^

Viisi tapaa pitää uudet suhteet tuoreina

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Naisille ja miehille mikään ei ole miellyttävämpi kuin saada tuoreita ja tuoreita vaikutelmia yhdessä kuluneesta ajasta. Ongelmana on, että uusi suhde vähitellen muuttuu vakaana, luotettavana, mutta ... Tylsänä. Mutta näin ei pitäisi tapahtua! Jokainen minuutti joka päivä voit elää kuin tunne vapaasti pudota. Tässä on viisi periaatetta, jotka rakastavat parit voivat hakea pitämään uuden suhteen tuoreena ja jännittävänä.

Menetelmä numero 1. Käytä sitä, että olet eri

Miehet ja naiset ovat erilaisia, eikä koskaan tule muutoin. Käytä tätä erilaisuutta ei sitä varten. Vaivata väärinkäsityksiä teidän välillä, kun rakkauden ensimmäinen rakkaus kulkee. Anna tämä erilainen antaa sinulle mahdollisuuden oppia toisilta ja ihailla toisiaan.

Esimerkiksi: hän haluaa kokata, mutta ei pidä jalkapallosta. Hän rakastaa jalkapalloa, mutta ei pidä ruoanlaittoa. Ota toisiltaan mitä et tiedä miten ja ei koskaan. On erittäin mielenkiintoista oppia ja saada uutta tietoa. Anna tyttö mennä jalkapalloon, ja kaveri ainakin valmistaa hänen tyttöystävänsä pizzaa. Jos teet tämän yhdessä, kokeilet monia kirkkaita, hauskoja, hauskoja ja koskettavia hetkiä.

Ja enemmän. Jotta suhteesi muuttuisi ajan myötä syvemmälle ja mielenkiintoisemmaksi, miesten ja naisten on ymmärrettävä ja kunnioitettava toistensa seksuaalista ainutlaatuisuutta. Sinun on ymmärrettävä, tutkittava ja arvioitava erilaisia eroja toistensa luonnissa, tottumuksissa ja ulkonäössä sen sijaan että taistelisit heitä tai antaisit heidät satuttamaan sinua. Pysy erilaisena!

Menetelmä numero 2. Luo erityistapauksia

Huolimatta uupumuksesta, sinulla on vielä aikaa mennä ravintolaan yksinkertaisesti vain katsomaan toisiaan, nauttia miellyttävästä ilmapiiristä ja kaunis ateria, tanssia. Luo tämä erityinen tilaisuus, pukeudu, tee varauksia ja nauti siitä, että molemmat tuntevat olosi rauhallisilta ja hemmottele itseäsi. Se on erinomainen tapa viettää aikaa yhdessä, suunnitella tulevaisuutesi, lomaa, matkaa tai jakaa unelmasi uraan.

Joskus on löydettävä turvallinen tapa keskustella toistensa kanssa - tämä voi olla tärkeä osa intiimin suhteen ylläpitämisessä. Jaa, miten tunnet ja mitä mieltä olet. Kun voit kommunikoida vapaasti ja avoimesti toistenne kanssa, se vahvistaa rakkauden ja tuoreuden tunnetta.

Menetelmä numero 3. Anna toisilleen pieniä lahjoja

Kuinka kauan odotat seuraavan syntymäpäiväsi, uusi vuosi, maaliskuun kahdeksas? Voit odottaa lomaa odottamattomasti ja ennakoida sen, että jokainen oppii luomaan erityisiä hetkiä päivittäin. Silloin sidotaan yhteinen tunne, joka voi tapahtua ajasta riippumatta milloin tahansa.

Tämä hetki voi olla pieniä odottamattomia lahjoja, sähköpostiviestejä, retkiä, oppimista yhdessä jotain uutta, nauttia yhdessä kirjoitetusta tai valituista kappaleista ... Kaikki nämä pienet yllätykset ovat erityinen hetki.

Menetelmä numero 4. Tee "kunnioitusta"

"Kunnioitus" tulee latinankielisestä sanasta, joka oikeastaan tarkoittaa katsomista. Katso takaisin kumppaniksesi aina, kun hän tekee jotain. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun on kiinnitettävä huomiota kumppanisi kaikkiin sanoihin ja huijauksiin, hänen kykyihinsä ja arvostamaan niitä. Aina, kun rakastettu tekee jotain, kohtele hänen toimiaan pienenä ihmeenä.

Kerro toisillemme kuinka hyvin kumppanisi tekee tämän tai kuinka miellyttävää on, että sinulla on hänen pienen violettien kimpunsa tai miten haluat että hän valmisti kahvin sinulle aamulla. Se aina virkistää suhdetta ja luo loma niinä hetkinä, jota muut parit kutsuvat tavaksi tai rutiiniksi.

Vihje # 5. Kiitos kumppanista useammin

"Kiitos, että olin elämässäni." Joka päivä suhteellasi löytää tapa puhua kumppaniksesi. Kiitokset hänelle on paras vastalääke, joka ylläpitää ajan kuluessa tapahtuvien suhteiden muutoksia. Mikään ei pysy samana, mutta jos jakat kiitollisia tunteita toisillemme, suhteesi kehittyy. Kaikki mieliala, keskustelu, lahja, matka on uusi tilaisuus sanoa: "Kiitos, että olin elämässäni."

Voit sanoa "kiitos" kukista, kirjat, ateriat, loma, kynttilät, viini, teatteri, konsertit, tanssi, veneily, hierontaa ja yksinkertaisesti kykyä kuunnella, mutta älä unohda ilmaista kiitollisuutta päivittäin.

Uusia suhteita on helppo pitää yllä tuoreina ja seksikkäinä - vain arvostavat toisiaan ja niitä yksinkertaisia hetkiä, jotka tekevät elämästä onnelliseksi.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.