^

Terveys

Fysioterapia

Harjoitusten monimutkaisuus, krooninen ja obstruktiivinen keuhkoputkentulehdus

Harjoittelut keuhkoputkentulehduksille ovat ylimääräinen hoitomenetelmä, ne on suunniteltu nopeuttamaan hoitoa, maksamaan iloisuutta ja palauttamaan kehon sairauden jälkeen. Onko ilman hengittäminen todella auttanut tätä ja miten?

Pankit takana hoidettaessa bronkiitti aikuisille ja lapsille

Vanhempien sukupolvien ihmisillä heidän lääketieteellisissä pakkauksissaan oli pankkeja, jotka keuhkokuumeen ollessa yskäksi asetettiin heidän selkänsä päälle. Ne ovat hyvin samankaltaisia pankkeihin nähden, mutta niillä on pyöristetty pohja. Niiden kapasiteetti on 30-70 ml.

Miten hieronta keuhkoputkentulehduksella: kuivatus, värähtely, voi, paikalla

Tämä on mahdollista terapeuttisen hieronnan perusperiaatteiden ansiosta: verenkierron parantaminen, imusolmukkeiden verenkierto, aineenvaihdunta ja troofinen kudos.

Fysioterapia lasten ruoansulatuskanavan sairauksiin

Fyysiset harjoitukset vaikuttavat keskushermoston kautta tapahtuvaan ruoansulatukseen moottori-visceral refleksien kautta. Erityiset fyysiset harjoitukset parantavat verenkiertoa vatsaontelon elimissä, mikä auttaa vähentämään pysähtymistä ja palauttamaan normaalit moottoritoiminnot.

Lasten suolistosairauksien fysioterapia

Fysioterapia lasten suolistosairauksiin määrätään riippuen häiriöiden tyypistä. Ärtyvän suolen oireyhtymään, johon liittyy ummetus ja toiminnallinen ummetus, kehitettiin seuraavat suositukset.

Electropuncture

Sähköpistooli - vaikutukset biologisesti aktiivisiin pisteisiin tietyillä matalataajuisilla virroilla, jotka ovat ilmaisseet inhibitorisia, kipua lievittäviä, hyposensittavia, antianginaalisia vaikutuksia.

Unenpuutehoito

Viime vuosina keskusteltiin yhä enemmän mahdollisuudesta käyttää deprivaatiota (unihäiriö) masennuksen hoitoon. Useimmat tutkijat suosittelevat tätä menetelmää sekä endogeenisen depressiivisen hyökkäyksen alkuvaiheissa että terapeuttisesti kestävän masennuksen tapauksissa.

Hygieeninen ja terapeuttinen voimistelu

Soveltuva aamuhygieninen voimistelu ja terapeuttinen voimistelu. Aamuhygieninen voimistelu, joka kestää 5-15 minuuttia, on erittäin hyvä terveysarvo ja sisältää yksinkertaisia voimistelu- ja hengitysharjoituksia sekä rentoutusharjoituksia.

Akupunktio

Akupunktio on yksi reflex-fysioterapian menetelmistä. Menetelmä perustuu tiettyjen ihoalueiden filo- ja ontogeneettisiin suhteisiin sisäisten elinten hermojärjestelmien ja humoraalisten järjestelmien kautta.

Värisevä rentoutuminen

Vibromassage relaksaatio on yhdistetty vaikutus alhaisen taajuuden värähtelyn ihmisen kehoon vaihtelevalla amplitudilla ja jaksollisella mekaanisella rullalaakerilla.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.