^
A
A
A

Voit poistaa seksuaalisen halun käytöstä

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

29 December 2016, 09:00

Tutkimusryhmä totesi, että on mahdollista hallita henkilön seksuaalista halua, sillä vain aivojen aivojen stimulaatiota tarvitaan magneettikentillä. Uusi työ on koonnut tutkijoita Pittsburghin yliopistosta ja Kalifornian yliopistosta, ja asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että he ovat löytäneet keinon "käynnistää" ja "kytkeä pois" seksuaalinen halu ilman, että hän vaikuttaa aivoihin.

Perustana asiantuntijat ottivat transkraniaalisen magneettisen stimulaation, jota käytetään lääketieteessä erilaisten häiriöiden hoitamiseksi. Tämä noninvasiivinen stimulaation cortex käyttämällä lempeä magneettipulsseja on aivan kivuttomasti, lisäksi sen avulla valvoa dopamiinitaso - hormoni vastuussa psyko-emotionaalinen tila henkilö.

Transkraniaalinen magneettinen stimulaatio käytetään erilaisiin mielenterveyshäiriöihin, aivoverisuonitauteihin, traumaattisiin selkäydinvammoihin jne.

Työnsä aikana tutkijat tarkistivat, olisiko transkraniaalinen magneettinen stimulaatio auttaisi hallitsemaan miehen sukupuolta. Kokeessa osallistui 20 ihmistä, joilla oli perinteinen seksuaalinen suuntautuminen ja joilla oli vähintään kaksi seksikumppania viime vuonna.

Aluksi tutkijat työskentelivät dorsolateralisen prefrontal cortexin, aivojen alueen, joka vastasi suoraan palkasta.

Magneettisten pulssien avulla dorsolateralisen prefrontal cortexin toimintaa tukahdutettiin tai tehostettiin. Kokeilun sukupuolielimissä havaittiin erityisiä stimulaattoreita, jotka ilmoittivat siinä tapauksessa, että henkilö onnistui painamaan painiketta tietyn kuvan ilmestymisen jälkeen silmien edessä.

Tutkittuaan muutos alfa aaltojen avulla aivosähkökäyrä, Amerikkalaiset tutkijat ovat tehneet, että stimulointi dorsolateraalinen etuaivokuoren lisää jännitystä osallistujien ja tukahduttaminen, päinvastoin, vähentynyt seksuaalinen halu. Oli mielenkiintoista, että stimulaatio vaikutti osallistujien seksuaaliseen elämään useiden päivän ajan koeajan päätyttyä, mutta jos vapaaehtoisille tarjottiin rahapalkkio seksuaalisen stimulaation sijasta, vastaavia vaikutuksia ei havaittu.

Toinen mielenkiintoinen tutkimus sukupuolen alalla oli kanadalaisten asiantuntijoiden työ, joka totesi, että naisen muisto riippuu hänen seksuaalisesta elämästään. Koe sisälsi 78 naista, jotka vastasivat erityiskysymyksiin auttaakseen määrittämään kyky muistaa uusia tietoja, mukaan lukien abstraktien sanoja ja kasvojentunnistusta. 

Tämän tuloksena kävi ilmi, että naisilla, joilla on aktiivinen seksielämä, oli parempaa muistia verrattuna heikomman sukupuolen vähemmän aktiivisiin edustajiin. Naiset, jotka ovat olleet seksiä, muistavat usein parempia abstrakteja sanoja ja tiedemiehet pitävät sitä seksuaalisen kosketuksen vaikutuksesta osaan aivoista, joka säätelee hermoston toimintaa, tunteita ja muistia. Emättimen sukupuolen jälkeen tässä aivojen osassa hermokudos kasvaa aktiivisesti, mikä lisää muistin vahvistamista. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tämä ominaisuus liittyy naisten liikuntaan sukupuolen aikana ja stressin vähentämisen jälkeen orgasmin jälkeen.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.