^

Sosiaalinen elämä

Alkoholijuomat vaikuttavat unen laatuun

03 February 2022, 09:00

Hallitsemmeko gadgetien kanssa vietettyä aikaa?

Kuten lukuisat tutkimukset osoittavat, useimmat ihmiset eivät voi hallita sitä, kuinka paljon päivittäistä aikaa he viettävät gadgetien kanssa ja kuinka kauan he katsovat näytön tai älypuhelimen näyttöjä.

16 August 2021, 09:00

Fyysinen rangaistus muuttaa lasten aivot

Fyysisellä rangaistuksella, jopa lievässä muodossa, on sama haitallinen vaikutus lasten aivojen kehitykseen kuin väkivaltaisella hyväksikäytöllä. Tämän vahvistavat Harvardin yliopiston tutkijoiden tekemät tutkimukset.

17 June 2021, 09:00

Kuinka arvata eräpäivä tarkasti?

Asiantuntijat ovat ehdottaneet uutta diagnostista menetelmää, joka auttaa määrittämään syntymäajan mahdollisimman tarkasti.

15 June 2021, 09:00

Kuinka lempeitä olemme rakkaillemme?

On olemassa mielipide, että käyttäydymme rakastavammin rakkaiden ja ystävien kanssa kuin vieraiden kanssa. Mutta tutkijat ovat osoittaneet, että todellisuudessa kaikki ei ole niin.

15 March 2021, 09:00

Pahat teot haju

Kokeen alussa osallistujat saivat tuntea epämiellyttävän tuoksun ja kokea sitten lievää kipua lievästä palamisesta. Siten tutkijat onnistuivat ymmärtämään tietyn henkilön reaktion ominaisuudet epämiellyttäviin fyysisiin tuntemuksiin.

05 February 2021, 09:00

Työntekijöillä on suurempi riski sairastua hypertensioon

Amerikkalaisilla tutkijoilla oli tärkeä johtopäätös: liian pitkät tai kiireiset työpäivät toimistossa voivat laukaista verenpainetaudin - yleisen korkean verenpaineen oireyhtymän - kehittymisen. 

07 October 2020, 09:38

Kuuluisat "uros" pillerit heikentävät näköä

Sildenafiilia, joka tunnetaan paremmin nimellä Viagra, käytetään erektiohäiriöiden parantamiseen vahvemmalla sukupuolella. Tämä lääkitys on varsin suosittu, mikä selitetään sen tehokkuudella ja erittäin harvinaisilla sivuvaikutuksilla.

11 February 2020, 17:36

Lapsellinen oikeudenmukaisuuden tunne ilmenee 3-vuotiaasta

Lapset ovat nuoresta iästä alkaen osoittaneet akuuttia oikeudenmukaisuutta. He ovat valmiita tekemään paljon, jotta sellaista epäoikeudenmukaisuutta osoittavaa henkilöä rangaistaan vastaavasti, vaikka lapsen on itse uhrattava jotain tästä.

24 July 2019, 09:00

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.