^

11 ideaa siitä, miten järjestää romanttinen ilta

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Ehkä suhteesi ei ole yhtä tuore kuin ennen tai olet vain romanttinen henkilö, ja elämässäsi on niin vähän romantiikkaa. Järjestämällä romanttinen ilta sinulle ja kumppaniksesi on erinomainen tapa parantaa rakkaussuhteita. Mutta miten tehdä se oikein? Miten kumppanin silmät poltetaan ja sydämesi lyö nopeammin? Ja sinun myös.

Romanttinen ilta "lux" -luokka

 1. Jos päätät romanttisen illan sinulle ja kumppaniksesi, ensinnäkin varmista, että kukaan ei häiritse sinua, olkoon se vanhempia, lapsia, ystäviä jne.
 2. On parempi valita viimeinen työpäivä tänä iltana. Vaikka olet väsynyt töiden jälkeen, ajatukset tulevasta viikonlopusta antavat sinulle voimaa. Sitä paitsi te ette luule, että sinun täytyy mennä töihin seuraavana aamuna.
 3. Romanttisen illan on oltava kaunista ja ulkonäkösi tulisi vastata tätä tilannetta.
 4. Huolehdi romanttisesta musiikista, joka olisi ihanteellinen tälle tilanteelle. Tämä musiikki pitää olla sekä sinun että kumppaninne rakastama. Tästä syystä ei olisi mahdotonta tietää etukäteen hänen makuunsa.
 5. Älä liioittele sitä valmistelemalla. Voi olla, että kaiken valmistelun jälkeen sinulla ei ole vahvuutta romanttiselle illalle.
 6. Unohda puhelimista ja televisiosta. Sinun tarvitsee vain kumppanisi.
 1. Älä kokki paljon. Sinun romanttisen illan ei ole tarkoitus tappata nälkä. On tärkeää säilyttää illan yleinen ilmapiiri. Älä myöskään syö liikaa, sillä jos molemmat haluavat rakentaa myöhemmin, täytetyt vatsat voivat tulla vakavaksi esteeksi.
 2. Neuvoja naisille: yritä näyttää upealta. Ajattele mekkoasi, iltapukuja, seksikkäitä naisten alusvaatteita jne.
 3. Romanttinen ilta on lepo molemmille teistä. Sinun pitäisi luoda intiimi tunnelma valon ja varjojen avulla: kevyet kynttilät, aromivalaisimet. Mutta voit korvata ne lampuilla, erityisesti upeilla lampuilla, joissa on punainen tai sininen valo.
 4. Voit korvata romanttisen illan huoneeseesi pysyttelemällä ulkona. Kuinka jännittävää yhdessä voit kävellä tähtien alla, pysähtyä rannalla pullolla samppanjaa (tietysti, jos mahdollista) jne. Käytä mielikuvitustasi ...
 5. Ajattele romanttisen iltasi jatkoa. Rakastele uskomattoman herkkää tai päinvastoin osoittakaa ylimääräinen intohimosi (tee kaikkennea miellyttää kumppania, mutta älä liioittele sitä).

Kun olet viettänyt niin kirkkaan romanttisen ajan yhdessä, voit yhtäkkiä ymmärtää, että rakkautesi on edelleen vahva, että se ei ole menettänyt itsensä arkipäiväisessä turhamaisuudessa. Romanttinen ilta yksin ... Yksi ajatus siitä huomenna, arkisin, voi sytyttää seksuaalisen intohimosi - sinun ja kumppanisi.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.