmat tutkijat suosittelevat tätä menetelmää sekä endogeenisen depressiivisen hyökkäyksen alkuvaiheissa että terapeuttisesti kestävän masennuksen tapauksissa.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.